Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Käyrän peniksen pidennys ja positiiviset vaikutukset

Käyrää penistä nimitetään verrattain usein Peyronin taudiksi. Tällöin peniksen käyryys on todella paljon. Taudissa peniksen sisälle alkaa kertyä niin sanottua kovaa kudosta, joka ei veny. Tämä kova kudos muodostuu paisuvaiskudoksen seinämiin ja saa aikaan peniksen käyristymisen erektiossa.

Käyrän peniksen suoristaminen: Peniksenpidennyksen hyödyt

Peniksen pidennyksen seurauksena käyrä penis voi usein suoristua jonkin verran. Tämä ei välttämättä ole aivan ilmeistä.

Usein penis voi lievästi kiero suuntaan tai toiseen, vakavampaa kieroutumista kutsutaan Peyronin taudiksi. Tällöin peniksen käyryys on huomattavaa ja haittaa normaalia seksuaalista kanssakäymistä.

Millainen Peyronin tauti on?

Käyrää penistä nimitetään verrattain usein Peyronin taudiksi. Tällöin peniksen käyryys on todella paljon. Taudissa peniksen sisälle alkaa kertyä niin sanottua kovaa kudosta, joka ei veny vaan aiheuttaa peniksen käyristymistä kovan kudoksen suuntaan. Tämä kova kudos muodostuu paisuvaiskudoksen seinämiin ja saa siten aikaan peniksen käyristymisen erektiossa.

Tämä kova arpimainen kudos voi syntyä penikseen kohdistuneen trauman seurauksena. Usein vaurio tulee yhdynnän aikana, erittäin vaarallinen seksi asento on nainen päällä ratsailla. Penis voi lipsahtaa pois emättimestä kiihkeän hetken aikana ja taipua kivuliaasti naisen painon vaikutuksesta.

Voisi melkein sanoa, ettei kyseessä ole edes tauti vain trauman aiheuttama peniksen muutos. Liian raju seksi, huono arvostelukyky ja ripaus huonoa tuuria voi aiheuttaa penikseen vaurion, joka voi johtaa Peyronien tautiin.

Muita mahdollisia syitä peniksen käyryyteen on synnynnäinen häiriö. Osa peniksistä on luontaisesti kallellaan suuntaan tai toiseen. Tämä voi johtua eripituisista paisuvaiskudos kanavista peniksen eri puolilla. Eripituiset paisuvaiskudokset saavat peniksen helposti käyristymään.

Olipa syy mikä tahansa, ei ole syytä vaipua epätoivoon. Käyrän peniksen kanssa pystyy elämään ja joissakin tapauksissa se ei haittaa normaalia kanssakäymistä. Yksi mahdollinen keino on leikkaushoito, mutta siinnä on omanlaiset riskit.

Miten eripituiset paisuvaiskudokset voi venyttää samanpituisiksi?

Luonnollinen venytys voi auttaa eripituisia paisuvaiskudoksia tasaantumaan. Peniksen venytystekniikka voi joissakin tapauksissa auttaa käyrää penistä suoristumaan. Venytys voi tapahtua monella tavalla, on olemassa monenlaisia laitteita joiden avulla penistä venytetään.

Laitteiden mukavuudessa on eroa, tärkeintä venytyslaitteen valinnassa on oikean koon löytäminen. Parhaiten tämä onnistuu kun omat sukukalleudet mittaa huolellisesti, niin erektiossa kuin lepotilassa. Eri valmistajat saattavat ilmoittaa sopivuuden, joko lepotilassa tai erektiossa. Suosittelemme, että tarkistat asian huolellisesti ennen ostopäätöstä.

Toinen todella tärkeä seikka laitteita valittaessa on mukavuus. Käyrän peniksen suoristaminen vaatii useita tunteja staattista vetoa. Huolellinen koon valinta ja riittävän mukavan laitteen valinta tekee laitteen käyttämisestä mukavampaa. Mukavuutta lisääviä tekijöitä on erityisesti venytyksessä käytettävä hihna, jolla laite yhdistetään penikseen. Ota selvää miten mukava tällainen laite on käyttää ja onko mukavuutta mahdollista lisätä jonkinlaisilla pehmusteilla.

Muuta huomioitavia asioita on varaosien saatavuus, laitteen aktiivinen käyttö voi jossakin vaiheessa vaatia kuluvien osien korvaamista uusilla. Onko näitä osia saatavilla on hyvä varmistaa ostopäätöstä pohtiessa. Laadukkaat tuotteet tarjoavat yleensä kattavan valikoiman sekä varaosia että lisävarusteita. Erilaiset jatkovarret voivat tulla myös tarpeeseen, jos peniksen kehitys on suotuisaa.

Myös laitteen helppokäyttöisyyteen on hyvä kiinnittää huomiota. Huolellisesti suunnitellut laitteet on helppoja käyttää peniksen suoristamiseen. Ne pysyvät säädöissään helposti ja tuntuvat kaikin puolin laadukkailta tuotteilta. Mukavuutta voi lisätä monella tapaa, tärkeimpiä tarkastettavia kohtia on pisteet joilla laite kiinnittyy penikseen.

Käyrän peniksen suoristaminen käytännössä

Laitetta valittaessa on hyvä ottaa selville, sopiiko se myös käyrän peniksen suoristamiseen. Ja onko saatavilla riittävää ohjeistusta tällaisen toimenpiteen suorittamiseen. Riittävät säädöt venytystangoissa on hyvä merkki sopivuudesta käyrän peniksen suoristamiseen.

Onko käyrän peniksen suoristamien turvallista?

Suoristamiseen ei liity suuria riskejä, jos laitteiden käytössä noudatetaan valmistajan suosituksia. On tärkeää ettei venytystä ei viedä äärimmilleen venytyslaitetta käytettäessä. Myös pehmusteen kiristämisessä on oltava tarkkaan, peniksen verenkiertoa ei saa missään tapauksessa estää. Sillä se voi johtaa peniksen kudosten vaurioitumiseen.

Jos kaipaat laitteen valitsemisessa apua, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lue myös nämä