Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Jes Extender

Rajaa hakua

Alunperin Jes Extenderiä on käytetty miehillä jälkihoitona peniksen suurennusleikkaukselle tai hoitona niille miehille, jotka Peyronien taudista eli peniksen käyryydestä. Myöhemmin sen käyttäjät kuitenkin huomasivat peniksen kokonsa kasvaneen laitteen käytön myötä. Siitä lähtien Jes Extenderin luoja Jes Bech Müller on luonut laitteesta erilaisia muunnelmia auttaakseen miehiä kaikkialla maailmassa. Itse asiassa se on ensimmäinen venytystekniikkaa käyttävä peniksen pidentäjä.

Alunperin Jes Extenderiä on käytetty miehillä jälkihoitona peniksen suurennusleikkaukselle tai hoitona niille miehille, jotka Peyronien taudista eli peniksen käyryydestä. Myöhemmin sen käyttäjät kuitenkin huomasivat peniksen kokonsa kasvaneen laitteen käytön myötä. Siitä lähtien Jes Extenderin luoja Jes Bech Müller on luonut laitteesta erilaisia muunnelmia auttaakseen miehiä kaikkialla maailmassa. Itse asiassa se on ensimmäinen venytystekniikkaa käyttävä peniksen pidentäjä.

Valitse näkymä
Lajittele
Jes Extender
Light
Jes Extender
Original
Jes Extender
Titanium
Jes Extender
Silver
Jes Extender
Gold
Jes Extender
Platinum
169.00€ 189.00€ 199.00€ 199.00€ 269.00€ 749.00€
Laatikko Kartonki Mahonki Alumiini
Mahonki Mahonki Mahonki
Perusyksikkö 1 1 1 1 1 1
Kaksitoiminen Etukappale 1 1 1 1 1 1
Silikoniletku 1 1 1 1 1 1
Mukavuushihna 1 1 1 1 1 1
5cm Venytystangot 2 4 4 4 4 4
2,5cm Venytystangot 2 2 2 2 2 2
Suojatyyny 1 1 1 1 1 1
Avaimet - 2 2 2 2 2
1,25cm Venytystangot - - 2 2 2 2
Sideharso - - - 1 1 1
Pehmuste Etukappaleeseen - - - 1 1 1
Velcro-hihna - - - - 1 1
Valmistajan Takuu 1 Vuosi 2 Vuotta 2 Vuotta 5 Vuotta Elinikäinen Elinikäinen

Mikä on Jes Extender?

Jes Extender on ollut innovatiivisten peniksen pidennystuotteiden luoja ja markkinajohtaja jo lähes 20 vuotta. Laite on sekä kliinisesti todistettu että lääketieteellisesti testattu. Monet kilpailijat ovat yrittäneet jäljitellä tätä patentoitua tekniikkaa, mutta se on siitä huolimatta jäänyt ainutlaatuiseksi auttaen miehiä saavuttamaan suuremman peniksen ilman kivuliaita leikkauksia. Se on erittäin kätevä ja miellyttävä käyttää verrattuna invasiivisempiin peniksen pidennys menetelmiin. Lisäksi se ei aiheuta haitallisia sivuvaikutuksia, mikä tekee siitä ykkösvalinnan jopa sadoille tuhansille miehille ympäri maailman.

Pohjoismaista muotoilua ja laatua

Jes Extender on tutkittu, kehitetty ja suunniteltu yhdessä pohjoismaalaisten kirurgien kanssa. Vielä tähän päivään asti tuotteet valmistetaan Tanskassa, jossa ne käyvät läpi lukuisia laatutestejä, ennen kuin ne ovat valmiita myyntiin maailman markkinoille. Kaikki Jes Extender tuotteet ovat sekä turvallisia että FDA-hyväksyttyjä, joten ne on suunniteltu täyttämään asiakkaidensa tarpeet. Lisäksi kaikki tuotteet tulevat vähintään kahden vuoden takuulla tehden niistä vieläkin turvallisemman antaen sinulle mielenrauhan siitä, että olet ostamassa tuotteen, joka todella toimii.

Jes Extender - Peniksen suurentaja

Monet miehet tuntevat olonsa epämukavaksi ja kokevat huonoa itsetuntoa peniksen kokonsa vuoksi. Penistä suurentavien hoitojen kasvavan kysynnän vuoksi markkinat ovat täynnä tuotteita, jotka lupaavat ihmeitä, vaikka eivät useinkaan johda vastaaviin tuloksiin. Tämä tuotemerkki on täysin ainutlaatuinen verrattuna muihin vaihtoehtoihin, sillä sen on kliinisesti todistettu toimivan tietyn ajan kuluessa, kun sitä käytetään säännöllisesti ja ohjeiden mukaisesti.

Jes Extener käyttää verotekniikkaa auttaen kehoa kehittymään ja mukautumaan luonnollisesti. Jos osa kehostasi on jatkuvassa venytyksessä, solut alkavat lisääntyä ja kudokset kasvaa, mikä auttaa tekemään peniksestä suuremman sekä pituudeltaan että ympärysmitaltaan.

Tätä periaatetta on käytetty jo antiikin ajoista lähtien venyttämään kehon eri osia. Joukko pohjoismaisia kirurgeja osallistuivat ajatukseen, että tätä samaa prosessia voitaisiin soveltaa myös Jes Extenderissä ja peniksen koon suurentamisessa. Nämä peniksen pidentäjät ovat täysin turvallisia ja kivuttomia käyttää. Ne ovat myös käyneet läpi tiukat pohjoismaiset ja eurooppalaiset standardit, ja ovat myös saavuttaneet Euroopan unionin CE-merkinnän.

Jes Extender - Peyronien tauti

Tämä tuotesarja on suunniteltu niille, joilla on niin sanottu Peyronien tauti eli peniksen käyryys. Tutkimukset ovat osoittaneet, että tämä Jes Extender voi korjata käyryyttä jopa 90%. Monissa tapauksissa seksuaaliset ongelmat, joita pariskunnat kohtaavat, voidaan liittää peniksen käyryyteen, mikä voi tehdä yhdynnästä kivuliasta ja epämiellyttävää. Yhä useammat ihmiset käyttävät tähän erilaisia hoitoja, kuten laseria. Tällaisiin menetelmiin liittyy kuitenkin omat riskinsä. Toiset luottavat kirurgisiin toimenpiteisiin, joka on myös riskialtis sekä hyvin kallis.

Jes Extender on erittäin kannattava vaihtoehto invasiiville hoidoille. Se on turvallinen tuote, huolellisesti suunniteltu ja erittäin kustannustehokas. Se auttaa tehokkaasti poistamaan peniksen kaarevuutta palauttaen itseluottamuksen ja auttaen ylläpitämään parempaa seksielämää.

Teknologia tuotteen takana

Joukko kirurgeja osallistuivat tämän teknologian kehittämiseen, jota on oikeastaan käytetty jo tuhansia vuosia auttamaan peniksen kokoon ja muotoon liittyviä ongelmia. Kudoksia laajentavaa vetotekniikkaa käytetään jo useissa kirurgisissa toimenpiteissä, kuten korjatessa palovammoja tai synnynnäisiä vikoja. Vielä tänä päivänä sitä käytetään myös kosmeettisista syistä. Esimerkiksi tietyt heimot Afrikassa ja Amazonilla käyttävät sitä venyttämään eri ruumiinosiaan, kuten korviaan, kaulaansa ja huuliaan.

Jes Extender peniksen pidentäjän käyttöä voidaan verrata kuntosalilla käyntiin, sillä mitä enemmän kuntoutat ja venytät lihaksiasi sitä suurimmaksi ne kasvavat. Jo puoli miljoonaa tuotetta on myyty ympäri maailman auttamaan miehiä saavuttamaan suuremman peniksen.

Samoin kun lihasten kasvatus, tämä periaate edistää myös peniksen kasvua. Jes Extenderin vetolujuus penikseen on 600-1500 grammaa ja sen liikerata sijaitsee peniksen akselilla. Vetotekniikka luo kevyen paineen penikseen riippuen valitsemastasi vetovoimakkuudesta. Solujen jakautumisen johtaa seuraaviin vaikutuksiin:

  1. Peniksen suurentuminen
  2. Vähentynyt peniksen käyryys
  3. Lisääntynyt solujen kokonaismäärä

Eri mallit

Monet ihmiset saattavat ajatella, että Jes Extenderiä on hankala käyttää, mutta nämä laitteet ovat itse asiassa hyvin yksinkertaisia ja niitä voidaan käyttää pitkiäkin aikoja ilman huolia. Valitse malli, joka sopii sinulle ja sinun tarpeisiisi parhaiten.

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi