Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

KeraFiber Hiustuuhenne

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Saavuta runsaammat ja tiheämmät hiukset sekunneissa! KeraFiber hiustuuhenne peittää hiuksesi hetkessä luonnollisilla proteiinikuiduilla ja luo vaikutelman tiheämmistä hiuksista. Jos olet kyllästynyt tehottomiin hiustenkasvua lisääviin voiteisiin ja pillereihin, ja silti haluat nähdä hiustesi saavuttavan lisää runsautta, tämä mullistava uusi tuote voi olla juuri täydellinen tuote sinulle!

  • Muuttaa ulkonäköäsi jo 30 sekunnissa
  • Täysin huomaamaton
  • Valmistettu orgaanisesta keratiiniproteiinista
  • Ripottele tuotetta hiuksiisi, ja sen vaikutus kestää koko päivän ja yön
  • Nopea käyttää, vielä nopeammat tulokset
  • Kestää tuulta, sadetta ja hikoilua
  • Sopii sekä naisille että miehille
  • Saatavilla 12 ja 28 gramman pakkauksissa

KeraFiber hiustuuhenteen ansiosta voit saavuttaa tiheämmät hiukset vain muutamalla ripauksella. Tuuhenne sisältää staattisesti varattuja kuituja, jotka pysyvät kiinni hiuksissasi tuulesta, sateesta ja hiestä riippumatta, ja sinä voit keskittyä nauttimaan päivästäsi itsevarmana.

Lue lisää

Mikä KeraFiber hiustuuhenne on?

KeraFiber hiuskuidut on nopea ja tehokas keino saavuttaa tuuheammat ja tiheämmät hiukset. KeraFiberin luonnolliset keratiinikuidut ovat nerokas keksintö, sillä jo muutama ripaus kuituja muuttaa hiustesi ulkonäköä. Pullo on täynnä pieniä, orgaanisia keratiiniproteiinista valmistettuja kuituja, jotka ovat helppo ja luonnollinen keino hiustenlähdön nujertamiseen. Niiden avulla voit muuttaa hiustesi ulkonäköä jopa 30 sekunnissa!

KeraFiber hiuskuituja on saatavilla kahdessa koossa. Suurempi, 28 gramman koko soveltuu paremmin kotikäyttöön. Pienempi, 12 gramman pakkaus sopii hyvin meikkipussiin tai käsilaukkuun ja on siten täydellinen mukaan otettavaksi. Molemmat pakkaukset kestävät käytössä jopa 65 päivää. Yhdeksän värin valikoiman ansiosta löydät helposti omiin hiuksiisi sopivan värin. Esimerkiksi musta ja valkoinen väri sopivat hyvin harmaahiuksisille henkilöille.

Tulokset

Staattisen varauksensa ansiosta KeraFiber hiustuuhenteen kuidut kiinnittyvät hiuksiisi välittömästi. Huolella valmistettujen värien ja täysin luonnollisten proteiinien ansiosta saavutat luonnollisen tuloksen lähes välittömästi. KeraFiberin kuidut tarjoavat upeita tuloksia sekä suurilla että pienillä alueilla, joten tuote sopii ratkaisuksi eri tavoin oheneville hiuksille.

*Koska kehomme ovat kaikki erilaisia, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen.

Miten tuote toimii?

KeraFiber hiuskuidut sisältävät orgaanista, täysin luonnollista keratiiniproteiinia. Hiukset koostuvat samasta proteiinista, joten tämä tuote on täydellinen tiheämpien hiusten saavuttamiseen. Kuiduissa on staattinen sähkövaraus, ja ne kiinnittyvät hiuksiisi ja pysyvät niissä hyvin eikä sinun tarvitse miettiä kuitujen putoamisen mahdollisuutta. Hiustuuhenteen käyttösi pysyy huomaamattomana ja sinä voit nauttia upeista hiuksista säästä riippumatta. Käytä tuotetta yhdessä KeraFiber hiuslakan kanssa edistääksesi edelleen kuitujen paikallaanpysymistä.

Kerafiberin käyttäminen on helppoa, ja tulokset näkyvät jo muutaman sekunnin kuluttua. Pese ja kuivaa hiukset huolellisesti. Ripottele sen jälkeen hiustuuhennetta kaikille alueille, jossa hiuksesi ovat ohentuneet. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi pidä purkkia päähäsi nähden 45 asteen kulmassa, noin 7–8 cm etäisyydellä käsiteltävästä alueesta. Tällä tavalla kuidut leviävät mahdollisimman tehokkaasti. Ripoltetuasi tuotetta hiuksiisi, painele hiuksia hieman luonnollisemman ja tasaisemman lopputuloksen saavuttamiseksi. Saat levitettyä kuidut tasaisemmin ja säästeliäämmin, kun käytät apunasi KeraFiber asetinta.

Turvallinen käyttää

Kerafber hiustuuhenteet sisältävät orgaanista, täysin luonnollista keratiiniproteiinia. Tulokset näkyvät välittömästi, ja saavutettuasi muutaman käyttökerran jälkeen uudet, tiheämmän näköiset hiukset, huomaat tuntevasi olosi itsevarmemmaksi. Tuote on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Jos havaitset ärsytystä, lopeta tuotteen käyttö välittömästi.

Ainesosat

Keratiini, setrimoniumkloridi, piidioksidi, DMDM hydantoiini, raudan oksidit (CI 77489).


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (86.67% pohjautuen 15 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.74% pohjautuen 219 )

  • * Hiustensiirto on kallis toimepide ja tulokset ei kyllä aina ole kovin luonnolliset. Olen kuitenkin vakavasti pohtinut sitää. Aloin kuitenkin käyttämään kerafiberia ja nyt mietin mahdanko sittenkään tarvita siirtoa.
  • * Miksi en ole löytänyt tätä aiemmin? Mahtava tuote! Kertakaikkisen nerokas
  • * Hiukseni ovat hieman alkaneet ohenemaan ja sen huomaa etenkin jakauksesta. Näiden hiuskuitujen avulla olen saanut kaljuuntuvat kohdat hyvin piiloon.
  • * Nopea toimitus
  • * Käytän tätä kerafiber hiuslakan kanssa. Hyvin on pysynyt
  • * paransi itsetuntoani
  • * Erinomainen tuote ja palvelu!
  • * Helppokäyttöinen, ei vie kauaa kun naputtelee päälaelle. Tuntuu kestävän melko hyvin säävaihteluita
  • * Koukuttava
  • * Mahtava tuote! Hiukset näyttävät heti paljon paksummilta ja tuuheammilta.... ja LUONNOLLISILTA!!
  • * Viiden tähden tuote! Suosittelen!
  • * Aivan mieletön keksintö!! Ei tahri! Omat hiukset ovat melko maantienruskeat, joten keskiruskea oli minulle sopiva. Ilmeisesti näitä värejä voi myös yhdistellä?
  • * Ennen-jälkeen kuvat vaikuttivat uskomattomilta, mutta kokeilun jälkeen pakko se on uskoa!
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi