Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

WeightWorld Detox Tea (28 päivän puhdistuskuuri)

kpl | Elimistöä puhdistava koostumus

Yhteenveto

WeightWorld Detox Tee on suunniteltu puhdistamaan kehosi ei halutuista kuona aineista. Sen virkistävät ainesosat vievät sinut ja kehosi puhdistukuurille, jonka avulla voit paremmin.

  • Lievittää turvotusta kehossasi
  • Saavuta korkeammat energiatasot
  • Puhdistaa kehon kuona aineista
  • Vahvistaa immuunipuolustusta
  • 100% luonnolliset ainesosat
  • 28 päivän puhdistuskuuri

WeightWorld Detox tee on tehokas kehon puhdistaja, jonka avulla pääset eroon kehoon varastoituneista kuona aineista. Tee on valmistettu käyttäen 100% luonnollisia ainesosia, ja se ei sisällä säilöntäineita tai vahingollisia toksiineja. WeightWorld Detox teen avulla kehosi voi syntyä uudelleen ja tunnet kuinka kehosi on entistä virkeämpi.

  • Vegaaninen
  • Vegetaarinen
  • Maidoton
  • Gluteeniton

Tuote ei ole enää saatavilla.

Miten haudutan WeightWorld Detox teetä

WeightWorld Detox teen hauduttaminen ei voisi olla helpompaa. Laita teepussi lempimukiisi, kaada mukiin kiehuvaa vettä ja anna teen hautua mukissa noin viisi minuuttia. Voit kokeilla erilaisia haudutustapoja, parhaaseen lopputulokseen pääset WeightWorldn valmistaman haudutusmukin avulla.

WeightWorld Detox Tee

Vähentää makeanhimoa ja ruokahalua. Vähemmän napostelua ja välipaloja.

Sisältää ravinteita ja elimistölle tärkeitä hivenaineita. Vahvempi immuunipuolustus.

Kehon puhdistuskuuri, vahvistaa ruonasulatusta ja energiatasojasi.

Mitä yksi pakkaus WeightWorld Detox teetä sisältää

Yksi pakkaus WeightWorld Detox teetä sisältää 14 pussia iltateetä ja 28 pussia aamuteetä, tämä riittää 28 päivän ajaksi. Suosittelemme että nautit aamuteen jokainen aamu, ja iltateen joka toisena iltana. Näin saat kaiken hyödyn irti puhdistuskuuristasi.

Laventelia
on kauan käytetty kohentamaan mielialaa, lievittämään stressiä ja kannustamaan syvään uneen. Laventelin rauhoittava aromi antaa teelle lisätuoksia.
Vihreä tee
on tunnettu antioksidantti, jolla on tiedetty olevan terapeuttisia ominaisuuksia. Se on ladattu täyteen bioaktiivisia ainesosia.
Kamomillalla
on terapeuttisia ominaisuuksia, se vähentää stressiä ja ahdistusta. Kamomille auttaa vahvistamaan myös immuunijärjestelmää.
Piparmintun
viilentäviä ja rauhoittavai ominaisuuskia on jo pitkään käytetty suun ja hiusten huollossa. Se on kaiken lisäksi tehokas antioksidatti.
Valkoinen tee
tarjoaa enemmän terveyshyötyjä kuin vihreä tee, ja vahvistaa luustoa. Sillä on antibakteerinen ja tulehdusta ehkäisevä vaikutus.
Goji Marjat
on todella suosittuja, sillä ne sisältävät suuren määrän vitamiineja. Marjat auttavat immuunijärjestelmän toimintaa.
Teepensaan
Camellia Sinesis uute on vahvasti antioksidanttinen, se tehostaa valkosolujen toimintaa. Uute auttaa kehoa puolustautumaan haitallisia aineita vastaan.
Punaiset taatelit
ovat pitkään olleet tunnettu Kiinassa. Taatelit on ladattu täyteen C-vitamiinia, punaisten taatelien on sanottu edistävän valkosolujen toimintaa.
Ruusujuuri
on kotoisin Siperiasta ja Aasiasta, se auttaa kehoa taistelemaan tulehduksia vastaan. Ruusujuuri lisää energiantasoja, ja nostaa mielialaa.
Nokkosen lehdet
lievittävät niveltulehduksen ja kuukautisten oireita. Nokkosen on havaittu myös lievittävän turvotusta ja ruansulatuskanavan ongelmia.
Rohtovirmajuuri uute
helpottaa syvään uneen pääsyä, hyvä uni tehostaa aineenvaihduntaa. Rauhoittavan vaikutuksen ansiosta, se hillitsee ahdistuneisuutta.
Teehibiskus
eli rosellan on kauan tunnettu sisältävän huimasti vitamiineja. Terapeuttisten ominaisuuksien ansiosta se on suosittu teen ainesosa.
WeightWorld Detox Tea (28 päivän puhdistuskuuri) kpl | Elimistöä puhdistava koostumus

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

KESKIARVO

reviews 3

30.00% pohjautuen 1 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Vaikea arvioida kun en tuotetta ole edes vielä saanut...

- --

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä