ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Hiustenlähtö

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää biotiinista – auttavatko vitamiinit hiustenlähtöön?

Hiustenlähtö, vaurioituneet hiukset tai ohuet hiukset ovat asioita, jotka voivat tapahtua kenelle tahansa. Monet eri tekijät voivat vaikuttaa hiustenlähtöön, esimerkiksi stressi, epäterveelliset elämäntavat tai ihan vain genetiikka. Mutta se voi johtua myös jostain niin yksinkertaisesta kuin vitamiinien puutteesta, ja siksi on tärkeää, että täytät varastosi vitamiineilla, jotta hiukset voivat hoitaa niitä sisältä ulospäin.

Erityisesti hiuksille tarkoitetuilla ravintolisillä ja vitamiineilla annat itsellesi (ja kehollesi!) parhaat olosuhteet saada kauniit, täyteläiset ja kiiltävät hiukset, joista olet aina haaveillut. Ja tässä on onneksi paljon, mitä voit tehdä itse, joko muuttamalla ruokavaliotasi syömällä "hiusystävällisempää" tai ottamalla päivittäisiä, erityisesti hiuksille suunniteltuja lisäravinteita.

Yksi tärkeimmistä hiusten vitamiineista - varsinkin jos sinulla on ongelmia vaurioituneiden hiusten, hiustenlähtöön tai ohuiden hiusten kanssa - on epäilemättä biotiini (kutsutaan myös B7-vitamiiniksi). Tätä silmällä pitäen ajattelimme, että tässä oppaassa annamme sinulle täydellisen yleiskatsauksen siitä, mitä biotiini todella on, kuinka vitamiini vaikuttaa hiuksiin ja miksi on hyvä idea lisätä biotiinin saantia, jos kärsit ohuista hiuksista, hiustenlähdöstä tai vaurioituneista hiuksista.

Hiuksillesi sopivilla vitamiineilla voit luoda itsellesi hyvät olosuhteet hoitaa hiustenlähtöä, ohuita hiuksia ja vaurioituneita hiuksia.

Mitä on biotiini - ja mitä biotiini tekee hiuksille?

Biotiini on vesiliukoinen B-vitamiini, jota elimistö käyttää rasvojen, hiilihydraattien ja aminohappojen aineenvaihduntaan. Kaikki kehon solut tarvitsevat biotiinia (jota kutsutaan myös B7-vitamiiniksi) toimiakseen optimaalisesti – eivätkä hiusten ja päänahan solut ole poikkeus. Siksi myös hiuksillesi ja niiden terveydelle on tärkeää, että saat riittävästi biotiinia ruokavalion kautta tai biotiinilisän muodossa, muuten on olemassa riski että hiukset vaurioituvat tai lähtevät kokonaan päästä.

Biotiini auttaa elimistöä parantamaan kykyään saada energiaa ja ravintoaineita syömästä ruuasta ja auttaa näin varmistamaan, että hiuksesi ja päänahkasi saavat tarvitsemaansa ravintoa. Mutta biotiini ei ole vain terveellistä hiuksille, se on itse asiassa täydellinen kauneus vitamiini myös, joka auttaa myös hoitamaan kynsiä ja ihoa. Tässä pätee sama logiikka kuin hiusten kanssa - biotiini on tärkeä suhteessa solujen kasvuun ja kehosi solujen vahvuuteen, ja siksi biotiini voi edistää kynsien vahvistamista. Se auttaa myös että saisit joustavan, kostean ja pehmeän ihon.

Mikä biotiini-lisä kannattaa valita?

Hiuksille on olemassa monia erilaisia ??biotiini-lisäaineita, ja voi olla vaikeaa miettiä, mikä niistä valita. Kannattaa valita biotiinilisä, joka sopii juuri sinun tarpeisiin, sekä sellainen joka sopii sinun päivärytmiin.

Suosittelemme kahta erilaista biotiinilisää - yhtä viinikumimuodossa ja toista tavallisessa kapselissa. Ja alla luetellaan biotiinin erilaiset edut ja haitat pillerimuodossa ja viinikumimuodossa, vastaavasti.

Biotiini pillerit: biotiini on ylivoimaisesti yleisin biotiinilisämuoto markkinoilla. Ne antavat sinulle suuren päivittäisen annoksen biotiinia, mutta yksi selkeä haittapuoli on, että niiden ottaminen voi yleensä olla helppo unohtaa. Koska vaikka biotiinikapseleiden nauttimisesta on monia etuja hiuksille, iholle ja kynsille, voi myös pitkällä tähtäimellä olla hieman tylsääeroon - vastineeksi saat kokonaisen vuoden kulutuksen yhdessä ämpäriin, ja Näin ollen biotiinipillerit ovat usein paljon edullisempi vaihtoehto.

Biotiini-vitamiinikumit: Biotiiniviinikumit ovat usein hieman kalliimpia kuin tavalliset biotiinipillerit, mutta ne maistuvat usein herkulliselta hedelmältä, ja niitä voidaan pitää pienenä herkullisena (ja makeana) lisänä rankan päivän jälkeen, kun haluat tyydyttää herkullisen nälän. . Joten itse asiassa osut kahteen kärpöön yhdellä pyyhkäisyllä, ja on tärkeää muistaa, että hyödyt vain niistä lisäravinteista, joita käytät. Ja teet sen kiistatta biotiiniviinikumien kanssa, kyllä, me itse asiassa väitämme, että odotat innolla päivittäisen lisäravinteen ottamista, jos ne kaikki voidaan ottaa viinikumiina. Ainoa haittapuoli on itse asiassa se, että tekee mieli syödä enemmän kuin suositeltu päiväannos - mitä sinun ei tietenkään pidä tehdä!

Miksi vitamiinit hiuksille ovat tärkeitä?

Ravintolisät ja vitamiinit hiuksille ovat tärkeitä, jos haluat antaa itsellesi parhaat olosuhteet saada terveet, vahvat ja täyteläiset hiukset. Huolehdi siis hiuksistasi kunnolla. Ja vaikka hyvällä shampoolla, hoitoaineella ja hiusnaamiolla, joka hoitaa hiuksia ja päänahkaa syvällisesti, pääsee pitkälle, on yhtä tärkeää, että hoidat hiuksiasi ja päänahkaa sisältä ulospäin oikeilla vitamiineilla.

Koska jos hiuksistasi puuttuu vitamiineja, se voi johtaa kuiviin ja tylsiin hiuksiin, joilla on taipumus katketa ??ja halkeilla. Mutta jos onnettomuus on todella ohi, niin vitamiinin puutos voi myös johtaa hiustenlähtöön ja ohuisiin hiuksiin, mikä monelle uhkaa itsetuntoa. Siksi voi olla hyvä idea ottaa biotiinilisää, kuten biotiiniviinikumia - joko ennaltaehkäisevästi tai jos sinulla on ongelmia vaurioituneiden hiusten ja hiustenlähtöön kanssa - sillä näin saat päivittäin tärkeän vitamiinin, joka auttaa hoitamaan hiuksia. hiukset ja päänahka syvälle.

Biotiinia saa monella eri tavalla - joko ruokavaliolla tai ottamalla päivittäinen ravintolisä.

Mitä sinun pitäisi syödä vahvistaaksesi hiuksiasi?

On monia luonnollisia B7-vitamiinin (biotiinin) lähteitä, joita voit hyödyntää antaaksesi kehollesi luonnollisen lisäyksen. Voimme suositella muun muassa seuraavia elintarvikkeita, joissa on korkea biotiinipitoisuus:

  • Muut eläimenosat
  • Munankeltuainen
  • Kaurapuuro
  • Täysjyvä
  • Edamame-pavut (soijapavut)
  • Pähkinät
  • Vihreät lehtivihannekset, esim. Pinaatti ja lehtikaali

Mutta kiireisenä ja hektisenä päivänä voi olla vaikeaa ajatella hiusten, ihon ja kynsien terveyttä, kun ostat illallista paikallisessa ruokakaupassa. Tästä syystä voit edullisesti ottaa päivittäistä biotiinilisää, kuten MaxMedixin tai Biotin Complexia täydentääksesi vitamiinivarastosi biotiinin puutteen korjaamiseksi, mikä voi johtaa ei-toivottuun hiustenlähtöön, ohuisiin, kuluneisiin ja vaurioituneisiin hiuksiin.

Lue myös nämä