ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Kuinka turvallista on arpien poisto leikkauksella?

Ihon arpeutuminen on kehon paranemisprosessin luonnollinen osa, mutta monien mielestä arvet ovat rumia ja epämiellyttäviä. Kysymys kuuluukin: miten saada arvet pois? Jos tahdot eroon arvista tehokkaiden kirurgisten hoitomenetelmien avulla, lue tästä artikkelista kaikki tarvitsemasi tiedot!

Mitä on arpien poisto kirurgian avulla?

Kuten nimikin jo kertoo, kyseessä on arpien poisto kirurgisten menetelmien avulla. Tarjolla on useita erilaisia menetelmiä, kuten ihonsiirrot, ruiskut (täyteainepistokset), leikkaushoidot, kuorintamenetelmät, huippukylmähoidot ja laserleikkaukset. Jokaisella menetelmällä on omat hyötynsä, haittansa sekä riskinsä, ja jokainen niistä toimii hieman eri tavalla.

Yksi yleisimmistä kirurgisista menetelmistä on arpien poisto laserilla. Laserhoidon tarkoitus on vähentää arpien punoitusta hoitamalla arpikudoksen sisältä löytyviä verisuonia. Lisäksi laser arpien hoito tekee arvesta litteämmän poistamalla ihon uloimman kerroksen, ja stimuloimalla ihon syvempien kerrosten kollageenin tuotantoa.

Arpien leikkaushoidon riskit

Kuten mikä tahansa leikkaushoito, myös arpien leikkaushoito sisältää joitakin potentiaalisia riskejä ja hankaluuksia. Yleisimpiä riskejä ovat:

 • Verenvuoto
 • Tulehdukset
 • Hidas paraneminen
 • Muutokset ihon tuntohermoissa
 • Hermo-, verisuoni- tai lihasvauriot
 • Turvotus
 • Herkkyys
 • Ihon vaaleneminen
 • Erilaiset kiputilat

Hoitomenetelmästä riippuen vaarana saattavat olla myös allergiat, joita osa käytetyistä materiaaleista tai tuotteista saattavat aiheuttaa. Myös puudutushoidoissa sekä nukutuksessa on aina omat riskinsä.

Kuinka turvallista on arpien poisto kirurgisten menetelmien avulla?

Kaikissa kirurgisissa hoidoissa on aina omat riskinsä, mutta kun valitset koulutetun, pätevän ja kokeneen ammattilaisen hoitoa varten, olet mitä todennäköisemmin hyvissä käsissä. Puhu lääkärin kanssa ennen menetelmän valitsemista ja selvitä, kuinka turvallisia eri hoitotavat ovat jotta saat tietää tarkalleen kuinka arven poisto tapahtuu, ja mitä riskejä siihen liittyy. Yksi yleisimmistä kysymyksistä arpien laserhoitoon liittyen on turvallisuus. Ja kaikeksi onneksi vastaus on, että arpien poisto laserilla on turvallista sekä vartalon että kasvojen alueella.

Muita menetelmiä arpien poistoon

Jos et ole vakuuttunut kirurgisten menetelmien sopivuudesta itsellesi, on tarjolla myös muita vaihtoehtoja! Voit kokeilla näitä menetelmiä ensin, sillä ne sisältävät vähemmän riskitekijöitä ja ovat yleisesti ottaen ystävällisempiä myös lompakollesi.

 1. Voiteet

  Markkinoilta löytyy useita voiteita, jotka tuovat helpotusta ongelmaasi! Arven hoito arpivoiteen avulla vahvistaa ihoaluetta ja kosteuttaa sitä, tehden arvesta huomaamattomamman.

 2. Öljyt ja balsamit

  Jotkut kasvipohjaiset öljyt, kuten Sacha Inchi -siemenöljy, sisältävät arpien ulkonäköä parantavia ravinteita ja Omega-rasvahappoja. Nämä arpiöljyt rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa syvältä ja auttavat häivyttämään arpikudoksen näkyvyyttä iholla.

 3. Ihoa korjaavat seerumit

  Kuten jo nimi kertoo, ihoa korjaava seerumi auttaa korjaamaan ihoa ja ehkäisemään arpikudosta. Nämä seerumit auttavat ihokudoksen uudelleenrakennuksessa, ja poistavat kuivuutta ja ärtyneisyyttä.

 4. Mikroneulaus

  Tähän tekniikkaan kuuluu ainutlaatuinen mikroneulausrulla eli derma roller. Laitteesta löytyy satoja mikroskooppisen pieniä neuloja, joiden pituus on vain noin 0.5mm. Näitä neuloja rullataan iholla kollageenintuotannon lisäämiseksi, jolloin myös arpien ulkonäkö paranee. Mikroneulausta voi tehdä koko vartalon alueella, mutta menetelmä on erittäin kätevä silloin, kun tavoitteena on saada arvet pois kasvoista, ja aknearvet häivytettyä. Myös finnien arpien poisto sujuu mikroneulausrullan avulla tehokkaasti.

 5. Ihon pieniä virheitä peittävä meikki

  Viimeisin, muttei vähäisin keino on arpien peittäminen meikin avulla. Tarjolla on runsas valikoima tavanomaista peittävämpiä meikkituotteita arpien piilottamista varten, jotta iho näyttäisi tasaisemmalta. Yleisimmät arpia peittävät meikit ovat peite- tai meikkivoiteita.

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa