Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Konjac Sponge for the BODY Konjac pesusieni vartalolle

Diet-Food

12.95€
:


Väri

Konjac sieni on kehitetty puhdistamaan ja kuorimaan ihoa hellävaraisesti sekä poistamaan kuollutta ihosolukkoa luonnollisesti, ilman haitallisia lisäaineita tai kemikaaleja. Konjac sieni on valmistettu biohajoavasta kasvikuidusta, ja sen ihoystävällinen koostumus sopii kaikille ihotyypeille. Puhdista ihosi perusteellisesti!

  • Soveltuu loistavasti kylvyssä käytettäväksi
  • Sopii koko perheen käyttöön
  • Hellävarainen - sopii myös herkälle ja ärsyyntyneelle iholle
  • 100% luonnollinen, ei lisäaineita tai kemikaaleja
  • Valmistettu biohajoavasta kasvikuidusta
  • Puhdistaa ja kuorii ihoa sekä poistaa kuollutta ihosolukkoa
  • Sisältää mineraaleja ja vitamiineja
  • Pink Konjac Sponge sisältää ranskalaista vaaleanpunaista savea

Konjac pesusieni on kokonsa ja muotoilunsa ansiosta ideaalinen vartalon iholle. Valkoinen konjac sieni on suunniteltu erityisesti herkälle iholle, kun taas vaaleanpunainen on suunniteltu kuivan ja väsyneen ihon tarpeisiin.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Sieni
Määrä: 1

Mikä on Konjac sieni?

Konjac sieni on konjak-kasvista valmistettu ihonpuhdistussieni, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti ja luonnonmukaisesti. Vartalosieni ei sisällä lainkaan haitallisia kemikaaleja tai lisäaineita, joten se sopii erinomaisesti koko perheen käyttöön sekä myös herkemmän ihon puhdistamiseen. Alunperin Konjac-kasvi on kotoisin Aasiasta, ja erityisesti Japanissa Konjakia on hyödynnetty jo vuosisatojen ajan kauneudenhoitoon, sekä lääkekasvina ja elintarvikkeena.

Konjac sieni on suunniteltu puhdistamaan, pehmentämään ja ravitsemaan kuivaa ihoa. Hellävaraisuutensa ansiosta se sopii myös ongelmallisen ja epäpuhtaan ihon puhdistukseen. Pehmeä sieni on helppo käyttää vaikka suihkussa tai kylvyssä ja tarjoaa ihanan hemmotteluhetken ihollesi.

Valkoinen vai vaaleanpunainen?

Valikoimastamme löydät sekä valkoisen että vaaleanpunaisen konjac vartalosienen. Molemmat sienet sopivat käyttäjälle iästä ja sukupuolesta huolimatta. Alta voit lukea näistä lisää, jotta osaat valita ihotyypillesi sopivamman sienen.

Valkoinen konjac sieni
Valkoinen vartalosieni on perinteinen versio, joka ei sisällä lisäaineita eikä väriaineita. Valkoinen sieni sopii erityisesti herkälle ja ärtyneelle iholle. 100% luonnollinen kasvikuitu auttaa syväpuhdistamaan ihon tehostaen kosteusvoiteen imeytymistä puhdistuksen jälkeen.
Vaaleanpunainen konjac sieni
Sisältää kasvikuidun lisäksi vaaleanpunaista savea, ja se on suunniteltu erityisesti kuivan ja väsyneen ihon tarpeisiin. Vaaleanpunainen savi on tunnettu ainesosa kosmetiikassa sen ihoa rauhoittavien ominaisuuksiensa takia. Vaaleanpunainen savi on luonnonsavea, joka sisältää runsaasti ihon hyvinvoinnille tärkeitä mineraaleja.

Konjac vartalosienen käyttö

Käyttäessäsi vartalosientä, kastele sieni huolellisesti lämpimällä vedellä, jolloin sieni turpoaa ja sen koostumus muuttuu pehmeäksi. Purista ylimääräinen vesi hellävaraisesti ja hiero sitten iho kauttaaltaan pyörivin liikkein. Tehostaaksesi puhdistavaa vaikutusta, voit käyttää vartalosientä yhdessä vartalosaippuan kanssa, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Konjac sieni sisältää jo itsessään runsaasti mineraaleja ja vitamiineja iholle.

Jokaisen käyttökerran jälkeen huuhtele sieni huolellisesti lämpimällä vedellä, ja purista ylimääräinen vesi pois. Älä kuitenkaan väännä tai purista sitä liian voimakkaasti, sillä tämä saattaa vahingoittaa konjac-sienen rakennetta. Ripusta sieni kuivumaan ilmavaan paikkaan, jotta se pääsee tuulettumaan ja kuivamaan käyttökertojen välissä. Älä säilytä kosteassa tai suljetussa tilassa, sillä tämä lyhentää sienen käyttöikää.

Huolellisesti hoidetun konjac sienen käyttöikä päivittäisessä käytössä on noin 3 kuukautta, jonka jälkeen sieni on hyvä korvata uudella. Jos haluat että sieni pysyy käyttökelpoisena mahdollisimman pitkään, on se hyvä desinfioida noin kerran 2 viikossa. Voit desinfioida sienen asettamalla sen vedellä täytettyyn kulhoon ja kuumentamalla vettä sitten noin 2 minuutin ajan mikrossa.

Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.74% pohjautuen 219 )

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi