NAUTI ILMAISESTA TUOTTEESTA OSTAESSASI VÄHINTÄÄN 50€ ARVOSTA
 • klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Hair Building

Hiuskuitujen ja -tuuhentaan kiinnityssuihke
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Keratin MD hiustuuhenteen kiinnityssuihke on suunniteltu lukitsemaan hiustuuhenteen keratiinikuidut luonnollisiin hiuksiin. Sitä suositellaan käytettäväksi yhdessä KeratinMD hiustuuhenteen kanssa, sillä kiinnityssuihke lisää hiusten kiiltoa ja hiuskuitujen kestävyyttä.

 • Suunniteltu erityisesti keratiinikuituja varten
 • Antaa hiuksille luonnollista, upeaa kiiltoa
 • Pitkäkestoisempi lopputulos
 • Kestää seuraavaan shampoopesuun asti
 • Voi käyttää yhdessä hiustenlähdön muotoilu- ja hoitotuotteiden kanssa
 • Alkoholiton, ei vahingoita hiusten väriä
 • Ohenevat hiukset saavat tuuheutta hetkessä
 • Suojaa hiuksia UV-säteilyltä

Käytä KeratinMD hiustuuhenteen kiinnityssuihketta saadaksesi luonnollisemman ja tuuheamman lopputuloksen. Suihke lukitsee keratiinituuhenteen hiuksiin ja takaa pitkäkestoisen, kestävän lopputuloksen, joka lähtee vasta shampoopesussa. Älä huolehdi hiuskuitujen varisemisesta olkapäille – KeratinMD hiustuuhenteen kiinnityssuihketta käyttäessä niin ei tapahdu.

 • Gluteeniton

KeratinMD hiustuuhenteen kiinnityssuihke – luonnollisen tuuhea ja kestävä lopputulos

KeratinMD kiinnityssuihke lukitsee orgaaniset keratiinikuidut tiukasti luonnollisiin hiuksiin. Uudenlainen teknologia auttaa lukitsemaan kuidut lujemmin ja lisäämään hiusten volyymia ja kiiltoa – saat luonnollisen ja kestävän lopputuloksen. Tuotteella on kevyt ja rasvaton koostumus, joten se ei latista hiuksia tai tahraa. Se on alkoholiton, hiusväriä suojaava ja sisältää UV-suojan.

Miten KeratinMD hiustuuhenteen kiinnityssuihke toimii?

KeratinMD Kiinnityssuihke on suunniteltu lukitsemaan keratiinikuidut paikalleen ja hiuksiin. Hienojakoinen suihke muodostaa polymeeriteknologian avulla maksimaalisen vahvan sidoksen luonnollisen hiuksen ja hiustuuhenteen keratiinikuidun välille. Mullistava teknologia mahdollistaa luonnollisen, kiiltävämmän ja tuuheamman hiustyylin pidemmäksi aikaa kuin käyttämällä hiuskuituja yksinään.

KeratinMD avulla paksummat hiukset helposti

Kiinnityssuihkeen käyttö on yksinkertaista – seuraa näitä kolmea vaihetta parhaan lopputuloksen varmistamiseksi:

 • Levitä runsas kerros KeratinMD Hiustuuhennetta ohenevien hiusten alueille. Käytä vain kuiviin hiuksiin, jotta tuote levittyy tasaisesti ja saat luonnollisesti paksumman näköiset hiukset.
 • Kun olet peittänyt kohdealueen, taputtele tuote kevyesti hiuspohjaan – myös siten varmistat tasaisen peittävyyden ja vaikuttavan lopputuloksen.
 • Suihkuta 3–4 lyhyttä suihkausta KeratinMD kiinnityssuihketta kohdealueelle 25–30 cm etäisyydeltä. Käytön jälkeen voit joko pitää tuotteen sellaisenaan tai harjata kevyesti saadaksesi luonnollisemman lopputuloksen. Lisää suihketta tarvittaessa.

KeratinMD Kiinnityssuihkeen ainesosaluettelo

Vesi, pantenoli, Camellia Sinensis Leaf Extract, Polyuretaani-48, piparminttuöljy, hajuste, propyleeniglykoli, diatsolidinyyliurea, jodipropynyylibutyylikarbamaatti. Kiinnityssuihke ei sisällä sulfaatteja, ftalaatteja, parabeeneja tai alkoholia.

Miten tilaan KeratinMD kiinnityssuihkeen?

Sekä KeratinMD hiustuuhenteen että kiinnityssuihkeen tilaaminen on todella helppoa. Paina vain “Lisää ostoskoriin” -painiketta ja siirry kassalle. Sinulle tarjotaan useita maksu- ja toimitusvaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman. Jos tilaat klo 16 mennessä, saatat saada KeratinMD hiustuuhenteen kiinnityssuihkeen itsellesi jo heti seuraavana arkipäivänä. Liity nyt niiden tuhansien tyytyväisten asiakkaiden joukkoon, jotka haluavat piilottaa ohenevat hiukset helposti.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)
ERINOMAINEN 5

100% pohjautuen 1 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Its very good i feel it's result and best product i have everseen seen Thanks

  MS Mohamed S trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.