Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

KegelMaster

Lantiopohjan lihasten harjoituslaite

Kegelmaster™

Kegelmaster tarjoaa pysyvän ja terapeuttisen ratkaisun naisten seksuaaliterveyden hoitoon. Tuote on FDA:n hyväksymä ja kliinisesti tutkittu lantionseudun lihasten voimistaja, joka parantaa seksuaalista nautintoa ja voi myös tarjota avun virtsarakon tai kohdun alueen vaivoihin..
  • Markkinoiden johtava laite Kegel-harjoituksiin – lyömätön asiakastyytyväisyys
  • Auttaa virtsankarkailuun ja muihin virtsarakon vaivoihin vahvistamalla emättimen lihaksia
  • Voimistaa seksuaalista nautintoa ja herkkyyttä
  • Huomaamaton ja helppo käyttää
  • Pitkäkestoinen ja kustannustehokas vaihtoehto lääkkeille tai voiteille

Voit voimistaa ja kiinteyttää emättimen lihaksia tehokkaiden kegel-harjoitusten avulla. Tilaa sinäkin Kegelmaster ShytoBuylta ja liity tuhansien tyytyväisten kegel-käyttäjien joukkoon.

Lue lisää

Mikä on Kegelmaster ja sopiiko se minulle?

Kegelmaster on vuosien lääketieteellisen tutkimuksen ja testauksen tulos. Tämä harjoitusmenetelmä on jo auttanut tuhansia naisia parantamaan seksielämänsä laatua sekä voittamaan virtsarakon vaivat. Tehokas lantionseudun lihasten harjoittaja käyttää dynaamista ja progressiivista vastusta lantionseudun, mukaanlukien emättimen, lihasten vahvistamiseen.

Kegelmaster on FDA:n hyväksymä ja kivuton harjoitusmenetelmä, jotavoi käyttää sekä satunnaisesti tai säännöllisesti. Laitteeseen kuuluvat kirurgiset jouset ja turvastopperi takaavat miellyttävän käyttökokemuksen.

Mitä asiakkaamme sanovat Kegelmasterista?

”Kegelmaster on nopea ja huomaamaton käyttää ja koska saat palautetta, tiedät että se toimii. Laite on erinomainen itsetunnon kohottaja. Suosittelisin sitä kaikille naisille.”

”Kegelmaster on auttanut minua saamaan lantionseudun lihakseni takaisin ja se on myös ollut tehokas apu lievään virtsankarkailuun. Harjoitukset ovat lisänneet seksuaalista nautintoa."

Miten Kegelmasteria käytetään?

Makaa selälläsi ja aseta kätesi vähintään yhden tyynyn päälle. Koukista jalkasi pitäen sääresi kahden jalan mitan päässä toisistaan ja pidä jalkasi tiukasti lattiaa vasten. Aseta Kegelmaster paikoilleen ja levitä hieman vesiliukoista liukastetta intiimialueellesi hankauksen estämiseksi. Kegelmaster tulisi sijoittaa reisiesi väliin ja noin 8 cm emättimesi sisään. Suorita harjoitus avaamalla ja sulkemalla hitaasti sääresi.

Onko Kegelmaster turvallinen käyttää?

Kegelmaster on turvallinen emättimen tiukentaja, mutta emme suosittele laitteen käyttöä jos kärsit virtsaputkentulehduksista. Sinun tulisi myös välttää laitteen käyttöä kuusi viikkoa sukupuolielinten tai lantionseudun alueen kirurgisen operaation jälkeen, ellei lääkärisi ole suositellut harjoituksia. Lisäksi, laitetta ei saa käyttää kuusi viikkoa synnytyksen jälkeen. Älä käytä laitetta tamponin kanssa.

Miten voin tilata Kegelmasterin?

Tilaa Kegelmaster ShytoBuylta lisäämällä tuote ostoskoriisi.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.81% pohjautuen 226 )

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi