Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Kutiseva iho

Ekseema on tulehduksellinen ihosairaus, joka esiintyy erityyppisten ihottumien muodossa. Ekseemaa kutsutaan myös nimellä atooppinen ihottuma. Vaikka ekseemaan ei löydy varsinaista parannuskeinoa, voidaan sen oireita pitää kurissa erilaisten kosteusvoiteiden avulla, sekä hyvästä hygieniasta huolehtimalla. Kutiseva iho on ikävä vaiva, joka johtaa usein raapimiseen, ja tämän seurauksena ihon punoitukseen ja pahimmassa tapauksessa arpeutumiseen. Kutina saattaa vaivata vain yhdellä alueella, ja pahentua esimerkiksi öisin. Kutiseva iho on usein myös kuiva. Onneksi markkinoilta löytyy runsaasti kosteuttavia ja vaivaan helpotusta tuovia saippuoita, öljyjä, voiteita, suihkeita sekä seerumeita. Näiden avulla voit pyrkiä ehkäisemään kuivaa ihoa, sekä helpottamaan siihen liittyviä huolenaiheita.

Toivomme, että pääset kutinasta eroon ja ihostasi tulee taas miellyttävän sileä. Olipa kyseessä ekseeman aiheuttama ihottuma, ihon hilseily tai kutina, löydät valikoimastamme laadukkaat tuotteet atooppisen ihon hoitoon.

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Kutiseva iho voi johtua monesta tekijästä ja se johtaa usein raapimisen seurauksena punoittavaan ihoon ja arpiin - kutiseva iho voi olla myös erittäin kuiva. Ihon kutinaa voi esiintyä yhdellä alueella ja kutina voi pahentua esimerkiksi yöaikaan. Tarjolla on paljon kosteuttavia ja helpottavia saippuoita, öljyjä, voiteita, suihkeita ja seerumeita, jotka kaikki pyrkivät hellävaraisesti kutistamaan tyypillisiä kuivan ihon huolenaiheita. Toivomme että pääset kutinasta eroon ja ihostasi tulee taas miellyttävän sileä, näin päivittäinen elämäsi helpottuu.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.