ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Kynsisieni

Suomessa kynsisieni- eli kynsisilsatulehduksista kärsii noin 8% väestöstä. Et siis ole vaivasi kanssa yksin! Sieni-infektio kynnessä voi johtaa kynsisieneen, jonka seurauksena kynsi voi värjääntyä kellertäväksi. Useimmissa tapauksissa värjäytymä etenee kynnen ulkoreunasta kohti keskiosaa, ja toisinaan sieni-infektio voi oireilla myös käsien alueella. On tärkeää, että vaivaan puututaan ajoissa, eikä sieni ehdi aiheuttaa kipua tai turvotusta. Pahaksi ehtinyt kynsisieni voidaan hoitaa kirurgisessa operaatiossa, jossa poistetaan koko kynsi.

Kynsisienen oireet eivät ole ainoastaan epämukavia, vaan voivat myös aiheuttaa ikävän kosmeettisen ongelman. Valitsemalla sopivan hoitomenetelmän voit sekä pyrkiä poistamaan sienitulehdusta, että ehkäisemään sen puhkeamista uudelleen. Voiteet, saippuat ja muut tooppiset ratkaisut voivat olla vaihtoehtoinen ratkaisu kynsisienen hoitoon. Koska sieni-infektion poisto kynnestä voi viedä aikaa, kannattaa hoitomenetelmää kokeilla riittävän pitkään.

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Sienen infektio kynnessä voi johtaa kiusalliseen kynsisieneen, jonka seurauksena kynsi usein värjääntyy kellertäväksi. Yleensä värjäytymä alkaa kynnen ulkoreunasta ja etenee siitä keskelle, kynsisieni voi oireilla myös käsissä. Kynsisieni voi johtaa turpoamiseen ja kipuun, jonka takia siihen olisi syytä puuttua ajoissa. Todella pitkälle edennyt kynsisieni voi vaatia jopa kirurgista operaatiota, jossa kynsi yleensä poistetaan. Voiteet, saippuat ja muut tooppiset ratkaisut voivat olla vaihtoehtoinen ratkaisus kynsisieneen. Sieni - infektion poisto kynnestä voi viedä aikaa, kokeile riittävän kauan mikä ratkaisu toimii sinulla parhaiten.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.