Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Lady Prelox Tablettia

60 Tablettia | Naisen haluttomuus luontaistuote

Prelox

49.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Patentoitu Lady Prelox on tuote, jota yhä useammat naiset tilaavat tehdäkseen seksielämästään tyydyttävämpää ja nautinnollisempaa. Tämä luonnollinen, kliinisesti testattu ravintolisä on seksuaalisen mielihyvän parantaja, ja sen tarkoituksena on tehdä seksistä mahdollisimman miellyttävää ja nautinnollista.

 • Prelox Lady on testattu kliinisesti yli 200 naisella
 • Tulosten mukaan libido ja halukkuus lisääntyvät jopa 125 %
 • Sopii kaikille yli 18-vuotiaille naisille
 • Havaittavia tuloksia jo neljässä viikossa
 • Luonnollinen, patentoitu koostumus sopii myös vegaaneille

Lady Prelox on ravintolisä haluttomuuteen. Se on täydellinen tuote kaikille naisille, jotka haluavat kätevästi ja huomaamattomasti parantaa seksuaalista halukkuutta ja mielihyvää.

Lue lisää

Mikä Lady Prelox on?

Lady Prelox on erityisesti naisille ravintolisä haluttomuuteen, ja se auttaa sinua nauttimaan terveestä ja tyydyttävästä seksielämästä libidoa laskevasta arjen stressistä riippumatta. Tämä seksuaalisen mielihyvän parantaja on suunniteltu Yhdysvalloissa, ja se sisältää vain uutteita ja luonnollisia happoja, joiden tiedetään parantavan seksuaalista halukkuutta. Prelox Lady on ravintolisä haluttomuuteen, ja sen avulla sinä ja kumppanisi voitte nauttia tyydyttävämmästä seksielämästä!

Miten nopeasti Prelox Lady toimii?

Lady Preloxin, kuten muidenkin ravintolisien, vaikutus vaihtelee käyttäjästä toiseen. Lady Preloxin tehokkuuteen vaikuttavat käyttäjän ikä, ruokavalio ja yleiskunto. Käyttäjät raportoivat positiivisten tulosten ilmenneen neljän viikon sisällä ja tulosten edelleen parantuneen kahdeksan viikon säännöllisen käytön jälkeen. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että Lady Prelox lisää seksuaalista halukkuutta ennen vaihdevuosia, niiden aikana sekä niiden jälkeen. Tuotteen tehokkuutta on arvioitu käyttäen FSFI-indeksiä (Female Sexual Function Index), joka mittaa naisten seksuaalisen tyydyttyneisyyden tason ennen tuotteen käyttöä ja sen jälkeen.

Alla olevat diagrammit esittävät naisen seksuaalista toimintaa kahdeksan viikon ajalta ennen vaihdevuosia, vaihdevuosien aikana ja vaihdevuosien jälkeen. Vertailussa naiset, jotka käyttivät Lady Preloxia ja naiset, jotka eivät käyttäneet.

Seksuaalinen toiminta ennen vaihdevuosia

Seksuaalinen toiminta vaihdevuosien aikana.

Seksuaalinen toiminta vaihdevuosien jälkeen.

Ainesosat

Lady Prelox on seksuaalisen mielihyvän parantaja, jonka ainesosat aktivoivat happoja typpioksidiksi muuttavia entsyymejä, laajentavat valtimoita ja edistävät siten happirikkaan veren liikkumista elimistössä. Prelox Lady lisää seksuaalista halukkuutta ja tyydyttyneisyyttä asteittain. Tärkeimpiin ainesosiin kuuluvat:

Pycnogenol - Tämä kasvitieteellinen uute, joka saadaan ranskalaisen mäntylajin kuoresta, tunnetaan sen voimakkaista antioksidanteista, jotka tekevät ihmeitä iholle. Se tutkitusti pystyy sekä laajentamaan että lisäämään veren virtausta sukuelinten verisuonissa lisäten näin seksuaalista halukkuutta.

Rosvita-ruusunmarjauute - Nämä pyöreät punaiset ruusuista saatavat marjat, jotka ovat tunnettuja seksuaalisten halujen ja himon lisääjiä, ovat toinen tärkeä Lady Prelox –kapseleiden ainesosa. Rosvita sisältää voimakkaita antioksidantteja ja C-vitamiinia, jotka auttavat ylläpitämään normaalia psykologista funktiota vähentäen väsymystä ja uupumusta, jotka voivat olla syynä seksuaalisen halun puutteeseen.

L –sitrulliini - Tämä on luonnossa esiintyvä aminohappo, jonka on osoitettu auttavan parantamaan verenkiertoa erityisesti sukuelimissä parantaen näin naisen libidoa, joka auttaa saavuttamaan paremman halun ja tyydytyksen.

Onko Prelox Lady turvallinen

Lady Prelox on ravintolisä haluttomuuteen eikä ole havaittu olevan sivuvaikutuksia. Tuotteessa käytetään vain ainutlaatuisia ja tehokkaita ainesosia, jotka takaavat sinulle parhaan mahdollisen tuloksen ilman lääkkeellisiä vaihtoehtoja. Jos olet raskaana tai imetät, keskustele lääkärisi kanssa ennen tuotteen käyttöä.

Onko Prelox Lady helppokäyttöinen?

Lady Prelox on uskomattoman helppokäyttöinen ja mukava tuote – ota kaksi tablettia päivittäin, joko ruoan kanssa tai välittömästi ruokailun jälkeen.

Miten tilaan Lady Preloxia ShytoBuysta?

Tuotteen tilaaminen ShytoBuysta on helppoa ja turvallista. Tarjoamme lukuisia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja, ja toimitamme tuotteet huomaamattomasti pakattuina. Liity tuhansien tyytyväisten käyttäjien joukkoon, klikkaa ”Lisää ostoskoriin” ja aloita tilaaminen!


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (92.5% pohjautuen 8 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.91% pohjautuen 225 )

 • * Haluan kertoa kaikille, että Lady Prelox muutti seksielämäni!
 • * Haluni palannut melkein samalle tasolle kuin parikymppisenä
 • * tämä tuote on hyvä -seija
 • * Olen käyttänyt Lady Preloxia kaksi viikkoa. Vaikka en ole käyttänyt vielä kauan, tuntuu kuin seksuaaliset haluni olisivat kasvaneet huomattavasti.
 • * Minä käytän näitä ja mieheni on käyttänyt miehille tarkoitettuja Prelox kapseleita. Seksielämämme on parantunut selkeästi, ja samalla myös koko parisuhteemme on lähtenyt nousuun. Suosittelen kaikille seksuaalisesta haluttomuudesta kärsiville pareille. Ei kannata kärsiä turhaan.
 • * Sain haluni takaisin ilman reseptilääkkeitä tai sen suurempaa vaivaa. Erinomainen tuote!!!
 • * Olin hieman epäileväinen aluksi, mutta kokeilu kannatti. Ei haittavaikutuksia ainakaan minulla.
 • * Tämä on todella tehokas. Prelox on hyvä
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi