Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Jes Extender Titanium Peniksen venytys

Jes Extender

199.00€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Jes Extender Titanium on moderni ja kliinisesti testattu peniksen suurennuslaite. Tässä upeassa titaania sisältävässä laitteessa käytetään perinteistä vetomenetelmää peniksen pituuden ja ympärysmitan kasvattamiseen. Laite soveltuu hyvin kotikäyttöön, ja voit käyttää sitä mihin aikaan vuorokaudesta tahansa lisätäksesi peniksesi kokoa.

 • Huomaamaton ja helppo käyttää
 • Ei pillereitä, öljyjä tai tarpeettomia kirurgisia toimenpiteitä
 • Pakattu tyylikkääseen alumiiniseen salkkuun
 • Virtaviivainen ja tyylikäs muotoilu titaania
 • Kasvattaa peniksen pituutta ja ympärysmittaa
 • Voi auttaa korjaamaan peniksen kaarevuutta
 • 2 vuoden valmistajan takuu 

Jes Extender Titanium on valmistettu valmistettu titaanista ja muotoiltu tyylikkääksi. Tuote toimitetaan ylellisessä ja elegantissa alumiinisalkussa. Tämä peniksen suurennuslaite on ihanteellinen modernille miehelle, joka haluaa pitää huolta itsestään ja kehostaan käyttämällä turvallista ja kivutonta vetotekniikkaa kasvattaakseen peniksensä pituutta ja ympärysmittaa luonnollisella tavalla.

Lue lisää

Mikä Jes Extender Titanium on?

Jes Extender Titanium on moderni ja tehokas peniksen suurennuslaite. Se on oleellinen osa Jes-tuoteperhettä, joka hyödyntää vetotekniikkaa peniksen kasvattamisessa luonnollisella tavalla. Tuote on valmistettu huippulaadukkaasta titaanista, ja se on eräs tuoteryhmän suosituimmista tuotteista markkinoilla. Jes Extender Titaniumin avulla vältyt epämukavalta ja nololta lääkärikäynniltä. Laite on pakattu tyylikkääseen alumiinisalkkuun, ja se tarjoaa täydellisen huomaamattoman ratkaisun peniksen kasvattamiseen. Tuote sisältää ohjeet laitteen säätämiseksi sopivan kokoiseksi nopeasti ja helposti, ja laitteen avulla voit myös seurata kasvuasi. Laitteen asentaminen vie vain muutaman sekunnin, ja voit pitää sitä huomamattomasti sekä yöllä että päivällä. Kasvata varustuksesi kokoa helposti ja mukavasti!

Miten tuote toimii?

Jes Extender Titanium on peniksen suurennuslaite, joka käyttää vetotekniikkaa edistämään kehon luonnollista kasvuprosessia. Penikseen kohdistuvan venytysvoiman ansiosta sinulla on mahdollisuus kasvattaa peniksen pituutta ja ympärysmittaa. Tuote tarjoaa pitkäaikaisen ratkaisun, ja tulokset ovat pysyviä, sillä ne on saavutettu lisäämällä solujen määrää. Tämän mahtavan tuotteen mukana tulee setti tankoja ja sovittimia, joiden avulla voit myös seurata edistymistäsi.

Miksi kannattaa ostaa Jes Extender Titanium?

Jes Extender Titanium on ylellinen peniksen suurennuslaite, ja se tarjoaa vertaansa vailla olevan avun ja loistavia tuloksia. Käytätpä tuotetta kasvattamaan peniksesi kokoa osana muuta harjoitteluohjelmaasi, parantaaksesi seksuaalista suorituskykyäsi tai itsevarmuuttasi, tai tarvitsetpa tuotetta rajoittaaksesi Peyronien taudin vaikutuksia, Jes Extender Titanium on huippuluokan tuote sinulle ja kaikille, jotka haluavat kasvattaa peniksensä kokoa mukavasti! 1200g venytysvoimallaan tämä laite voi tarjota sinulle tuloksia, joihin muut tuotteet eivät pysty. Käytetty venytysvoima on tarkasti kontrolloitu, joten selviät laitteen käytöstä itse. Voit olla varma tuotteen toimivuudesta, sillä sen on kliinisesti todistettu kasvattavan sekä peniksen pituutta että ympärysmittaa. Myös monet lääkärit suosittelevat Jes Extender Titaniumia Peyronien taudin hoitoon.

Kuinka nopeasti voin odottaa tuloksia?

Näet tuloksia jo ensimmäisten 8 viikon aikana, jolloin kasvua on yleensä tapahtunut noin 10 %. Tulokset vaihtelevat henkilöiden välillä, ja parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemmekin laitetta käytettävän 6 kuukauden ajan.

Helppo ja turvallinen käyttää

Jes Extender Titanium on valmistettu laadukkaista materiaaleista, ja voit olla varma, että laitteen tarjoama tapa kasvattaa peniksen pituutta ja ympärysmittaa on täysin turvallinen keino eikä sinun tarvitse turvautua kirurgisiin toimenpiteisiin tai pillereihin.

Katso videot:

Miten tilaan tuotteen

Tuotteen tilaaminen ShytoBuysta on helppoa, turvallista ja hyvin huomaamatonta. Tarjoamme lukuisia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja. Klikkaa “Lisää ostoskoriin” ja aloita tilaaminen!

Jes Extender
Light
Jes Extender
Original
Jes Extender
Titanium
Jes Extender
Silver
Jes Extender
Gold
Jes Extender
Platinum
169.00€ 189.00€ 199.00€ 199.00€ 269.00€ 749.00€
Laatikko Kartonki Mahonki Alumiini
Mahonki Mahonki Mahonki
Perusyksikkö 1 1 1 1 1 1
Kaksitoiminen Etukappale 1 1 1 1 1 1
Silikoniletku 1 1 1 1 1 1
Mukavuushihna 1 1 1 1 1 1
5cm Venytystangot 2 4 4 4 4 4
2,5cm Venytystangot 2 2 2 2 2 2
Suojatyyny 1 1 1 1 1 1
Avaimet - 2 2 2 2 2
1,25cm Venytystangot - - 2 2 2 2
Sideharso - - - 1 1 1
Pehmuste Etukappaleeseen - - - 1 1 1
Velcro-hihna - - - - 1 1
Valmistajan Takuu 1 Vuosi 2 Vuotta 2 Vuotta 5 Vuotta Elinikäinen Elinikäinen


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (88% pohjautuen 10 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.74% pohjautuen 219 )

 • * +++++++ Hyvä hinta, en voisi olla tyytyväisempi
 • * Loistava keksintö. 5 centtiä suurempi penis kuin ennen. En odottanut näin hyviä tuloksia
 • * Hintansa väärti
 • * 90 % tyytyväinen. Tuloksissa voi kestää hetken
 • * Voin kyllä suositella tätä välinettä niille, jotka haluavat lisää pituutta ja paksuutta vehkeeseensä
 • * Voin nyt ylpeänä "ulkoiluttaa" kaveriani.. Baariin!
 • * Olen mitannut tarkkaan tulokset. Penikseni on kasvanut 2,8 cm kahdessa kuukaudessa. Pidän tätä töissä vaatteiden alla. Kukaan ei ole ainakaan noteerannut
 • * kokeile!! tulokset puhuvat puolestaan
 • * Näyttää monimutkaiselta vempaimelta, mutta ei sitä ole.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi