Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

KeraFiber

Rajaa hakua

Vuodesta 2012 Kerafiber on tarjonnut ratkaisuja hiustenlähtöön ainutlaatuisen hiuskuitujen, hiustuuhenteiden avulla. Sen menestys on herättänyt huomiota myös tiedotusvälineissä, kuten BBC ja Elle, jotka ovat kirjoittaneet näistä tuotteista. KeraFiberin innovatiiviset hiustuuhenteet eri väreillä ja sävyillä peittävät ohenevat kohdat antaen välittömästi paksumman näköiset hiukset.
Vuodesta 2012 Kerafiber on tarjonnut ratkaisuja hiustenlähtöön ainutlaatuisen hiuskuitujen, hiustuuhenteiden avulla. Sen menestys on herättänyt huomiota myös tiedotusvälineissä, kuten BBC ja Elle, jotka ovat kirjoittaneet näistä tuotteista. KeraFiberin innovatiiviset hiustuuhenteet eri väreillä ja sävyillä peittävät ohenevat kohdat antaen välittömästi paksumman näköiset hiukset.

Luotettavat brändi

Hanki nopea, yksinkertainen ja helppo tapa palauttaa paksumman näköiset ja kauniit hiukset sekä samalla myös itseluottamuksesi. Perustamisestaan lähtien Kerafiber on tarjonnut ratkaisuja tuhansien miesten ja naisten hiustenlähtöön. KeraFiberin tiimi on menestyksekkäästi kehittänyt luonnollisia hiustenhoitotuotteita, jotka ovat osoittautuneet maailmanlaajuiseksi menestykseksi. Hiustenlähtö on yleinen huolenaihe monille miehille, naisille ja nuorille aikuisille. Koska on tärkeää, että olet tyytyväinen ulkonäköösi, Kerafiber hyödyntää tieteen innovaatioita valmistaen tuotteita, jotka auttavat sinua kohentamaan ulkonäköäsi ja hiuksiasi.

Hiusten oheneminen

On tärkeää erottaa toisistaan erilaiset tilanteet, joihin liittyvät hiusten ohenemista. Joissain tapauksissa hiuskarvat voivat olla hauraita, kun taas toisissa tilanteissa karvatuppi voi olla heikko ja hiukset putoavat pois helpommin ja useammin kuin normaalisti. On vielä tapauksia, joissa hiukset ovat yksinkertaisesti ohuempia antaen vaikutelman harvoista hiuksista, ja vastaavasti joissain tilanteissa hiuskarvoja voi olla vähemmän kuin mitä toivottaisiin tietyn volyymin saavuttamiseksi.

On monia syitä siihen, miksi hiuskarvat voivat olla ohuempia, hiukset hauraampia, kokonaismäärä vähäisempi tai miksi päänahassa voi esiintyä kaljuja paikkoja, joissa päänahan iho voi näkyä hiusten läpi, mukaan lukien karkaava hiusrajan. Kuten monesti tiedetään, osa syistä liittyy meidän geneettiseen taustaamme, kuten kaljuuntuvat paikat, hiusten paksuus ja karvatupen muoto.

Myös jotkin sairaudet voivat aiheuttaa joitain näistä hiustenlähdön muodoista, oli se sitten karvatupen kunnon tai hiusten laadun huonontuminen, tai vaikka karvojen määrän tai paksuuden pienentyminen. Lisäksi erilaisten sairauksien lääkkeet tai hoidot voivat muuttaa mitä tahansa näistä tekijöistä, samoin kuin voivat ikäsi, ympäristön vaikutukset, kuten pitkäaikainen altistuminen saasteelle tai lyhytaikainen altistuminen erittäin myrkyllisille aineille. Kaikissa tapauksissa näiden muotojen hallitseminen voi olla vaikeaa, etenkin mitä tulee hiusten paksuuntumiseen, karvatupen ja hiuskarvan vahvistamiseen tai tuuheuden parantamiseen.

On kuitenkin olemassa monia vaihtoehtoja, myös Kerafiber-tuotemerkillä, jotka voivat auttaa ketä tahansa parantamaan hiusten tuuheutta, oli se sitten karvatupen vahvuuden parantaminen lisäten hiusten tervettä kasvua, hiuskarvojen vahvistaminen estäen niiden katkeilemisen tai muut hoidot hauraille hiuksille tuoden niille tuuheamman ulkonäön. Kannattaa siis tutustua KeraFiberin tuotevalikoimaan.

Hoitovaihtoehdot

Vaikka emme voi muuttaa geenejämme emmekä välttämättä pysty parantamaan sairautta, joka aiheuttaa hiusten ohenemista, on asioita, joita voimme tehdä. Näitä ovat esimerkiksi ruokavalion parantaminen sekä hiuksille tehtävät hoidot. Kenenkään ei kuitenkaan tarvitse mennä äärimmäisyyksiin hiusten elinsiirrolla, ellei se ole ehkä viimeinen keino tai haluttu toimenpide.

Ennen kuin mietit kirurgisia vaihtoehtoja tai hiusten elinsiirtoa, on syystä tutkia ruokavalioosi liittyviä vaihtoehtoja parantaen keratiinin määrää elimistössä. Tämä on tärkeää, koska toisin kuin monet muut hoitovaihtoehdot, kuten tuuheuttavat shampoot ja hoitoaineet tai jopa hiustensiirrot, keratiinitason parantaminen voi tuoda ratkaisun kaikkiin hiusten ohenemisen muotoihin vahvistamalla hiuksia, ihoa, päänahkaa ja karvatuppea vahvistaen hiuksia ja tehden niistä paksummat. KeraFiber tuuheuttava shampoo sisältää runsaasti keratiiniproteiineja, joiden avulla voit ylläpitää hiustesi luonnollista terveyttä ja elinvoimaa helposti terveellisen ruokavalion tukena. Parhaimmat tulokset saat, kun käytät shampoon lisäksi KeraFiber -hoitoainetta.

Mikä on keratiini

Keratiini on eräänlainen kuituproteiini, joka esiintyy pääaisassa iholla, hiuksissa ja kynsissä. Tämä on elintärkeä proteiini kaikille ihmisille, sillä hiusten ja kynsien paksuus riippuu keratiinista, joka on terveellinen osa immuunijärjestelmäämme. Keratiini on siis erittäin tärkeä aine ihmisen kehossa ja se pelaa merkittävää roolia ihon paksuudessa ja kosteuden säilyttämisessä sekä sen kimmoisuudessa. Se on myös erittäin tärkeä hiustesi paksuuden ja tiheyden suhteen. Vaikka paksujen hiusten tarpeella on myös biologinen syynsä ihon ja vartalon suojelijana ulkoisilta vaikutuksilta ja tulehduksilta, se on myös saavuttanut kosmeettisen maineen. Tämän vuoksi keratiinia esiintyy usein hiuksia tuuheuttavissa hoitotuotteissa, kuten KeraFiber -tuotemerkin tuotteissa.

Keratiini ja hiusten paksuuntuminen

Keratiini on aine, joka sisältyy hiusten rakenteeseen luonnostaan mutta sitä voidaan myös lisätä erilaisilla hoidoilla ja ruokavaliolla lisäten hiusten tiheyttä ja paksuutta. Ruokavalio, joka sisältää riittävästi proteiinia, auttaa lisäämään keratiinia elimistössä. Hedelmät ja vihannekset, jotka sisältävät runsaasti C- ja B-vitamiinia, parantavat keratiinin imeytymistä kehoon. Markkinoilla on saatavilla myös lisäravinteitä, joska sisältävät keratiinia, C- ja B-vitamiinia, folaattia ja sinkkiä, jotka auttavat keratiinin imeytymistä ja parantavat kollageenin tuotantoa tukien olemassa olevaa keratiinitasoa.

On myös muita tapoja hiusten kertaiinitason parantamiseen, kuten Kerafiber tuotesarjan shampoot ja hoitoaineet, jotka menevät askeleen pidemmälle hiusten tuuheuttamisessa ja keratiinin lisäämisessä.

Vaikuttavat ainesosat

Keratiiniproteiinit, jotka ovat KeraFiberin tärkeimmät ainesosat, ovat niitä rakennuspalikoita, joista hiukset enimmäkseen koostuvat. Syöttämällä hiuksiin keratiinia, hiusten ulkonäkö paranee luonnollisesti ja turvallisesti. Mitä tulee paksumman oloisten hiusten palauttamiseen, aika on valttia. Kerafiber on muotoiltu jokaisen ihmisen elämäntapaa ajatellen. Tuotevalikoima kattaa ratkaisut eri tyyppisille ja värisille hiuksille. Erivärisiä tuuhenteita voidaan sekoittaa keskenään saaden parhaimman sävyn. Tämä tuotemerkki on suunnitellut myös shampoon ja hoitoaineen, joka ravitsevat ja vahvistavat hiuksia päänahasta alkaen.

Vapauta hiuksesi KeraFiberin kanssa!

KeraFiber hiustuuhenteiden valikoima kattaa eri värejä, jotka voidaan sekoittaa keskenään sopivimman värin saavuttamiseksi. Se tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon kalliille ja vaikeille hoidoille, kuten hiustensiirrolle. KeraFiber tarjoaa todistetun menetelmän sekä monia videoita osoittamaan, mihin nämä hiustuuhenteet oikein pystyvät.

Ei keinotekoisia lisäaineita, ei sivuvaikutuksia

Kaikki KeraFiber tuotteet sisältävät luonnollisia ainesosia ja ovat täysin turvallisia käyttää. Ne eivät sisällä silikonia, sulfaatteja tai parabeeneja, jolloin ne tekevät hiuksista täyteläisemmät ja paksumman näköiset luonnollisesti.

KeraFiber tuotteet tuovat näkyviä tuloksia

Luonnollisen koostumuksen vuoksi KeraFiberin tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen, mutta useimmat asiakkaat ovat kertoneet meille näkevänsä ensimmäisiä parannuksia 6-8 viikon kuluessa. Hiustuuhenteiden käyttäjät näkevät tuloksia välittömästi. Jos siis etsit turvallista, nopeaa ja luonnollista tapaa palauttaa hiuksesi täyteläisyys, KeraFiber on ratkaisu sinulle!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi