ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Krilliöljy 1000 mg Omega 3

1000 mg 120 Geelikapselia | Kolmannen sukupolven kalaöljy imeytyy elimistoon helpommin kun perinteiset öljyt.

Yhteenveto

Haluatko löytää puhtaan ja potentiaalisen Omega-3-rasvahappojen lähteen? MaxMedix on mennyt niin kauas kuin kylmälle valtamerelle jäätäviin oloihin tuoden sinulle mukanaan Antarctic Krilliöljyn. Kerätty saastumattomasta, puhtaasta etelänkrillistä, koko merenalaisen maailman perustasta. Tämä ensiluokkainen ravintolisä sisältää luonnostaan Omega-3 rasvahappoja EPA ja DHA, astaksantiinia ja koliinia. Omega-3-rasvahappojen joukossa on monenlaisia hyötyjä ja nämä vahvat 1000 mg annokset pyrkivät uudistamaan näköäsi sekä vahvistamaan kognitiivista toimintaa.

  • Kestävästi kerätty Omega-3 lähde
  • DHA edistää normaalia aivojen toimintaa ja ylläpitää normaalia verenpainetta
  • Koliini terveen lipidimetabolian ylläpitoon
  • 1000 mg vahva päivittäinen annos krilliöljyä
  • Nestemäiset kapselit ovat helppo niellä
  • Neutraali maku ja haju

Antarkin Krilliöljy sisältää ainutlaatuisia yhdisteitä, joita ei ole mahdollista saada kalaöljystä samoin kuin Omega-3:sta erittäin biologisesti saatavilla olevassa muodossa, jotta kehosi voi hyödyntää kaikki Omega-3-rasvahappojen terveelliset hyödyt. Nestemäiset kapselit auttavat palauttamaan kehon vastustuskyvyn ja tukee sitä toimimaan paremmin ja terveellisemmin.

  • Gluteeniton
  • shottia
  • Maidoton
  • Ei lisäaineita

Miksi valita Krilliöljy?

Kala on ollu yksi ihmisen parhaimmista ravinnon lähteistä jo luolamiesten ajalta lähtien. Ajan ja kokemuksen kautta viime vuosien aikana on opittu, että nämä rasvahapot sisältävät terveyttä edistäviä hyötyjä ihmiskeholle. Harva tietää, että tämänhetkisten tuotteiden laatu on vaarassa. Merenpohjassa elävät kalalajit ovat alttiita epäpuhtauksille ja saasteille, jotka on poistettava ennen kuin prosessista saadaan Omega-3-rasvahappoja, eikä elimistö pysty täysin hyödyntämään sitä.

Maxmedix Antarctic Krilliöljy

Tutkijat alkoivat tutkia, että krilliöljy on vaihtoehtona Omgega3 ravintolisälle. Menemällä kauas syvänmeren pohjiin he löysivät Etelämantereen, jossa elää Euphausia Superba krilli. Krillin luonnollisesti lyhyen eliniän vuoksi, niillä on pienempi riski joutua alttiiksi erilaisille saasteille ja epäpuhtauksille. Ja lisäksi krillit muodostavat maailman suurimman kollektiivisen eläinpopulaation ja ovat näin ollen kestäviä. Nämä ravinteikkaat äyriäiset ovat myös monien muiden eläinten Omega3 rasvahappojen lähde (krillit itse syövät vain kasviperäistä rssavintoa). Lisäksi, vaikka luonnollinen Omega3 annos on matala, krilliöljyn on todistettu tarjoamaan samat myönteiset vaikutukset kalaöljyn ohella, kiitoksen sen korkean EPA ja DHA pitoisuuden. Käyttämällä Antarktista Krilliöljyä ravintolisänä, voit nauttia kaikista samoista ravintoaineista ja monesta muusta - vain puhtaammin, täyteläisemmin ja muodossa, joka on ensimmäinen luonnonvaroja säästävä valmistusprosessi.

Ainesosat

Omega-3 rasvahapot, kuten eikosapentaeenihappo (EPA) ja dokosaheksaeenihappo (DHA), ovat oleellinen osa kehomme luonnollisia toimintoja, emmekä voi tuottaa näitä rasvahappoja itse. Aikaisemmin paras tapa päästä käsiksi näihin terveellisiin rasvahappoihin oli kalan syöminen. EPA ja DHA yhdessä vaikuttavat veren terveelliseen triglyseridiin, jota tarvitaan pieninä määrinä energian muodostumiseen ja verenpaineen ylläpitoon. Lisäksi DHA:lla on kyky ylläpitää näköä sekä aivojen normaalia toimintaa.

Tästä krilliöljystä löydät myös muita ainutlaatuisia ainesosia, joita et löydä muualta. Koliini on vesiliukoinen ravintoaine ja se kuuluu B-ryhmän vitamiineihin. Ruokavalion täydentäminen koliinilla parantaa ehdottomasti mielialaa sekä kognitiivisia kykyjä. Lisäksi koliini ylläpitää metabolismia ja energiatasoja. Kapselin punainen väri on peräisin astaksantiinista, joka on luonnollinen väri keitetyille äyriäisille. Astaksantiini on erityisen suojaava ravintoaine. Sen molekyylinen muoto mahdollistaa sen kiinnittymisen solujen seinämiin ja suojaa sisäistä Omega3:a hapettumiselta. Lisäksi astaksantiinin tiedetään edistävän sydämen toimintaa, näköä sekä ihoa.

Antarktisen Krilliöljyn käyttö

Kapselit ovat helppo ottaa ja ne ovat yksi helpoimmista asioista päivittäin. Ota yksi kapseli veden kanssa kahdesti päivässä ennen ruokailua. Kuten muiden ravintolisien kanssa, suosittelemme käyttämään vähintään kolme kuukautta ja ottamaan pitkäaikaiseen käyttöön saadaksesi parhaat tulokset tästä krilliöljystä.

Neuvoja

Luonnollisena ainesosana, joka on päällystetty pehmeällä geelikuorella, krilliöljyllä ei tiedetä olevan haittavaikutuksia. Mikäli olet allerginen äyriäisille, ei tuotetta tule käyttää. Jos olet raskaana, imetät tai käytät muuta lääkitystä, konsultoi lääkäriä ennen ravintolisän käyttöä. Ravintolisä ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille. I

*EPA ja DHA hyötyjä ovat normaalin verenpaineen ylläpito, joka saavutetaan päivittäisellä 3 g annoksella, ja vaadittavan triglyseriditason ylläpitämiseksi päivittäin riittää 2 g annos. DHA hyöty liittyy puolestaan normaalin aivojen toiminnan sekä näön ylläpitämiseen ja hyöty saavutetaan päivittäisellä 250 mg annoksella. Älä ylitä päivittäistä 5 g annostusta rasvahapoissa EPA ja DHA.

Tarjouksemme

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(17)
4 Tähteä
(6)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

89.60% pohjautuen 24 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Parasta - ei maistu öljylle - tehokas

J Jorma
Verified Purchase

Huomaan hyödyt jo nyt joten aion jatkaa käyttöä.

C Carlos
Verified Purchase

Saapui nopeati. Ei maistu miltään eikä aiheuta jälkimakua.

E Erkki
Verified Purchase

Todella tyytyväinen!

A Amanda
Verified Purchase

Erinomainen seerumi, paras jota olen kokeillut ja luonnollisen tuntuinen.

F Fanni
Verified Purchase

Kiva tuote, tykkään.

K K
Verified Purchase

Olen tyytyväinen, nopea toimitus ja hyvä asiakaspalvelu. Kapselit on helppo nielaista.

A Anna
Verified Purchase

Hyvälaatuinen tuote. Ei valittamista.

N N
Verified Purchase

Öljykapselit on helppo nielaista ja ne tuntuvat hyvälaatuisilta. Kiitos

K Kaarina
Verified Purchase

Tuote juuri kuin pitääkin, kiitos.

E Eija

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä