Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

KeraFiber Tuuheuttava Shampoo

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Ota KeraFiber tuuheuttava shampoo avuksi säilyttämään terveet ja paksumman näköiset hiukset. Tämä tehokas shampoo on suunniteltu erityisesti auttamaan pidentämään hiusten elämää ja lisäämään niiden tiheyttä hellästi puhdistamalla päänahkaa varmistaen, että se on parhaassa mahdollisessa kunnossa säilyttääkseen hiusten nykyisen kasvun. KeraFiber shampoo on kliinisesti todistettu ja helppokäyttöinen!

  • Suunniteltu kohdistumaan erityisesti harveneviin hiuksiin
  • Ei paina hiuksia alas
  • Kuljettaa ehjiä keratiiniproteiineja hiusten harveneviin osiin varmistaen mahdollisimman suuren kestävyyden ja täyteläisyyden
  • Puhdistaa päänahkaa varovasti tuoden raikkaan ja terveellisen tunteen
  • Kätevä ja helppo käyttää osana päivittäistä hiustenhoitorutiinia

KeraFiber tuuheuttava shampoo käyttää erityistä kaavaa, joka sisältää runsaasti keratiiniproteiineja, jotka ovat samoja proteiineja, joita esiintyy hiuksissa luonnollisesti. Keratiiniproteiinien avulla voit ylläpitää hiustesi luonnollista terveyttä ja elinvoimaa vain pienellä vaivalla. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, suosittelemme käyttämään tätä tuotetta yhdessä KeraFiber Hiustuuhenteen kanssa.

Lue lisää

Mikä se on?

KeraFiber tuuheuttava shampoo on yksi suosituimmista tuotteista markkinoille, mitä tulee terveempien ja paksumman näköisten hiusten ylläpitoon. Se toteuttaa luonnollista kaavaa, mikä ei sisällä mitään haitallisia ainesosia. Tämä tuote on kliinisesti todistettu säilyttämään hiusten tiheys ja hidastamaab hiustenlähtöä. KeraFiber tarjoaa helpotusta niille, jotka kamppailevat hiustenlähdön kanssa ja haluavat parantaa hiustensa laatua ja tuuheutta.

Vaikka KeraFiber tuuheuttava shampoo sisältää ominaisuuksia, joiden tarkoituksena on edistää hiusten palautuminen, se voi toimii myös normaalin shampoon tavoin tehokkaasti ja hellävaraisesti poistaen hiustuotteiden jäämistöjä jättäen sinulle raikkaan, tasapainoisen ja terveen päänahan.

Miten KeraFiber shampoo toimii?

Karvatuppi sisältää luonnostaan öljymäistä ainetta, nimeltään seebumi, joka tukee terveiden hiusten kasvua. Ylimääräinen seebumin määrä voi haitata hiusten kasvua kasvua, jolloin KeraFiber tuuheuttava shampoo auttaa vähentämään haitallisia talikertymiä, tuloksena vahvemmat ja paksumman näköiset hiukset häiritsemättä hiusten normaalien ainesosien tasapainoa.

Mikä erottaa KeraFiber shampoon muista markkinoilla olevista shampoista on sen tarjoama hellävarainen, mutta tehokas tapa ylläpitää hiusten pysyvyyttä. Se voi myös edistää hiusten palautumista välittämällä keratiiniproteiineja suoraan hiusten kuitukerrokseen edistäen vahvemman ja paksummat näköisiä hiuksia. Tämä luonnollinen tuote ei sisällä silikoniöljyä, sulfaatteja, parabeeneja, mineraaliöljyjä, etyleenioksidia tai fosfaatteja, jotka voivat vähentää hiusten luonnollisia ja hyödyllisiä ominaisuuksia.

Miksi käyttäisin tätä tuotetta?

Hiusten menettäminen ei koske ainoastaan fyysistä ulkonäköä, vaan se voi vaikuttaa myös itseluottamukseen. KeraFiber hiuksia tuuheuttava shampoo tekee hiustenlähtöongelmista historiaa osana jokapäiväisiä rutiinejasi. Vaihtamalla tavallisen shampoosi KeraFiber tuuheuttavaan shampooseen voit nauttia hiuksista, jotka eivät ole vain puhtaammat ja terveemmät vaan myös paksumman näköiset. Tämän shampoon käyttämä keratiiniproteiinit ovat samat kuin mitä hiuksista löytyvät luonnollisestikin.

Kuinka käyttää

KeraFiber shampoon käyttäminen on uskomattoman helppoa. Jos olet aiemmin käyttänyt KeraFiber hiustuuhenteita suosittelemme kastelemaan pääsi ennen kuin vaahdotat kohtuullisen määrän shampoota hiuksiisi. Perusteellisen huuhtelun aikana huomaat, kuinka lika, vanhat tuuhenteet ja ylimääräinen tali peseytyy pois hiuksistasi. Saavuttaaksesi vielä parempia tuloksia, kokeile tämän tuotteen rinnalla KeraFiber hoitoainetta!

Onko sivuvaikutuksia?

KeraFiber shampoo sisältää vain luonnollisia ainesosita, joten sinun ei pitäisi huomata mitään sivuvaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin, että luet sisällysluettelon ennen käyttöä välttääksesi mahdollisen allergisen reaktion.

Miten voin ostaa KeraFiber tuuheuttavaa shampoota?

KeraFiber shampoon ostaminen ei voisi olla helpompaa. Tilaaminen ShytoBuylta on yksinkertaista, turvallista ja huomaamatonta. Aloita tehokas matka kohti ylellisiä hiuksia painamalla "Lisää ostoskoriin" -painiketta.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (100% pohjautuen 2 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

  • * Kerafiberin tuotteet ovat uskomattomia! Laatu on taattu
  • * Huomasin eron jo ekan pesun jälkeen!!!!!
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi