Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Kuusi vinkkiä nautinnolliseen anaaliseksiin

Yhä useammat pariskunnat yrittävät anaaliseksiä osana seksielämäänsä. Tämän vuoksi olemme listanneet joitain arvokkaita vinkkejä, joiden avulla pääset hyvin alkuun.

1. Kontakti

Riippumatta, mitä peräaukkoon laitetaan, sillä ei saa koskea muita alueita. Oli se sitten sormet, penis tai seksilelu, älä anna sen harhailla. Kumppanin ei koskaan pitäisi ottaa penistä peräaukosta ja laittaa sitä sen jälkeen emättimeen. Tämä voi johtaa vakaviin tulehduksiin, ja olette molemmat riskissä saada virtsarakon tulehduksen, ja polte virtsatessa ei ole koskaan mukava tunne. Kun kokeilet anaalileikkejä, sinun tulisi välittömästi vaihtaa kondomi ja pestä kosketuksissa olleet ruumiinosat perusteellisesti.

2. Kondomit

Tietenkin, sukupuolitaudit ovat merkittävä huolenaihe myös anaaliseksissä, mikäli sinulla ei ole vakituista kumppania, joka on testattu ja olet varma, että hän ei kärsi mistään sukupuolitaudista. Aids, herpes, sukupuolielinten syylät, kuppa ja tippuri välittyvät kaikki myös anaaliyhdynnän välityksellä. Sinun ei pitäisi harrastaa anaaliseksiä ilman kondomia, mikäli et ole täysin varma siitä, että tartuntavaaraa ei ole.

3. Liukastus, liukastus, liukastus

Yksi tärkeimmistä asioista anaaliyhdynnässä on muistaa, että toisin kuin emätin, peräaukko ei sisällä luonnollista liukastetta. Sinun tulee siis huolehtia liukasteesta itse. Mitä enemmän liukuvoidetta käytät, sitä parempi, sillä peräaukko imee sitä enemmän kuin emätin. Kokeile esimerkiksi vesipohjaista KY Jelly liukuvoidetta, joka sopii käytettäväksi myös kondomien ja seksilelujen kanssa. Se on täysin turvallinen ja sopii säännölliseen käyttöön jättämättä rasvaisia tahroja.

Kaikenlaiset liukasteaineet sopivat käytettäväksi anaaliyhdyntään, oli se sitten sylki, vaseliini tai silikonipohjainen liukuvoide. On kuitenkin hyvä muistaa, että öljypohjaiset liukasteet, kuten vaseliini, eivät sovi käytettäväksi lateksisten kondomien kanssa, sillä se saattaa tuhota sen tai tehdä käyttökelvottomaksi. On myös olemassa anaaliseksiin suunniteltuja puuduttavia liukuvoiteita, jotka sisältävät puuduttavia aineita tehden anaaliseksistä vähemmän tuskallista, etenkin ensikertalaiselle. Toisaalta, kipu on ihmisen kehon tapa ilmaista, että jotain on vialla. Joten jos koet kipua anaaliseksin aikana, tulisi sinun keskittyä ratkaisemaan ongelma.

4. Seksilelut

Penis on liian iso asia menemään ensimmäisenä sisään peräaukkoosi. Kannattaa aloittaa jollain pienemmällä ja edetä siitä suurempiin. Sormet ovat erinomainen lähtöpiste. Käytä ensin yhtä sormea, sitten kahta, ja anna itsesi tottua tunteeseen. Pyydä häntä tekemään tämä esimerkiksi samalla, kun hän antaa sinulle suuseksiä. Varmista, että hänen kynnet on leikattu, älä unohda liukuvoidetta ja hän voi haluta jopa käyttää lateksikäsineitä.

Kun olet tottunut hänen sormiin peräaukossasi, voit edetä eteenpäin anaalitappiin tai pieneen dildoon. Molempia on tarjolla eri kokoisina ja muotoisina. Käykää ostoksilla yhdessä, jotta löydätte sellaisen, jonka pystyt kestämään. Muista, että dildoa ei tule laittaa emättimeen sen jälkeen, kun se on käynyt peräaukossa. Turvallisin tapa on laittaa kondomi dildon päälle ennen käyttöä, ja pestä se huolellisesti heti käytön jälkeen.

5. Ole ensimmäinen

Jos ole puhunut anaaliseksistä kumppanisi kanssa tai ajatellut ehdottaa sitä, kannattaa ensin kokeilla sitä itseksesi. Aivan kuin kertomalla kumppanillesi, miten sinua kannattaa kosketella klitoriksesta tai emättimestä, jos voit antaa hänelle vinkkejä miten haluat, että sinua kosketellaan peräaukon seudulta, tulet varmasti olemaan tyytyväisempi kokemukseesi.

Tietenkin, anaalin kiihottaminen itsekseen on hyvä tapa oppia, miltä anaaliseksi tuntuu ja oppia tekemään siitä itselleen miellyttävää, kun kumppanisi vihdoin tulee sisääsi. Saatat kuitenkin yllättyä miten paljon tulet nauttimaan siitä yksinäsikin.

6. Tee tilaa

Vaikka se ei olekaan mukavimmista asioista puhua, varmista, että sinulla on tyhjä suoli ennen anaaliseksiä. Muutoin hän voi työntää ulostetta sisään päin tai uloste saattaa jopa pursua ulos ollessaan hieman löysää. Ensimmäinen anaaliseksi kokemus saattaa jäädä viimeiseksi, jos sukupuolielimiin leviää ulosteen hajua. Runsaskuituinen ruokavalio voi olla avuksi suoliston tyhjennyksessä, ja lisäksi se on hyväksi terveydelle. Jos kutienkin haluta puhdistaa suolistosi nopeasti, voit kokeilla apteekista saatavia laksatiiveja.

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa