Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Kuinka kaventaa vyötäröä Waist Trainer korsetilla?

Vyötärön muokkaus on vähittäin etenevä vartaloa kaventava prosessi, joka tehdään käyttämällä vyötäröä muokkaavaa korsettia. Vyötärön kaventaminen oli suuri trendi jo Viktoriaanisella aikakaudella, ja se on viimevuosina tehnyt paluutaan

Waist Trainer vyötärökorsetin käyttäminen liikunta ja terveellinen ruokavalio voi radikaalisti vähentää vyötärösi ympärysmittaa, antaen sinulle kauniit ja seksikkäät muodot samalla kun pääset pysyvästi eroon senteistä vyötärösi ympärillä.

Tiesitkö että Waist Trainer vyötärökorsetti vahvistaa keskivartaloasi samalla, kun se parantaa ryhtiäsi. Kehossa tapahtuvan lämmöntuotannon aiheuttama hikoilu auttaa vartaloasi puhdistamaan itsensä myrkyiltä ja epäpuhtauksilta. Kun pidät Waist Traineri vyötärökorsettia ylläsi, paineen tunne vyötärösi ympärillä auttaa vähentämään kerralla syödyn ruoan määrää, mikä auttaa saavuttamaan terveemmän tavan syödä pienempiä annoksia kerralla, mutta useammin, sen sijaan, että tulisi syötyä kolme isoa ateriaa päivässä.

Vyötärön muokkaus, tavoitteena pysyvästi kapeampi ja muodokkaampi vartalo, on prosessi, joka vaatii itsekuria ja on parhaiten saavutettavissa, kun noudatetaan kolmea sopusoinnussa toimivaa komponenttia:

Tuloksia on vaikeampi saavuttaa, jos kaikkia kolmea yllämainittua komponenttia ei noudateta säännöllisenä vyötäröä muokkaavana prosessina. Mitkä ovat siis parhaat noudatettavat vinkit oikeanlaiseen vyötärön kaventamiseen?

Waist Trainer vyötökorsetti auttaa sinua kohti unelmien vartaloa

Waist Trainer vyötärökorsetin käytön aloitus

Vyötäröllä on oltava mahdollisuus tottua Waist Trainer vyötärökorsetin käyttöön. Uusi korsetti on ”ajettava sisään”, jotta et vaurioittaisi uutta korsettia. Ensimmäisten viikkojen aikana sinun on huolehdittava, että et käytä korsettia liikaa. Lisää Waist Trainerin käyttöä vähitellen yhdellä tai kahdella tunnilla joka päivä, kunnes olet valmis käyttämään sitä koko päivän.

Pidä korsettia ensimmäisissä, uloimmissa hakasissa. Kun se on kunnolla ”sisäänajettu” voit siirtyä seuraavaan asteeseen tehden korsetista hieman tiukemman. Kun vyötärösi kapenee, korsetista tulee mukavampi eikä tunnu enää yhtä tiukalta. Tämän jälkeen voit siirtyä pienempikokoisiin korsetteihin jatkaaksesi vartalon kavennus prosessiasi.

Muista kuitenkin, että jokaisen vartalo on erilainen ja siten myös tulokset vaihtelevat

Vyötärökorsetin ylläpito

Jos olet tosissasi vyötärön kavennuksesta, on tärkeää, että pidät hyvää huolta Waist Trainer vyötärökorsetistasi. Ajan mittaan, korsetti kuluu säännöllisessä käytössä, mutta muutamilla yksinkertaisilla varotoimilla, voit pidentää asusteen käyttöikää:

  1. Puhdistus. Pese vyötärökorsetti käsin kylmällä vedellä tai pesukoneen hellävaraisella ohjelmalla ja mahdollisimman alhaisella lämpötilalla. Älä ikinä laita korsettia kuivausrumpuun. Kuivata korsetti vaakatasossa.
  2. Tuuleta Waist Trainer vyötärökorsetti päivän päätteeksi. Korsetti on kuivattava kääntämällä se nurinperin ja asettamalla se tuolin selkänojalle roikkumaan. Älä koskaan ripusta korsettia lähelle lämmön lähdettä, sillä se voi ajan myötä kutistaa korsettia ja vahingoittaa sen ompeleita.
  3. Vaihtele korsettia. Sen sijaan, että ostaisit yhden Waist Trainer vyötärökorsetin osta kaksi vahvaa Waist Trainer vyötärökorsettia, suosittelemme ostamaan eriväriset, ja vaihdella niitä asuvalintojen mukaan, näin kummallakin vyötärökorsetilla olisi aikaa “levätä” ja tuulettua käytön välillä.

Noudata näitä yksinkertaisia vinkkejä, aja korsettisi vähitellen sisään ja se kestää sinulla pitkään. Pienellä vaivalla voit mennä pitkälle, kun on kyse Waist Trainer vyötäröä muokkaavista korseteista.

Halusit sitten kaventaa vyötäröäsi hetkellisesti tai aloittaa asteittaisen vyötärön muokkaus prosessin, niin ainoa asuste, mikä voi todella tuottaa tuloksia on Waist Trainer -korsetti. Muista kuitenkin, että pitkäaikaiset tulokset vyötäröllä vaativat myös terveellisen ruokavalion noudattamista ja säännöllistä liikuntaa.

Waist Trainer vyötökorsetti auttaa sinua kohti unelmien vartaloa

Jaa