ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Kuinka peittää kaljut päälaen kohdat: 7 neuvoa ja niksiä

On monia hyödyllisiä keinoja (ja yhtä paljon hullunkurisia) joilla voit peittää kaljuja kohtia päälaessa. Opettele alapuolella listaamamme niksit ja tekniikat kaljun peittämiseksi - sekä vältä peittämisestä koituvat yleisimmät virheet.

Kuinka peittää kaljut päälaen kohdat: 7 neuvoa ja niksiä

Ihmiset voivat olla hiustenlähdön suhteen julmia. Se on kuitenkin varsin yleinen ongelma jota ei kannata turhaan häpeillä. On monia hyödyllisiä keinoja (ja yhtä paljon hullunkurisia) joilla voit peittää kaljuja kohtia päälaessa. Opettele alapuolella listaamamme niksit ja tekniikat kaljun peittämiseksi - sekä vältä peittämisestä koituvat yleisimmät virheet.

Vaihtoehto 1: Ylikampaaminen

Heikosti toimiva keino joka on runsaasti aikaa vievä on sivuhiusten kampaaminen kaljun kohdan yli. Se on myös monen vanhan vitsin aihe! Se voi toimia hetkellisesti, mutta ei tarvita kuin yksi kunnon tuulenpuuska ja koko totuus paljastuu kaikessa kaameudessaan. Tämänkaltaiset hetket voivat lisätä suosiotasi lehdistötilaisuudessa, mutta itsetuntosi kokee todennäköisesti kunnon kolauksen sen seurauksena.

Voit mahdollisesti peittää pienemmän tai kohtuullisen kokoisen aukon tupeen ja runsaan hiuslakan avulla, mutta vastusta halua kammata hiuksia takaa eteen, tai korvasta toiseen, sillä se ei yksinkertaisesti näytä hyvältä kenelläkään. Jos kaljuuntuva kohta on oikein laaja, esimerkiksi koko päälaki on jo täysin kaljuuntunut, kannattaa jättää tämä niksi väliin. Ennen kaikkea, vältä kaikin keinon tekemästä ’Donald Trumpit’, jonka hiukset on laskostettu moneen kertaan, aivan kuten lehtitaikina.

Vaihtoehto 2: Sirottele hiuskuitua

Volyymiä antavat hiuskuidut – mikroskooppiset, sähköistyneet kuidut, jotka tarttuvat hiuksiin luodakseen täyteläisen vaikutelman, ovat olleet markkinoilla jo vuosia. Ne houkuttelevat välittömällä ratkaisullaan hiusten kaljuihin kohtiin. Tällaiset tuotteet, kuten KeratinMD hiustuuhenne toimii kyllä tehokkaasti, erityisesti kun kyseessä ovat päälaella sijaitsevat verrattain pienet, ja tarkemman syynin ulottumattomissa olevat kaljut laikut.

Tuote sirotellaan kohteen päälle vähän kuten suola (on syytä olla säästeliäs, kuten myös ruokasuolan kanssa), ja aineen hiukkaset täyttävät näin kaikki aukot. On hyvin tärkeää saada väri täsmäämään tai sen käyttö on ilmeistä. Auttaa myös, jos olet 190 cm pitkä ja päälakesi on ystäviltä ja työtovereilta näkymättömissä!

Vaihtoehto 3: Suihkuta hiusväriä

Sirottelua vastaava tuote on suihke, joka on valmistettu pienen pienistä värillisistä kuiduista, joiden avulla voi ikään kuin maalata laikun yli. Useista julkisuuden henkilöistä on otettu kuvia joissa heidän päälakensa näyttää tällä tavalla ’’lisätyltä’’. Pitää siis muistaa pysyä käytössä kohtuuden rajoissa, jos ainetta laittaa liikaa tukan voi saada näyttämään kummasti peruukilta.

Vaihtoehto 4: Tuuheuta ja voimista

Tänä päivänä markkinoilla on runsaasti hiusten tuuheuttamiseen tarkoitettuja tuotteita. Useimmat niistä sisältävät erityisiä polymeerejä jotka hetkellisesti paksuntavat hiusta saaden sen näyttämään täyteläisemmältä. Toiset tuotteet, kuten TRX2 tuuheuttava muotoiluvaha joka antaa hiuksille enemmän tyyliä ja volyymia.

Ne eivät kokonaan poistaa ongelmaa, mutta niistä on apua olemassa olevan tukan, ja sen kasvualustan, päännahan, terveyden ylläpitäjinä. Ne kuuluvat siten ehdottomasti hyvään hiustenhoito rutiiniin.

Vaihtoehto 5: Tatuointi

Tatuointi on niin trendikästä, että miksi tyytyä käsivarsien tatuointiin, kun voi tatuoida vaikka koko kallon? Mikropigmentointi sopii paremmin kaljuuntuvalle, kuin harvalle tukalle. Siinä koko päännahka tatuoidaan täyteen hiusten värisiä pisteitä, jotka antavat vaikutelman siilitukasta. Se on helppohoitoinen, mutta varsin kivulias tapa lisätä illuusiota tukasta.

Vaihtoehto 6: Kaljuksi ajelu

Yleinen mielipide on, että jos kerran on kaljuuntumassa on turha yrittää kasvattaa tukkaansa sen peittämiseksi, vaan on parempi hyväksyä hiusten menetys ja ajella hiukset hyvin lyhyiksi.

Hiusten tulisi olla juuri niin lyhyet, että päänahka ei näy ja pikemminkin kauttaaltaan tasaiset kuin paikoitellen eripituiset. Hyvien muotoilutuotteiden käytöstä on myös apua. Parhaat tuotteet oheneviin hiuksiin ovat merisuolasta valmistetut tuotteet kuten suihkeet ja mattapintainen vaha.

Vaihtoehto 7: Kuivaa hiukset

Kun tukka on märkä, hiukset tarttuvat toisiinsa kuin tarrateippi. Tämän ehkäisemiseksi hiukset on hyvä kuivata hiustenkuivaajalla, joka saa hetkessä tukan näyttämään paksulta ja runsaalta. Älä kuitenkaan käräytä tukkaa. Hiustenkuivaajan keskisäätö on paras valinta, sillä se mahdollistaa hiustyylin muotoilun vahingoittamatta jäljellä olevaa tukkaa. Jos hiuksesi ovat erityisen hauraat ja tukan leikkaus ei tarvitse sen kummempaa muotoilua, voi ihan hyvin jopa käyttää kylmäpuhallinta. Liian kuuman ilman välttäminen tekee hyvää niin hiussuortuville kuin päänahallekin.

Jotta hiusten kuivatus ei paljastaisi kaljuja kohtia, voi apuna käyttää hieman hiuslakkaa. Lakkaa voi suihkuttaa hiukan pyöröharjaan samalla kun muotoilee kampausta, ja lisätä lopuksi enemmän, jotta hiukset pysyvät paikoillaan. Kannattaa kuitenkin käyttää lakka kevyesti, sillä hiusten tulisi näyttää hiuksilta, eikä kypärältä.

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa