Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

KegelMaster - Lantiopohjan lihasten harjoituslaite naisille
KegelMaster - Lantiopohjan lihasten harjoituslaite naisille

KegelMaster lantiopohjan lihasten harjoituslaite

Naisten lantionseudun lihasten treenaamiseen

Yhteenveto

Maailmanlaajuisen suosion naisten keskuudessa saavuttanut KegelMaster, on parhaiten myyvä väline harjoittamaan lantionpohjan lihaksia. KegelMaster on suunniteltu optimoimaan lantionpohjan harjoittelua ja tarjoaa erinomaisen vastuksen auttaen vahvistamaan lihaksia. Useille naisille, harjoittelu ilman välinettä, ei tarjoa riittävää vastusta, joten KegelMaster on erinomainen vaihtoehto ja on helppo käyttää kotona.

  • Naisten lantionseudun lihasten treenaamiseen
  • Tuhansien naisten käytössä ympäri maailmaa
  • 15 erilaista vastusta
  • Myrkytön, lateksiton & hypoallergeeninen materiaali
  • Mukava käyttää kotona
  • Huomaamaton matkapakkaus

Laitteen 15 erilaista vastusta ovat räätälöitävissä jokaiselle naiselle sopivaksi henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Harjoitus itsessään kestää noin 5-10 minuuttia per kerta. Jokaisella on tuon verran aikaa päivittäin. KegelMaster on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, ja se on suunniteltu tarjoamaan harjoitteluun maksimaalisen tehon sekä mukavuuden, jokaiselle naiselle.

Mitä on lantionpohjan lihasten harjoittelu?

Nimetty Tohtori Arnold Kegel:in mukaan. Lantionpohjan lihasten harjoittelu koostuu lääketieteestä tunnetun pubococcyge-lihaksen jännittämisestä ja rentoutuksesta. Arjessa lantionpohjan harjoitettavaa lihaksistoa kutsutaan PC-lihaksistoksi. Naisilla lantionpohjan lihaksisto sijaitsee poikittaisena emättimen ja peräaukon välissä. Lantionpohjan lihaksia tulee harjoittaa, jotta lihakset saataisiin vahvoiksi ja, että ne olisivat valmiit erilaisiin koitoksiin kuten synnytys, ikääntyminen ja ylipaino. Näistä tekijöistä aiheutuva rasitus voi johtaa lantionpohjan lihasten veltostumiseen, joka puolestaan voi johtaa esimerkiksi virtsankarkailuun. Virtsankarkailua ilmenee esimerkiksi nauraessa, harjoitellessa, yskiessä sekä niistäessä. Lantionpohjan vahvistaminen auttaa ehkäisemään näitä ongelmia sekä lisäksi se tukee seksin tuomaa tyydytystä.

KegelMaster

Tohtori Kegelin mukaan, tehdessäsi lantionpohjan lihasten harjoitusta ilman apuvälineitä, et saa tarpeeksi tukea ja tehoa harjoitteluun tai käytät lihaksia mahdollisesti väärin. Siksi hän korostaa vastuksen tärkeyttä harjoittelun aikana, jotta lihakset toimisivat oikein ja saisivat vastusta.

Kaikki tämä johti naisille tarkoitetun KegelMaster, lantionpohjan lihasten tehokkaaseen treenaamiseen tarkoitetun välineen kehitykseen. Laite käyttää jousiin perustuvaa mekaniikkaa, joka toimii vastuksena optimaalisen lantionpohjan lihasten harjoittelun saavuttamiseksi. Lisäksi laite on suunniteltu auttamaan naisia tekemään liikkeet oikein harjoittelun aikana; monet naiset kokevat vaikeimmaksi tunnistaa oikeat lihakset.

Suunniteltu erilaisten naisten tarpeisiin. KegelMaster sisältää 15 erilaista vastusta ja maksimaalinen vastus on jopa 3.15kg. Tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden lisätä vastuksen tasoa ajan kuluessa, kun lihasten voima kasvaa, tehden laitteen käytöstä joustavaa ja lisäksi edistymisen seurannasta helppoa.

KegelMaster setin sisältö?

Käyttöohjeet

Säädä jouset sopiviksi
Avaa laitteen nuppi ja aseta jousi/jouset haluamaasi kohtaan. Sulje laitteen nuppi ja varmista, että se on kiinni.

Lubrication

Aseta laite paikalleen
Levitä laitteen ympärille liukuvoidetta ja työnnä KegelMaster hitaasti paikkaan, jossa se tuntuu mukavalta (ei saa läpäistä).

Freshness

Harjoitukset
Käännä laitetta hieman, jolloin nuppi avautuu ja tunnet kevyen venytyksen. Tee harjoitus toistuvasti; jännittämällä ja vapauttamalla.

Freshness

3x30 toistoa
On suositeltua tehdä kolme settiä. Jokainen setti sisältää 30 toistoa. Harjoituksen kesto on noin 5-10 minuuttia. Voit lisätä jousiin myös hieman lisää vastusta.

Freshness

Poista laite
Päättäessäsi harjoituksen, käännä laitetta jolloin nuppi sulkeutuu ja poista laite varovasti emättimestäsi. Käytön jälkeen pese laite saippualla ja lämpimällä vedellä.

Turvallinen käyttää

KegelMaster on suunniteltu siten, että sen käyttö on turvallista ja lisäksi se on suosittu tapa vahvistaa lantionpohjan lihaksia. Laite on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista sisältäen lääketieteellisen ABS-yhtimen (lääketieteellisen luokan ABS-ydin) sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetut jouset. KegelMaster ei sisällä myrkkyjä, phatalaatteja, lateksia, BPA:ta tai DEHP:ta. Lisäksi se on hypoallergeeninen. Konsultoi lääkäriltä käyttöä raskauden aikana. Saadaksesi lisätietoa, suosittelemme lukemaan huolellisesti ohjekirjan läpi ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

75.00% pohjautuen 3 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Hyvä tuote, huomaan vaikutuksen!

S Saara
Verified Purchase

Olen tyytyväinen-

N Natalia
Verified Purchase

Saapui nopeasti ja moitteettomasti

L Lars

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä