ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Kuinka hoitaa syyliä kasvoissa?

Syylät kasvoissa voivat olla vakava kosmeettinen haitta, joka voi merkittävästi alentaa itsetuntoa. Peilikuvasi voi häiritä sinua tai voit välttää sosiaalisia tilanteita. Lisäksi näillä ikävillä muodostumilla on myös tapana kasvaa. Miten siis päästä eroon syylistä kasvoissa jättämättä ikäviä arpia?

Kasvojen syylien hoito kotona

Syylät kasvoissa voi olla poistettavissa kotona tehtävillä menetelmillä. Ensin, sinun täytyy päästä eroon kaikista ulkoisista ärsykkeistä. Pese itsesi vain herkälle iholle tarkoitetulla nestemäisellä saippualla, vältä karvojen ajelua ja kehon hankausta kovalla sienellä tai pyyhkeellä, jotta voit päästä eroon tulehduksesta. Vaikka niin saatetaan luulla, alkoholilla pyyhkiminen ei poista syylää kasvoissa eikä tämä ole suositeltavaa, sillä kuiva iho on alttiimpi tulehduksille. Vältä siis alkoholipitoisia voiteita ja kasvovesiä.

Suosituimmat kasvojen syylien hoitomenetelmät ovat yleensä turvallisia. Kaikilla tuotteilla ei kuitenkaan ole yhtä korkea hyötysuhde, mutta ne eivät kuitenkaan jätä arpia. Ennen kuin alat poistamaan syyliä kasvoistasi, on hyvä kokeilla tuotetta muualle kehoasi varmistaaksesi, ettet ole allerginen tuotteelle. Vasta tämän jälkeen, voit levittää tuotetta kasvojen syyliin.

Miten siis poistan syylän kasvoistani?

 • Helpoin ja tehokkain ratkaisu pohjautuu luonnollisiin viruksen poistajiin: sipuliin ja valkosipuliin. Kuori sipuli, ja raasta se hienoksi. Tee sama valkosipulille. Tarvitset puolikkaan sipulin ja 3 keksikokoista valkosipulin kynttä. Sekoita raasteet keskenään, laita syylän päälle, peitä sideharsolla ja anna vaikuttaa vähintään 40 minuuttia. Toista toimenpide 4-6 kertaa päivässä saadaksesi parhaat tulokset. Resepti on vieläkin tehokkaampi, jos lisäät siihen teelusikallisen etikkaa. Varoitus: tämä resepti ei toimi herkälle iholle. Sitä ei myöskään suositella laitettavaksi silmäluomen syyliin, sillä seosta voi vahingossa joutua silmiin, jolloin se voi aiheuttaa vakavaa ärsytystä tai jopa palovamman. Muiden kasvojen osiin, kuten nenän syyliin, tämä resepti on erittäin sopiva.
 • Hienonna Aloe Veran lehtiä, ja levitä saatu sose laastariin tai sideharsoon ja kiinnitä side hoidettavalle alueelle. On suositeltavaa jättää naamio yöksi ja poistaa se aamulla tai korvata uudella laastarilla tai siteellä. Toista tarvittaessa.
 • Salisyylihappo. Kostuta vanupuikkoa tai pumpulia salisyylihappoon ja kiinnitä hoidettavalle alueelle.
 • Pieni, ruskea ja tasainen syylä kasvoissa voidaan sivellä omenamehun kanssa. Sivele syylää useita kertoja päivässä happaman vihreän omenan mehulla. Noin 10 kerran jälkeen pienet kasvaimet katoavat.
 • Myös pienet syylät voidaan helposti polttaa koiruohon tai mukulaleinikin mehulla. Nämä kasvit ovat myrkyllisiä, joten ole varovainen ja vältä mehun joutumista silmiin. Tämä mehu toimii parhaiten tuoreena, joten se on erinomainen ratkaisu niille, joiden lähellä nämä kasvit kasvavat. Riko koiruohon tai mukulaleinikin varsi. Levitä varresta saatua mehua suoraan syylään. Samalla tavoin voit käyttää myös pihlajanmarjan tai kehäkukan mehua.
 • Syylän ihottumaa voidaan hoitaa yksinkertaisesti merisuolalla ja piparjuuren mehulla. Sekoita 1tl suolaa kahteen ruokalusikallista piparjuuren mehuun, ja hiero seosta hoidettavalle alueelle 5 minuutin ajan. Jätä vaikuttamaan 20-30 minuutiksi ja huuhtele sen jälkeen pois kylmällä vedellä. Toista toimenpide kahdesti päivässä. Suolan sijaan voit käyttää myös liitua.
 • Voit vähentää ihonalaisia tai kroonisia kasvojen syyliä 30% vetyperoksidilla. Liota pumpulipuikkoa vetyperoksidiin ja levitä kasvoihisi. Anna vaikuttaa 1-3 tuntia. Toista 2 kertaa päivässä.
 • Voit helposti poistaa syylän kasvoistasi käyttäen vain perunaa. Raasta yksi pesty peruna kuorineen. Levitä raaste kasvoihisi ja anna kuivua. Jos sekoitat perunaraasteeseen vetyperoksidia, voit poistaa sillä syylät vartalostasi, niskastasi ja kasvoistasi, kaikki kerralla.
 • Syylä silmäluomessa tai nenässä on suuri kosmeettinen haitta. Parannuskeinona näihin voit käyttää Aloe Vera -mehua, vuohen rasvaa, sokerijuurikasta ja piparjuuren mehua. Laita jotain valitsemistasi aineista pumpulipuikkoon ja paina sieraimeesi tai silmäluomeesi. Pidä noin 20 minuuttia ja toista 3-4 kertaa päivässä.
 • Pehmennä syyliä. Voit tehdä tämän kostuttamalla vanulapun kuumaan veteen ja levittämällä hoidettavalle alueelle. Toista tämä useita kertoja päivässä. Hiero pehmennyttä syylää nestemäisellä ammoniakilla.
 • Levitä hoidettavalle alueelle sitruunan eteeristä öljyä ja peitä siteellä. Toista toimenpide kolmen tunnin välein.
 • Voit myös poistaa syylän kasvoistasi tehokkaasti luonnollisella Zymaderm nesteellä. Zymaderm pullo sisältää kätevän siveltimen, jonka avulla hoitoneste on helppo levittää syylän päälle.

Jos kotona tehtävät hoidot eivät poista syyliä kasvoistasi, tulee sinun ottaa yhteyttä lääkäriin tai erikoistuneeseen kauneushoitolaan.

Ennen omatoimisen hoidon aloittamista, tulisi sinun käydä immunologistin vastaanotolla. Tarttuvat syylät on paljon nopeampi poistaa lääkkeillä. Lääkärit määräävät usein voiteita, jotka torjuvat tehokkaasti papilloomavirusta aiheuttavia sieniä ja bakteereja.

Kasvojen syylien hoito lääkärillä

Kasvoihin muodostuvat syylien eri tyypit ovat tavalliset syylät, litteät syylät ja lankamaiset syylät.

 • Tavallisten syylien yleisin hoitomenetelmä on poistaa ne nestemäisellä typellä, mutta niiden poistoon voidaan käyttää myös laseria.
 • Litteiden syylien poisto kotona on kiellettyä. Yleisimmät hoitomenetelmät litteiden syylien poistoon ovat retinoidit, nestemäinen typpi ja laser.
 • Lankamaisten syylien poisto tapahtuu kylmähoitona nestemäisellä typellä, radioaaltoterapialla, fotodynaamisena hoitona tai laserilla. Lankamaisten syylien poistaminen itse on kiellettyä.

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa