Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Ihokarvanpoisto

Tahtoisitko sinäkin silkinsileän ihon ilman ikäviä näppylöitä? Sileä iho vaatii kuitenkin säännöllistä ihokarvojen poistamista. Sheivaus eli ihokarvojen poisto höylällä on suosittu keino poistaa karvat sääristä sekä intiimialueilta, mutta samalla se saattaa vaurioittaa ihoa ja aiheuttaa näppylöitä. Kosmetologilla suoritettu karvanpoisto on hyvä vaihtoehto, mutta vaatii toistuvia ja kalliita käyntejä. Karvanpoisto kotona on nykyisin erityisen helppoa, sillä tarjolla on lukuisia eri menetelmiä joka makuun. Etsitpä sitten karvanpoistovoidetta, laserlaitetta tai karvojen kasvua hillitsevää ratkaisua, on tarjolla useita menetelmiä sekä miehille että naisille.

Monet tehokkaat tuotteet auttavat sinua poistamaan ihokarvat kätevästi oman kotisi mukavuudessa. ShytoBuy tarjoaa monipuolisen valikoiman korkealaatuisia karvanpoistotuotteita sekä miehille että naisille. Voit vähentää ja poistaa ihokarvoja vartalolta sekä kasvoista pysyvästi ja ilman ikäviä ihottumia tai sisäänkasvaneita karvoja!

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Ei hakutuloksia
Emme valitettavasti löytäneet yhtään tuotetta käyttämilläsi suodattimilla. Ole hyvä nollaa suodattimet ja yritä rajata hakua uudelleen

Sileän ihon saavuttaminen vaatii karvanpoistoa eli ihokarvojen poistamista, tavoitteena on usein houkuttelevan sileä iho ilman näppylöitä. Ihokarvojen kuten jalkojen sekä intiimialueen sheivaus on suosittua, mutta voi vaurioittaa ihoa ja aiheuttaa näppylöitä sheivauksen jälkeen. Karvanpoisto kosmetologilla on hyvä vaihtoehto, mutta se voi olla erittäin kallis toimenpide ja vaatii yleensä toistuvia käyntejä. Tarjolla on kuitenkin monia menetelmiä karvanpoistoon kotona. Etsitpä karvanpoistovoidetta, laserlaitetta karvojen poistoon tai karvan kasvua ehkäisevää ratkaisua on tarjolla useita erilaisia ratkaisuja sekä miehille että naisille.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.