ShytoBuy.fi

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Karpalo & D-Mannoosi Kapselit

60 kpl | Suojaava tuki virtsateille

ShytoBuyn valmistamat Karpalo & D-Mannoosi Kapselit auttavat tukemaan sekä vahvistamaan kehon luonnollista puolustusjärjestelmää ja etenkin virtsatietä joka on helposti alttiina ympäristön vahingollisille tekijöille. Kapselit sisältävät laadukkainta ja puhtainta karpalouutetta, ja lisätehoa niihin tuo d-mannoosi. Jokaisesta kapselista löytyy tehokas annos aktiivisia luonnollisia ainesosia, ja kapselit soveltuvat käytettäväksi myös kasvissyöjille sekä vegaaneille.

  • Täydellinen virtsatien tuki
  • Auttaa vahvistamaan kehon luonnollista puolustusjärjestelmää
  • Ehkäisee virtsatien tulehdiksia
  • D-mannoosi
  • Sopii kasvissyöjille sekä vegaaneille
  • Vegaaninen
  • Probioottinen
  • Gluteeniton
  • Vegetaarinen
28.99
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Miksi karpalo & D-Mannoosi?

Herkullinen marja karpalo tunnetaan myös sen kehoa tehostavista ominaisuuksistaan, sillä sen sisältämä mannoosi vahvistaa elimistön immuunijärjestelmää. Tämän ansiosta karpaloa pidetään kehoa suojelevana ravintona. Luonnollisen puolustusjärjestelmän ylläpitäminen ja tukeminen takaa sen, että mm. alavatsakipua ja epämukavaa oloa aiheuttavat bakteerit eivät pääse valloilleen.

Mikä on VTI?

Jos bakteerit pääsevät leviämään ne voivat aiheuttaa harmillisia vaivoja, ja yksi esimerkki tästä on virtsatieinfektio eli VTI. Tämä yleinen vaiva on ohimenevää laatua, mutta se voi olla erittäin epämukava. Virtsatietulehdus vaikuttaa sukuelinten alueella, ja sen aiheuttajana on usein nesteiden tai suoran ihokontaktin välityksellä alueelle päässyt lika tai pöly. Tämän takia virtsarakon tulehdus vaivaa usein retkeilijöitä, telttailijoita tai ahkerasti ulkoilevia ihmisiä, mutta herkimmät saattavat saada riesakseen tulehtuneet virtsatiet jopa kotioloissa.

Virtsatietulehduksen oireisiin kuuluvat yleensä usein toistuva ja painostava virtsaamisen tarve, tihentyneet vessassa käynnit sekä virtsaamisen aikana tuntuva kipu. Tämä infektio on yleisempi naisilla, ja vaikka se menee itsestään ohi, voivat sen aiheuttamat oireet olla erittäin epämukavia sekä elämää häiritseviä. Siksi monet etsivät apukeinoja tämän vaivan estämiseen, esim. lisäravinteiden muodossa.

virtsatientulehdus

Rauhoittaa
D-Mannoosia sisältävät lisäravinteet ovat harvinaisia mutta hyvin hyödyllisiä. D-mannoosi on luonnollinen sokeri, jota käytetään erityisesti virtsatieinfektion hoidossa. Tämä aktiivinen ainesosa on hyödyllinen apukeino niille, jotka tahtovat vahvistaa elimistön puolustusjärjestelmää ja estää bakteereja.

virtsatietulehdus oireet

Suojaa
Tutkimukset ovat osoittaneet karpalon sisältävän lukuisia hyödyllisiä ominaisuuksia, minkä takia karpaloa sisältävät ravintolisät ovatkin suosittuja. Karpalosta löytyy runsaasti vitamiineja sekä mineraaleja, ja erityisesti elimistöä suojaavaa C-vitamiinia.

virtsarakon tulehdus

Vahvistaa
Vaikka karpalo pursuaa immuunijärjestelmää tukevaa C-vitamiinia joka puolustaa elimistöä haitallisia bakteereita vastaan, löytyy tästä marjasta myös muita mikroravinteita. Myös B6-vitamiini tukee immuunijärjestelmää, joten se tuo tehokkaan lisän elimistön puolustuskyvylle.

Ainesosat

D-mannoosi, Kapselin kuori (HPMC), Täyteaine (Riisijauho), Paakkuuntumisenestoaineet (Magneesiumstearaatti, Piidioksidi), Karpalouute (25:1), Väriaine (Titaanidioksidi).

Käyttöohje

Ota kaksi Karpalo & D-Mannoosi Kapselia päivässä pienen vesilasin kera. Suositeltu päiväannos takaa parhaan mahdollisen tuloksen. Kapselit voidaan nauttia tyhjään tai täyteen vatsaan.

Suositus

Tämä ravintolisä sopii vegaaneille ja kasvissyöjille, mutta jos kärsit allergioista muista lukea ainesosalista huolellisesti läpi. Karpalo & D-Mannoosi Kapseleita ei tule käyttää aterian korvikkeina, vaan tasapainoisen ruokavalion osana. Tuote ei sovellu alle 18-vuotiaille.

Lue lisää
Karpalo & D-Mannoosi Kapselit 60 kpl | Suojaava tuki virtsateille

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(5)
4 Tähteä
(4)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

80.00% pohjautuen 11 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Kaikki hyvin tähän saakka!

J Janina
Verified Purchase

10/10 sopii mulle!

V Venla
Verified Purchase

Usein mulla on ollut virtsatietulehduksia mutta nyt ei ole vähään aikaan. Jee!

H Hanna
Verified Purchase

Helppo! Otan päivittäin aamiaisen kera :)

P Petra
Verified Purchase

Toimii hyvin ja pidän siitä että tuote on vegaaninen

P Penny
Verified Purchase

Parantaa oloa huomattavasti

S Sigfriedo
Verified Purchase

Vanhetessa olen alkanut viime aikoina ottamaan tätä välttääkseni virtsarakon tulehdukset. Ei ole tullut vielä tulehdiksia

J Juha
Verified Purchase

Kiitos nopeasta toimituksesta Shytobuy

V Verneri
Verified Purchase

Iso suositus, kilpailukykyinen hinta!

P Petja
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös