Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Hair Building Kuidut

28 g Hiuskuidut | Hiuskuidut hiusten tuuhennukseen

Keratin MD hiuskuitu on erityisesti suunniteltu sekä miehille että naisille, jotka kärsivät hiustenlähdöstä tai haaveilevat paksummista ja tuuheammista hiuksista. Keratin MD on vallankumouksellinen tuote, jonka avulla voit saavuttaa tuuheat ja terveet hiukset luonnollisesti ja pitkäkestoisesti.

Keratin MD hiuskuitu sisältää luonnollista hiusten rakennusainetta, keratiinia. Vallankumouksellisen teknologian ansiosta Keratin MD-hiustuuhenteen teho on lähes välitön ja se tarjoaa dramaattisesti parantuneita lopputuloksia.

  • Sisältää puhdasta ja orgaanista keratiinia
  • Tuuheamman näköiset hiukset välittömästi
  • Pitkäkestoinen ja luonnollinen vaikutus
  • Tasavärinen - ei värjää hiuksia
  • Useita eri värejä: Musta, tumman ruskea ja keskiruskea
  • Muliistava hiuskuitu ( eng. hair powder )

Keratin MD hiuskuidun avulla voit saavuttaa nopeasti paksut ja terveet hiukset. Näin voit nauttia upeiden hiusten lisäksi myös paremmasta itsetunnosta.

39.99
:


Väri

Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mikä on Keratin MD hiustuuhenne?

Ihmisen hiuskuidut koostuvat 97-prosenttisesti keratiini-nimisestä proteiinista. Keratiini suojaa hiuksia ulkoisten seikkojen, kuten ilmansaasteiden ja UV-säteiden, aiheuttamilta vahingoilta. Keratiini on myös Keratin MD hiustuuhenteen tärkein ainesosa. Vallankumouksellisen ja patentoidun Keratin MD-teknologian avulla korkealaatuiset keratiiniproteiinit leikataan laserilla, jolloin ne saadaan siirrettyä tehokkaaseen mikrokuitumuotoon. Nämä mikrokuidut kiinnittyvät vaivattomasti hiuksiin, koska niissä on korkea lataus staattista sähköä. Tämä luonnollinen prosessi saa hiuksesi näyttämään tuuheammilta lähes välittömästi.

Puhtaat, orgaaniset keratiinikuidut on valmistettu korkealaatuisesta laserleikatusta kuidusta ainutlaatuisen tekniikan avulla. Keratiini-hiuskuidut tarjoavat vallankumouksellisen ratkaisun hiustenlähtöön ja ohuisiin hiuksiin. Keratin MD hiustuuhenne on erityisesti suunniteltu tarjoamaan hiuksille dramaattisesti parantunutta volyymia luonnollisella ja pitkäkestoisella tavalla. Keratin MD hiuskuitu soveltuu sekä miehille että naisille. Voit lakata vain haaveilemasta tuuheista hiuksista ja nähdä lopputuloksia jo tänään Keratin MD-hiuskuidun avulla!

Miten Keratin MD-hiuskuitu toimii?

Keratin MD hiuksia rakentavat hiuskuidut on suunniteltu tarttumaan staattisesti jo olemassa oleviin hiuksiin. Tartuttuaan hiussuortuviin keratiinikuidut rakentavat ympärilleen lisää hiuskudosta, jolloin hiukset näyttävät nopeasti paksummilta. Voit yksinkertaisesti sirotella hiuskuitua hiuksiin ja nähdä miten vetäytyvä hiusraja tai kaljuuntuneet laikut häviävät paksujen ja terveiden hiusten tieltä.

Keratin MD hiustuuhenne on myös erityisesti suunniteltu olemaan mahdollisimman huomaamaton. Se ei leviä tai jätä nolostuttavia tahroja vaatteisiin tai huonekaluille toisin kuin monet muut markkinoilla olevat vastaavat tuotteet. Tämä on Keratin MD-hiuskuidun valmistuksessa käytetyn ainutlaatuisen tasaväriteknologian ansiota. Keratin MD hiuskuidut myös näyttävät täysin luonnollisilta jopa kirkkaassa auringonvalossa ja värjätyissä hiuksissa. Hiustuuhenne pysyy paikoillaan läpi sateen, tuulen tai hikiliikunnan - keratiinikuidut eivät irtoa hiuksista ellei niitä pese pois shampoolla.

Kenelle Keratin MD-hiuskuidut soveltuvat?

  • Miehille ja naisille, jotka kärsivät hiustenlähdöstä tai ohuista hiuksista
  • Hiustensiirtoleikkauksen jälkihoitoon
  • Yhdessä muiden hiustenlähtötuotteiden kanssa käytettäviksi
  • Peittämään hiusjuuria värjäyskertojen välillä

Keratin MD-hiustuuhenne on turvallinen tapa saavuttaa paksummat hiukset

Keratin MD-hiuskuitu on valmistettu 100% luonnollisesta keratiinista. Näin ollen se ei vahingoita päänahkaa eikä sillä ole ärsyttäviä, allergisoivia tai muitakaan sivuvaikutuksia. Lisäksi Keratin MD-hiuskuidun ainesosat ovat biohajoavia ja ympäristöystävällisiä.

Keratin MD-hiustuuhenne on myös hyvin käytännöllinen tuote. Se on helppokäyttöinen ja kestää arkielämän rasitukset, kuten hikoilun, sateen ja tuulen. Koska keratiinikuidut tarttuvat hiuksiin luonnollisesti ja välittömästi, Keratin MD ei myöskään jätä jälkiä vuodevaatteisiin tai paitaan.

Keratin MD-hiuskuitu on saatavilla eri väreissä vaaleasta tummaan, ja se on suunniteltu sulautumaan saumattomasti luonnolliseen hiusväriisi. Saatat yllättyä siitä, miten luonnolliselta lopputulos näyttää! Keratin MD-hiustuuhenne soveltuu myös eri hiustyypeille ja -laaduille. Riippumatta siitä, ovatko hiuksesi suorat tai laineikkaat, kiharat tai litteät, Keratin MD-kuidun tarjoamat lopputulokset ovat vaikuttavia ja vastaavat taatusti odotuksiasi.

Keratin MD-hiustuuhenne soveltuu erityisen hyvin heille, jotka kärsivät alopeciasta tai ovat ottaneet hiustransplantin. Hiuskuidut peittävät kaljuuntuneita tai harventuneita hiusalueita ja paksuntavat hiuksia. Keratin MD soveltuu myös taukoihin hiusten värjäämiskertojen välillä; se peittää eriväriset juuret hienovaraisesti ja luonnollisesti.

Keratin MD hiustuuhenne koostuu 100% luonnollisista ainesosista

Keratin MD hiustuuhenne on valmistettu täysin luonnollisista ainesosista, jotka tukevat hiustesi terveyttä ja ehkäisevät allergisia reaktioita. Tuote koostuu 98-prosenttisesti keratiinista. Lisäksi se sisältää orgaanista piidioksidia. Keratiini, joka on hiuksissa ja kynsissä luonnollisesti esiintyvä proteiini, sisältää hiusten terveyttä tukevia ominaisuuksia. Sen ansiosta Keratin MD on luonnollisesti uskomattoman tehokas tuote.

Lue lisää

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(5)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

82.86% pohjautuen 6 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Tuote on laadukas! Tilaan varmasti jatkossakin tätä tuotetta!

A Arja K
Verified Purchase

Vahvistaa hiukset, nuotentaa olemusta. Peittää hiustyveä. Tuuhentaa hiuksia Niin hyvä tuote että jää koukkuun.

s sirkku K
Verified Purchase

Its very good and best result. It should be good for biger size

M Mohamed S
Verified Purchase

muuten hyvä,ei vain meinaa tulla ulos purkista olisiko pienet reiät

A Aira V
Verified Purchase

Ihan tyytyväinen olen ollut,tilannut jo useasti.

A Aira V
Verified Purchase

ensimmäinen käyttökerta lupaava,ei vielä enempää kokemusta tuotteesta.

K Kalevi T
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös