Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Kuinka hieroa eturauhasta itse?

Eturauhasen hieronta ei vain tunnu hyvältä, vaan sillä on myös parantavia vaikutuksia eturauhaseesi. Jos kärsit eturauhasongelmista, kannattaa tarkistaa ensin lääkäriltäsi, onko hieromisesta enemmän hyötyä vai haittaa sinun tilanteessasi.

Eturauhasen hieronta on yllättävän kiihottavaa useimmille miehille, harva on tosin kokeillut miltä se tuntuu. Saadaksesi kaiken irti eturauhasen hieronnasta, on hierottavan oltava erittäin rentoutunut ja hieronnalle antautunut. Tämä rentouttaa myös ympäröiviä lihaksia, kuten kireitä takapuolen lihaksia. Hierontaa voi helpotta eturauhaskiihottimella, jonka kanssa on yleensä helpompi rentoutua.

Vinkkejä eturauhasen hierontaan

 • On suositeltavaa puhdistautua ennen hieronnan aloittamista. Varmista, että peräsuoli on täysin tyhjä ja peseydy kunnolla.
 • Rentouta lantion lihakset esimerkiksi ottamalla kuuma suihku tai kylpy.
 • Varmista, että sormenkyntesi ovat sileät ja lyhyet. Voi olla hyvä käyttää esimerkiksi lateksisia käsineitä tai kondomia sormien päällä. Jos mieluummin haluat käyttää eturauhasen hierojaa, on Nexus erinomainen valinta.
 • Makaa selälläsi pyyhe allasi ja aseta tyynyt tukien päätäsi ja selkääsi.
 • Levitä liukuvoidetta, kuten KY Jellyä, tai luonnollista risiiniöljyä sormiisi tai anustappiin sekä peräaukon alueelle.
 • Paina keskisormesi päällä hellästi peräaukkoa, kunnes se alkaa rentoutua.
 • Liikuta sormeasi pienin ja pyörivin liikkein.
 • Ota aikasi rentoutuaksesi. Mitä kauemmin sen parempi, sillä siten saat tiukemmatkin peräaukon lihakset rentoutumaan. Yritä jatkaa rentouttamista useita minuutteja. Kyseisellä alueella on monia hermopäätteitä ja kun pääset yli kireydestä tällä alueella ja lihaksesi alkavat rentoutua, jo yksistään tämä voi tuntua erittäin miellyttävältä.
 • Kun peräaukon lihaksesi alkavat rentoutua, paina entistä kovemmin kunnes sormesi, eturauhaskiihotin tai anaalitappi alkaa painumaan sisään.
 • Kaikki on kiinni oikean kulman löytämisestä. Sormesi tulisi osoittaa hieman eteenpäin ja ylös kohti etupuolta, kun löydät tien sisälle peräaukkoon. Liikuta sitä edestakaisin ja etsi hyvä sisäänmeno kulma. Kun olet löytänyt oikean kulman, sormesi liukuu sisään sentin tai pari, mikäli olet käyttänyt tarpeeksi liukastetta.
 • Aluksi se saattaa tuntua hieman oudolta, mutta vain siksi, koska et ole tottunut tunteeseen. Hengitä rauhallisesti sisään muutaman kerran ja anna vartalosi rentoutua. Tulet tottumaan tunteeseen. Rentoudu ja anna nautinnon kehittyä. Hetken kuluttua, purista varovasti sulkijalihasta, sillä tämä auttaa liu’uttamaan sormeasi, eturauhaskiihotinta tai anaalitappia hieman syvemmälle. Etene kuitenkin rauhallisesti, kunnes olet tottunut tähän hierontatapaan. Kun painat sormella kevyesti ylöspäin napaa kohti, kunnes tunnet eturauhasesi. Jos käytät eturauhasen hierojaa, se tekee tämän puolestasi.
 • Pidä lantionpohjan lihakset jännitettyinä tai yritä ”pidättää virtsaa” ylläpitääksesi hierontaliikkeen. Nyt liikuta sormea edes takaisin samalla liikkeellä, kuin kutsuisit jotain luoksesi, kuitenkin aina hitaasti ja hellävaraisesti. Hellävaraisuus on kaiken a ja o, jotta et aiheuta vahinkoa eturauhasen kudoksiin. Älä koskaan käytä liian voimakkaita liikkeitä. Yhdistä tähän liikkeeseen kevyet puristelut saadaksesi lisähyötyä. Saatat myös huomata, että eturauhasen erektiohermot, joita stimuloit, ovat vastuussa peniksen kovettumisesta eli erektiosta
 • Muista, että voit pikkuhiljaa rakentaa eturauhasen hierontaan käytettyä aikaa. Aluksi, hiero vain 5 minuuttia tai vähemmän. Tämän jälkeen ehkä 10 minuuttia ja sitten 15. Poista sormi tai anaalitappi hitaasti peräaukosta, kun olet saavuttanut maksimiajan.

Jos et ole koskaan kokeillut eturauhasen hieromista, siinä tapauksessa kannattaa kokeilla, sillä se tuo mukanaan mahtavia etuja ja nautintoa. Nykyään se ei ole enää kielletty aihe ja se tarjoaa liian monta hyötyä tullakseen unohdetuksi. Jos kuitenkin kärsit eturauhasongelmista, kannattaa tarkistaa ensin lääkäriltäsi, onko hieromisesta enemmän hyötyä vai haittaa sinun tilanteessasi.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi