ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Katkeilevat hiukset

Hauraat hiukset tarkoittavat hiuksia, jotka katkeilevat ja hamppuuntuvat helposti, sekä näyttävät lisäksi elottomilta. Kuivat ja hauraat hiukset vaurioituvat usein tavanomaista helpommin, mikä saattaa aiheuttaa hiusten ohenemista ja toisinaan jopa kaljuuntumista. Hauraat hiukset eivät ole hiustyyppi, kuten esimerkiksi kiharat, laineikkaat tai suorat hiukset, vaan sisäisistä ja ulkoisista tekijöistä johtuva oire. Esimerkiksi erilaiset sairaudet, liian kovakourainen pesu sekä käsittely, puutteellinen ruokavalio ja ikääntyminen voivat aiheuttaa hiusten haurastumista.

Vaikka kaikenikäiset miehet ja naiset voivat kärsiä hauraista hiuksista, ei sinun kannattaa menettää toivoasi, sillä oikeanlaisen käsittelyn ja elämäntapojen avulla voit hoitaa ja vahvistaa hiuksiasi! Tutustu laadukkaiden hiustenhoitotuotteiden valikoimaamme, ja valitse parhaat tuotteet juuri sinulle!

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Useimmat meistä eivät omaa unelmiensa hiuskuontaloa, tästä syystä saatamme kokeille erilaisia leikkauksia, kiharruksia, hiusten suoristamista ja hiusten värjäämistä paremman väriseksi. Kaikki nämä operaatiot voivat vahingoittaa hiusten kuntoa huomattavasti, myös voimakkaat hiusten muotoilutuotteet voivat vahingoittaa hiusten rakennetta. Jopa hiuksia hellivä hoitoaine voi vaurioittaa hiuksia, jos se jätetään hiuksiin liian pitkäksi aikaa! Vaurioituneet hiukset vaativat erityistä huolenpitoa, hiuksia hoitavat shampoot, seerumit, laitteet ja hoitoaineet saavat hiukset näyttämään vahvemmilta, pehmeämmiltä ja silkkisen pehmeiltä.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.