Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

KeraFiber Asetin

Silkn

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

KeraFiber asetin on helppokäyttöinen, KeraFiber Hiustuuhenne -pulloon liitettävä osa. Sitä käyttämällä saat hiuskuidut levitettyä tasaisesti, jolloin myös ulkonäkö on entistä parempi ja luonnollisempi.

  • KeraFiber asetin sopii molempiin, 12g:n ja 28g:n pulloon
  • Levittää proteiinikuidut tasaisemmin
  • Saa aikaan vieläkin luonnollisemman näköisen lopputuloksen
  • Antaa oikean määrän tuuhennetta - ei läikkiä

Kun käytät KeraFiber asetinta, saat entistä luonnollisemman ilmeen säästeliäämmin. Sen avulla tuuhenteita ei mene hukkaan ja saat levitettyä ne normaalia tasaisemmin.

Lue lisää

Vaivaton levitys parempiin tuloksiin

Käyttämällä KeraFiber asetinta, voit levittää KeraFiber jauheen hiuksiisi entistä tasaisemmin. Asetin sopii sekä 12 gramman että 28 gramman pulloon. Sen käyttö on erittäin helppoa. Kierrä pullon korkki pois ja ruuvaa asetin korkin tilalle.

Erityisen hienoa asettimessa on se, että se jakaa oikean määrän kuituja hiuksiisi, jotta et käytä liian vähän tai liian paljon. Näin vältyt tuhlaamasta ylimääräisiä kuituja ja varmistat myös, että lopputulos on tasaisempi ja luonnollisempi.

Mikä on KeraFiber asetin?

Se on helppokäyttöinen applikaattori, joka voidaan liittää sekä 12 g:n että 28 g:n KeraFiber Hiustuuhenne -pulloon. Käyttämällä sitä saat entistä helpomman tavan levittää kuituja säilyttäen ne tuulessa ja sateessa. Asetin toimii myös kaikkiin 9 väriin.

Miten voin tilata KeraFiber asettimen?

KeraFiber asettimen tilaaminen ShytoBuylta on turvallista, huomaamatonta ja nopeaa. Lisää vain tuote ostoskoriisi ja aloita ostaminen jo tänään.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (100% pohjautuen 1 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

  • * Kannattaa hankkia. Kokeilin ensin ilman tätä aplikaattori ja tällä saa paljon siistimmän lopputuloksen
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi