Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Karpalo ja C-vitamiini

15000 mg 180 kpl | Luonnollinen ravintolisä

Yhteenveto

Ota karpalon terveysvaikutukset mukaan päivittäiseen rutiiniisi, ja nauti marjaisen superfoodin hyödyistä Maxmedixin valmistaman Karpalo ja C-vitamiini -ravintolisän avulla! Nämä tehokkaat karpalokapselit tarjoavat huikeat 30,000mg annokset, ja ovat erinomainen lisä hyvinvointisi tueksi. Tämä luonnollinen ravintolisä sisältää laadukasta karpaloa, ja kaikkia siitä löytyviä vitamiineja sekä mineraaleja. Näiden joukkoon kuuluu myös C-vitamiini, jonka tiedetään tukevan immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Tunne karpalokapselin hyödyt omalla kohdallasi, ja tilaa ne ShytoBuylta jo tänään!

 • Luonnollinen ravintolisä
 • Tehokkaat 30,000mg annokset
 • C-vitamiini voi auttaa ylläpitämään normaalia immuniteettia
 • Sisältää korkealaatuista Karpalouutetta
 • 180 kapselia riittävät 3 kuukauden annoksiin
 • Kapselit sopivat vegaaneille ja kasvissyöjille
 • Vegaaninen
 • Maidoton
 • GMP
 • GMO Free

Mikä on virtsatietulehdus?

Virtsatietulehdus tai virtsatieinfektio on ikävä vaiva, joka aiheuttaa epämiellyttävää oloa. Virtsatietulehdukset voidaan jakaa kolmeen tärkeimpään ja yleisimpään kategoriaan, jotka ovat virtsarakon tulehdus eli kystiitti, munuaisallastulehdus eli pyelonefriitti, sekä virtsaputkitulehdus eli uretriitti. Tavallisin näistä on ensimmäiseksi mainittu virtsarakkotulehdus. Tulehdusta esiintyy sekä miehillä että naisilla, mutta naisilla infektioriski on hieman suurempi.

Virtsatietulehduksen oireet ovat voimakas ja usein toistuva virtsaamisen tarve, kirvely virtsaamisen aikana ja samean värinen virtsa. Virtsatulehdus voi siis olla todella ärsyttävä vaiva! Virtsatietulehduksen hoitoa varten kannattaa konsultoida lääkäriä, mutta virtsatietulehduksen kotihoito saattaa saada lisäpotkua luonnollisista karpalokapseleista - ja tässä me voimme auttaa!

Miksi kannattaa valita Karpalo ja C-vitamiini?

Meidän karpalokapselimme sopivat myös vegaaneille ja kasvissyöjille, ja tarjoavat luonnollisen tavan tukea hyvinvointiasi. Jos sinua vaivaavat toistuvat virtsatietulehdukset, kannattaa sinun etsiä käyttöösi karpalotuotteita. Tämän ravintolisän jokainen kapseli sisältää lukuisia hyödyllisiä ainesosia, mukaan lukien karpaloa sekä C-vitamiinia.

Luonnolliset karpalokapselit sisältävät huikeat 30,000mg annokset karpalouutetta - tämä on yksi markkinoiden tehokkaimmista tuotteista! Jos tahdot tuntea karpalon terveysvaikutukset omalla kohdallasi, mutta et tahdo ostaa karpalomehuja niiden sisältämän lisätyn sokerin vuoksi, ovat nämä kapselit sinulle erinomainen valinta. Lisäksi tämä ravintolisää sisältää 200mg annokset hyvinvointiasi tukevaa C-vitamiinia. Helppokäyttöiset karpalokapselit ovat kätevä lisä päivärutiiniisi!

Avainainesosat ja niiden hyödyt

Karpalo

Karpalot sisältävät runsaasti useita vitamiineja ja mineraaleja, ja niistä löytyy erityisen paljon C-vitamiinia. Lisäksi karpalot ovat hyvä kuidun lähde, ja monet uskovatkin, että karpalon terveysvaikutukset ovat erityisen hyödyllisiä intiimialueen hyvinvoinnin kannalta.

C-vitamiini

C-vitamiini on kehollesi tärkeä vitamiini monesta eri syystä. Näihin lukeutuvat esimerkiksi normaali kollageenintuotanto, immuunijärjestelmän normaali toiminta sekä luuston, nivelten ja hampaiden hyvinvoinnista huolehtiminen.

Käyttöohje

Ota 2 kapselia joka päivä vesilasin kanssa, ja mieluiten aterian ohessa. Jokainen pakkaus sisältää 180 kapselia, jotka riittävät 3 kuukauden (90 päivän) annoksia varten.

Ainesosat

Vaccinium Macrocarpon (Karpalo) -uute, Askorbiinihappo (C-vitamiini), Täyttöaine: Orgaaninen riisijauho, Paakkuuntumisenestoaine: Magnesiumstearaatti (Kasvipohjainen), Kasvipohjainen kapselin kuori: Hypromelloosi (HPMC).

Suositus

Älä ylitä päivittäistä annossuositusta. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion sekä terveellisten elämäntapojen korvikkeena. Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkitystä tai olet lääkärin valvonnassa, varmista ravintolisän sopivuus yhdessä terveysalan ammattilaisen kanssa. Jos huomaat sivuvaikutuksia, keskeytä tuotteen käyttö ja ota yhteys lääkäriin. Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Karpalo ja C-vitamiini
Karpalo ja C-vitamiini

15000 mg 180 kpl | Luonnollinen ravintolisä

19.99€

+
ProstaSURE
ProstaSURE

90 kpl | Ravintolisä eturauhasen hyvinvointiin

24.99€

1 Tuote(tta)

19.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä