Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Jes Extender Original Standard Comfort Peniksen venytys

Tuotemerkki Jes Extender

189.00€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Jes Extender on mullistava keino kasvattaa penistä tehokkaasti ja hellävaraisesti. Tämä menetelmä käyttää hienostunutta ja luotettavaa menetelmää joka voi kasvattaa peniksen pituutta ja paksuutta. Jes Extender on laadukas Tanskalainen valmistaja, ja se lanseerasi ensimmäisen tuotesarjansa 1995. Siitä lähtien tuotteiden suosio on kasvanut ja tuotekehitys on tapahtunut huikeasti.

 • Suunniteltu erityisesti kasvattamaan pituutta ja paksuutta
 • Tehokkuus ja turvallisuus kliinisesti tutkittu
 • Lisää useita senttejä pituuteen ja paksuuteen, ilman sivuvaikutuksia
 • Voidaan käyttää myös käyrän peniksen suoristamiseen
 • Turvallinen ja kivuton vaihtoehto riskialttiille leikkaukselle
 • Huomaamaton ja mukava käyttää vaatteiden alla
 • Johtava ja luotettu valmistaja markkinoilla, 250 000 myytyä laitetta
 • Auttanut miehiä ympäri maailmaa saavuttamaan ihanteellisen peniksen
 • CE- hyväksytty
 • Hienovarainen ja nopea toimitus!
 • Vähintään 1 vuoden valmistajan takuu

Jes Extenderiä on tarkoitus käyttää noin 6-12 kuukauden ajan, jonka aikana penis kehittyy. Tämä peniksensuurennuslaite on toimiva ja turvallinen tapa saavuttaa ihanteellinen peniksen pituus. Laitteella on tyytyväisiä käyttäjiä ympäri maailman, ja sitä voi käyttää päivisin tai öisin, ilman kenenkään huomaamatta, sillä laite on huomaamaton vaatteiden alla.

Lue lisää

Mikä Jes Extender on?

Jes Extender Original on yksi parhaiten myyviä peniksensuurennuslaitteita maailmassa. Jo yli 250 000 myytyä laitetta kertoo paljon sen suosiosta, tämä tuote todella auttaa miehiä pääsemään kohti heidän ihanteellista peniksen pituutta. Jes Extender toimii vetovoiman avulla, se voi myös loiventaa käyrää penistä (Peyronien tauti).

Tämä vetolaite edustaa taattua Tanskalaista laatua ja huolellista suunnittelua. Saatavilla on runsaasti korkealaatuista opetusmateriaalia miten käyttää laitetta kivuttomasti ja turvallisesti parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Valmistajan tekemät tutkimukset auttavat sinua löytämään parhaan tavan käyttää laitetta.

Ensimmäinen Jes Extender lanseerattiin vuonna 1995, sen tarkoitus oli alunperin vain tukea penistä potilailla jotka olivat käyneet peniksen pidennys leikkauksessa. Nopeasti kuitenkin huomattiin, että tuote voi myös kasvattaa peniksen pituutta. Ja 250 000 myytyä tuotetta varmistaa tätä havaintoa entisestään.

Miten Jes Extender toimii?

Peniksen suurennus voi tapahtua pitkäjänteisen venytys tekniikan avulla, jossa pitkittynyt veto voi saada aikaan muutoksia peniksessä. Ruumiinosan altistaminen jatkuvalle toistuvalle vedolle, saa altistuneen kehon osan reagoimaan venymällä. Tätä kutsutaan solujen jakautumiseksi. Jes Extender käyttää paikallista vetopainetta, joka saa peniksen kudosen venymään ja solut jakautumaan. Lopulta tämä kasvattaa kudosta ja suurentaa penistä- penis voi kasvaa sekä paksuutta että pituutta.

Seuraa seuraavia ohjeita: Aluksi pujota muovinen rengas peniksen varteen, aseta silikoninen renga peniksen varteen juuri terskan alapuolelle. Näiden kahden renkaa välille asetetaan metalliset tukivarret, jotka venyttävät penistä. Jes Extender hyödyntää näitä tankoja stimuloimaan kehon luontaista taipumusta kudoksen ja solujen uudistamiseen. Pitkäaikaisen venytyksen aikana kehonosa yleensä alkaa pikkuhiljaa venyä. Esimerkiksi jos käytät venytintä kaksi tuntia päivässä 12 kuukauden ajan tai saat saman lopputuloksen käyttämällä venytintä 12 tuntia kahden kuukauden ajan. Voit käyttää venytintä myös yöaikaan, mutta silloin vaarana on että se liuskahtaa pois tai verenkierto voi estyä yöllisen erektion aikana. Onkin suositeltavaa että käytät erityistä suojaavaa pehmustetta, aina yöllisen käytön aikana. Näin estät mahdolliset ongelmat.

Jes Extenderin avulla voit kasvattaa itsevarmuuttasi ja itsetuntoa makuuhuoneen puolella.

Jes Extender tulee pakattuna mahonkilaatikkoon, ja sisältää kaiken tarvittavan . Näin saat parhaat mahdolliset tulokset ja kaiken irti ostoksestasi.

Jes Extender Light Jes Extender Original Jes Extender Titanium Jes Extender Silver Jes Extender Gold Jes Extender Platinium
169.00€ 189.00€ 199.00€ 199.00€ 269.00€ 749.00€
Laatikon materiaali Kartonki Mahonki Alumiini Mahonki Mahonki Tumma Mahonki
Mukavuushihna 1 kpl 1 kpl 1 kpl 1 kpl 1 kpl 1 kpl
Kaksitoiminen Etukappale 1 kpl 1 kpl 1 kpl 1 kpl 2 kpl 2 kpl
5cm Venytystangot 2 kpl 4 kpl 4 kpl 4 kpl 4 kpl 4 kpl
2,5cm Venytystangot 2 kpl 2 kpl 2 kpl 2 kpl 2 kpl 2 kpl
1,5cm Venytystangot 2 kpl 2 kpl 2 kpl 2 kpl
Avaimet
Pehmuste Etukappaleeseen
Velcro-hihna
Valmistajan Takuu 1 Vuosi 2 Vuotta 2 Vuotta 5 Vuotta Elinikäinen Elinikäinen

Miten paljon lisäpituutta on mahdollista saavuttaa?

Jes Extender on eniten dokumentoitu peniksen pidennys menetelmä maailmassa, ja se on toiminut sadoilla tuhanislla miehillä ympäri maailman. Miten nopeasti kasvu tapahtuu riippuu siitä miten aktiivesti haluat tuotetta käyttää. Mitä useammin puet laitteen päälle sitä enopeammin näet tuloksia. Lopputulos riippuu myös siitä miten kehosi reagoi venyttämiseen, joillakin tämä mutos voi olla nopeampaa.

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi, voit yhdistää peniksen venyttämisen ravintolisiin. Kuten penisvoiteisiin ja pillereihin.

Onko Jes Extener testattu tuote?

Kyllä, Jes Extender on käynyt läpi itsenäisiä testejä. Tulokset näistä testeistä löydät Jes Extenderin verkkosivulta, jossa on paljon dokumentoituja tuloksia ja testejä.

ShytoBuy toimittaa kaikki paketit aina huomaamattomasti ja hienovaraisesti.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (93.33% pohjautuen 3 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

 • * Minulla on käyrä penis, mikä on todella aiheuttanut onglemia seksielämässä. Itseasiassa lääkärini suositteli tämän tyyppistä vehjettä. 4 kk takana ja penis on suoristunut ainakin yli puolella siitä mitä se oli. Kokoa en edes kaipaa lisää, mutta haluan suoran peniksen!
 • * Ajattelin kokeilla Jes Extenderiä ihan mielenkiinnosta ja täytyy sanoa, että tähän mennessä olen ollut tyytyväinen saamiini tuloksiin. Yksi tähti pois sillä laite on aika kallis. Tosin varaosia saa kyllä ihan kivasti.
 • * En yleensä jaksa kirjoitella tuotearvosteluja, mutta nyt oli pakko. Tämä laite on USKOMATON! Älä anna ulkonäön pettää, se on lähes huomaamaton päällä, mutta tuo silti tuloksia. Olen käyttänyt muutaman kuukauden ja voin todella nähdä kehitystä pituudessa ja ympärysmitassa. SUOSITTELEN! VIISI TÄHTEÄ!
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi