Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Jes Extender

Laite | Peniksen venytys-laite

Yhteenveto

Jes Extender suunniteltiin alun perin käytettäväksi peniksen pidennys leikkauksen jälkeen. Ensimmäinen Jes Extender peniksen venytyslaite julkaistiin jo vuonna 1995, josta lähtien se on näyttänyt tietä muille valmistajille. Olemme varmoja että tämä laite on ihanteellinen valinta miehille, jotka haluavat ottaa härkää sarvista paksuuden ja pituuden suhteen. Suunnittelussa Jes Extender ottaa aina miesten toiveet ja haaveet huomioon - käyttäen apuna myös uusimpia tutkimustuloksia ja menetelmiä. Laitteet on suunniteltu tosimiehille, jotka haluavat huolehtia omasta miehisestä kyvykkyydestä.

  • Tiennäyttäjä miehille suunnattujen laitteiden suunnittelussa
  • Jopa 20 vuotta kokemusta ja tietoa
  • Tieteellisesti todistettu menetelmä
  • Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita maailmanlaajuisesti
  • Jopa elinikäinen takuu ja 16 komponenttia
  • 100% lääke-laatua olevat materiaalit
  • Mukava, huomaamaton ja helppo käyttää

Olet saattanut jo kokeilla kaikkia markkinoilla olevia menetelmiä - mutta jos et ole kokeillut Jex Extenderiä et voi tietää mitä kaikkea voitkaan saavuttaa. Vakaasti ja huomaamattomasti tämä laite saa aikaan tuloksia sinun puolestasi, mikä parasta voit itse säädellä ja hallita miten nopeasti haluat edetä. Tämän Jes Extender laitteen avulla voit saavuttaa ratkaisun miehiä pitkään askarruttaneeseen kysymykseen - ja liittyä todella onnellisten miesten joukkoon.

  • CE-sertifioitu
  • ISO

Isompi on parempi

Jo aikojen saatosta lähtien miehinen elin on symboloinut voimaa, vahvuutta ja viriliteettiä - eipä olekaan ihme että miehet ovat usein hyvin huolestuneita miehisen varustuksen koosta. Miehinen elin ei vain tuota nautintoa toiselle osapuolelle, se symboloi maskuliinisuutta, potenssia ja miehistä vahvuutta. Onkin täysin ymmärrettävää, että monet miehet eivät ole tyytyväisiä varustuksensa kokooon. Tällaiset huolet voivat aiheuttaa monenlaista murhetta - itseluottamus voi kärsiä, mikä näkyy sekä töissä että vapaa-ajalla sekä intiimeissä kohtaamisissa vastakkaisen sukupuolen kanssa. Usei miehet joilla on koko huolia, ovat varustukseltaan täysin normaaleissa mitoissa, mutta monet ovat valmiita tekemään mitä tahansa saadakseen hieman lisämittaa.

Venytysmenetelmä

Terveydenhuollon ammattilaiset ja tiedeyhteisö ovat tunnistaneet yhden menetelmän, jonka avulla miesten kokohuoliin voidaan puuttua - tämä menetelmä tunnetaan nimellä venytystekniikka. Kyseessä on tietyn alueen venyttäminen peniksen venytyslaitteella, käyttäen hyväksi kehossa normaalisti esiintyvää menetelmää nimeltä sytokineesi. Jatkuvan pienen venytyksen on tarkoitus venyttää haluttua aluetta, jonka seurauksena kehittyisi uutta kudosta.

Mikä parasta tästä menetelmästä löytyy huikean suuri määrä tutkimuksia ja ne todellakin keskittyvät miehiseen varustukseen. Haitalliset ja riskeille alttiit muut menetelmät, on todettu alttiiksi riskeillä sekä todella epä-varmoiksi operaatioiksi kokonaisuudessaan. Tunnetun brittiläisen urologi julkaisun British Journal of Urology mukaan “venytykseen perustuvat pidennys laitteet ovat ainoa todisteisiin perustuva menetelmä” leikkausten ja kirurgian ulkopuolella. Monet miehet joiden varustus on kaareva ovat löytäneet helpotusta venytystekniikasta. Kaikenlisäksi yksi toinen riippumaton tutkimus osoitti, että “tulokset eivät katoa venytyksen lakattua”. Tämä menetelmä on kivuton, huomaamaton ja ei aiheuta pysyvää haittaa, tutkijat seisovat vahvasti tämän menetelmän takana.

Uskomaton Jes Extender

Jes Extender peniksen venytyslaite kehitettiin 20 vuotta sitten miesten tarpeita kuunnellen. Se tarjoaa avaimet huikeaan venytystekniikkan, jonka avulla miehisyyttä voidaan kohentaa. Lääkelaatuiset komponentit takaavat, että laite on turvallinen ja mukava käyttää. Mukavuus on ollut peniksen venytyslaitteen suunnittelun tärkeimpiä lähtökohtia ja se on tehnyt Jes Extender vetolaitteista valtavan myyntimenestyksen! Mukavan hidas ja staattinen veto on tarkoin suunniteltu ominaisuus, joka takaa hyvän käyttömukavuuden.

Laitteiden huima suosio on tuonut esille myös miten tyytyväisiä asiakkaat ovat laitteeseen, Jes Extendereitä on myyty yli 100 000 kappaletta tyytyväisille asiakkaille. Taaten monelle miehelle lisää itseluottamusta ja lisää varmuutta makuuhuoneeseen. Vain Jes Extender pystyy tarjoamaan miehille näin laadukkaita tuotteita, tuotteita joiden takana on vakaa ja pitkä tutkimusprosessi.

Jes Extender mediassa

Vallankumoukselliset tuotteet saavat usein myös median mielenkiintoa osakseen, näin on käynyt myös Jes Extender vetolaitteiden kanssa. Ne ovat olleet esillä useassa mediassa muun muassa legendaarisessa Jonathan Ross tv-ohjelmassa, jonka vieraan on ollut myös Ewan McGregor. Jes Extender peniksen venytyslaite on ollut esillä myös brittiläisen Channel 4 - dokumentissa, jossa journalisti Tim Shaw raportoi puolen tuuman kasvua miehiseen varustukseen kahden viikon käytön jälkeen.

Jes Extender & ShytoBuy: Ainutlaatuinen yhteistyö

Verkkokauppamme on tehnyt yhteistyötä Jes Extender kanssa alusta lähtien, tiedämme laitteista kaiken ja voimme tarvittaessa auttaa sinua valitsemaan parhaan tuotteen. Myymme vain alkuperäisiä ja valmistajan takuun sisältäviä vetolaitteita. Saat apua helposti verkkokaupan tuen kautta, autamme sinua tarvittaessa varaosien hankinnassa ja myymme taatusti vain alkuperäisiä tuotteita. Kukaan muu jälleenmyyjä ei voi taata 100%, että laitteet ovat alkuperäistä Jes Extender teknologiaa. Me ylpeänä voimme!

Rahoillesi vastinetta

Kuusi erilaista mallia takaa, että löydät juuri sinulle sopivan Jes Extender vetolaitteen - mallisarjan peruslaite on nimeltään Light ja paras huippumalli kulkee nimellä Platinum. Valitsit minkä mallin tahansa, saat rahoillesi taatusti vastinetta. Jokainen malli sisältää kaiken tarvittavan; saat laitteen perusrungon, etukappaleen, silikoniletkun, mukavuus hihnan, suojaavan pehmusteen, ohjekirjan, pääsyn opastaviin online videoihin kuudella eri kielellä, kaksi 2.5cm pituista venytystankoa ja vähintään kaksi 5cm venyty tankoa. Näet tarkan mallikohtaisen tuotepakkauksen sisällön alta.

Jes Extender - käyttöohje

Valitse sopivan pituiset venytystangot; elimen tulisi olla venytetty löysänä täyteen pituuteen. Liitä tangot, varmista että kuulet klikkauksen. Aseta silikonliletku tai mukavuus hihna laitteeseen, ja vie laite elimen päälle. Kiristä laite terskan taakse, ja varmista että elin venyy koko pituudeltaan kun jouset vapautuvat. Kiristä käsiruuveja kunnes näet että venytys on täydessä mitassa. Käytä aluksi vain yksi tunti päivässä joka päivä; ensimmäisen viikon jälkeen varmista että laitteen käyttö on mukavaaa: lisää venytystä pikkuhiljaa ja pidä laitetta useamman tunnin ajan. Voit käyttää laitetta useassa eri kulmassa laitteen saranoiden avulla, huomaa että elimen tulee olla löysä laitetta käytettäessä. Lue käyttöohjeet huolella, tarkemmat ohjeet tulevat laitteen mukana, voit myös tutustua laitteen käyttöön opastavien netti videoiden välityksellä.

Muista nämä laitetta käytettäessä

Jes Extender peniksen venytyslaite on suunniteltu turvalliseksi, mukavaksi ja täysin huomaamattomaksi käyttää. Se on varma valinta, jos olet epävarma ja kokohuolet painavat mieltäsi. Noudata normaalia varovaisuutta laitetta käytettäessä ja etene laitteen käytössä hiljalleen. Saavutat tuloksia, mutta niiden tavoittaminen voi viedä aikaa - etene rauhassa ja voit nauttia tuloksista jonkin ajan kuluessa. Jos koet epämiellyttävää tunnetta venytyksen aikana - lopeta käyttö välittömästi! Tarkkaile elimen verenkiertoa käytön aikana tasaisin väliajoin. Laite soveltuu vain yli 18- vuotiaille. Älä käytä laitetta nukkuessa tai yön yli!

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(33)
4 Tähteä
(26)
3 Tähteä
(6)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

86.97% pohjautuen 65 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Tuotetta on helppo käyttää, kun oppii miten sen saa kätevimmin ylleen ja muistaa ottaa koko prosessin hitaasti. Laatu on myös vertaistaan vailla.

H Herra.R
Verified Purchase

Olen kokeillut melkein kaikkia keinoja ja lopulta sain säästettyä rahat laitteeseen. Täytyy sanoa että olen todella tyytyväinen, en olisi osannut odottaa tällaista laatua. Aivan uskomattoman korkealaatuinen tuote!

M Matti
Verified Purchase

Kokeilin aiemmin jotain halpaa venytyslaitetta ja se hajosi käsiin. Tämä on kestänyt jo useamman kuukauden käytön, joten voin suositella lämpimästi. Tuloksista en osaa vielä sanoa - vaikuttaa erittäin lupaavalta. Saa nähdä tuleeko sitä lisämittaa vai ei.

P Petteri
Verified Purchase

En meinannut uskoa, mutta kyllä jes extender vaan tuotti tuloksia!

m mr machine
Verified Purchase

Ajattelin kokeilla Jes Extenderiä ihan mielenkiinnosta ja täytyy sanoa, että tähän mennessä olen ollut tyytyväinen saamiini tuloksiin.

M M.P
Verified Purchase

Täydellinen! Voisin suositella jes extenderiä kaikille teille jotka haluatte tehokkaan peniksen.

T Tuomas
Verified Purchase

Helppokäyttöinen

- -T-
Verified Purchase

Ensimmäisen kuukauden jälkeen huomasin jo suuren eron... Nyt teho on ehkä hieman hidastunut

S Simo
Verified Purchase

Hyvä laite. Täys kymppi

K Kimi
Verified Purchase

Kuvaukset pitävät aika hyvin paikkansa

O O.Ö.

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä