Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Jes Extender Platinum Peniksen venytys

Jes Extender

749.00€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Kaikista parhain ja kaikista ensiluokkaisin Jes Extender -vaihtoehto: Jes Extender Platinum. Oletko mies, joka on tosissaan peniksensä pidentämisen suhteen tai haluat todella voittaa peniksesi kaarevuuden? Käytä innovatiivisinta peniksen pidentäjää, jonka olet nähnyt. Se hyödyntää viimeisintä teknologiaa, ja siinä on myös täydellinen platina-pinnoitus sekä 1200 gramman vetovoima.

 • Oikealla platinalla päällystetty ja kliinisesti todistettu laite
 • Suunniteltu lisäämään peniksen pituutta ja ympärysmittaa
 • Luotu lääketieteellisistä materiaaleista
 • Ruostetta ja likaa hylkivä
 • Täydennetty innovatiivisella mukavuushihnalla
 • Sisältää 4 sarjaa venytystankoja
 • Elinikäinen valmistajan takuu

Tämä erittäin haluttu ja suunnittelultaan kehittynyt Jes Extender Platinum on yksi parhaimmista peniksen pidentäjistä markkinoilla. Tämä peniksen pidennyslaite on myös CE-sertifioitu ja noudattaa tiukkoja sääntelyitä tarjoten laitteen turvallisen käytön. Liity tuhansien miesten joukkoon eri puolilla maailmaa tilaamalla kaikkein ensiluokkaisimman peniksen pidentäjän.

Lue lisää

Mikä on Jes Extender Platinum?

Tämä ylellinen peniksen pidennyslaite käyttää hyvin tunnettua, kliinisesti testattua vetotekniikkaa lisätäkseen peniksen pituutta ja ympärysmittaa luonnollisesti. Se voidaan laittaa ylle sekunneissa ja voidaan pitää yllä huomaamattomasti koko päivän ja yön, milloin itse haluat. Tämä innovatiivinen ja suosittu Jes Extender Platinum on pinnoitettu aidolla platinalla ja sen mukana tulee erilaisia lisävarusteita, jotka parantavat sen arvoa ja kykyä tuottaa haluamiasi tuloksia. Tämä uskomaton peniksen pidentäjä on parhaimpia tuotteita koko Jes Extender -valikoimassa. Se tarjoaa sinulle erinomaista mukavuutta ja mahtavia tuloksia tyylillä.

Miten Jes Extender Platinum toimii?

Mitä tulee pitkäkestoisiin peniksensuurennustekniikoihin, Jes Extender Platinum tarjoaa parasta Jes -tekniikkaa, joka auttaa sinut saavuttamaan juuri sen mitä haluat. Jos olet tosissasi peniksen pituuden ympärysmitan lisäämisen suhteen, Jes Extender Platinum ei petä. Se on suunniteltu tukemaan kehon luonnollista kykyä kasvaa menestyksekkäästi hyödyntäen hellävaraista fyysistä painetta auttaen sinua lisäämään solujen määrää peniksessäsi, mikä lopulta johtaa peniksen koon kasvamiseen. Tämä ainutlaatuinen Jes Extender Platinum hyödyntää ensiluokkaisinta metallia viimeistelyssään, lisäksi se sisältää 8 venytystankoa ja mukavan tuntuisen etukappaleen tarjoten erinomaisia tuloksia tyylikkäästi ja mukavasti.

TV:ssä nähtyä

'Easy to use with our ergonomic design'

'Comfortable to wear, any time anywhere'

Miksi ostaa Jes Extender Platinum ja mitä tulee sen mukana?

On monia syitä, miksi sinun pitäisi ostaa tämä hämmästyttävä paketti. Jotkut miehet ostavat Jes Extender Platinumin parantaakseen seksuaalista suorituskykyään, peniksen kokoaan sekä lisätäkseen itseluottamusta. Toiset käyttävät Jes Extenderiä keinona suoristaa kaarevaa penistään, joka voi johtua esim. Peyronien taudista. Oli syy mikä tahansa, jos haluat tuloksia ja tuotteen, elinikäisen takuun ja tuotteen, joka on valmistettu parhaista materiaaleista, niin tämä peniksen pidentäjä voi olla juuri oikea ratkaisu sinulle.

Jes Extender Platinum -laite tulee tyylikkäässä ja ylellisessä lakatussa laatikossa. Tämä huomaamaton ja helposti mukana kuljetettava paketti sisältää pidentäjän, litteän kumihihnan, Velcro-hihnan, pidennystangot (2,5 ja 1,25 cm), sideharson ja säätöavaimet. Pakkauksesta löydät myös kaksi suojatyynyä, kaksi 5 cm:n pidennystankoa. Yksinkertaisesti sanottuna, tämä on kehittynein ja halutuin peniksen pidentäjä maailmassa.

Milloin voin nähdä?

Kuten kaikissa peniksen pidennyslaitteissa, tulokset vaihtelevat henkilöstä toiseen. Saadaksesi parhaat tulokset Jes Exteder Platinumista, on suositeltavaa, että käytät sitä säännöllisesti. Tällöin merkittäviä parannuksia näkee yleensä 3-6 kuukauden kuluttua. Ensimmäiset tulokset, joita tällä peniksen pidentäjällä voit saavuttaa, ovat lisääntynyt erektion vahvuus. Pidemmällä aikavälillä huomaat peniksesi kasvaneen huomattavasti pituutta ja ympärysmittaa.

Onko se turvallinen käyttää?

Lyhyesti sanottuna, kyllä. Jes Extender Platinum on valmistettu korkealaatuisesta metallista, eli platinasta, joka on myös erittäin kestävä. Laaja testaus ja tutkimus tuotteen takana pitää huolen, että se on yksi ylellisimmistä, turvallisimmista ja tehokkaimmista luonnollisista keinoista lisätä peniksen koko ja kestävyyttä ilman kivuliaita ja kalliita leikkauksia.

Miten käytän sitä?

Vaikka se voi näyttää monimutkaiselta, Jes Extender Platinum on itse asiassa erittäin helppo käyttää. Sen kolme pääosaa ovat perusyksikkö, tangot ja etukappale. Kootaksesi peniksen pidentäjän, yksinkertaisesti aseta laitteen perusta peniksen juureen ja tämän jälkeen liitä pidennystangot vastaamaan peniksesi pituutta. Kun nämä on saatu paikoilleen, kiinnitä etukappale ja mukavuushihna penikseen. Nyt voit vain alkaa totuttelemaan Jes Extender Platinumin säännölliseen käyttöön saadaksesi suurimman hyödyn laitteesta.

Miten tilaan Jes Extender Platinumin?

Jes Extender Platinumin tilaaminen ShytoBuylta on helppoa, turvallista ja huomaamatonta. Tarjoamme erilaisia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja. Sinun tarvitsee vain painaa ”Lisää ostoskoriin” -painiketta ja voit aloittaa ostamisen jo tänään!

Jes Extender
Light
Jes Extender
Original
Jes Extender
Titanium
Jes Extender
Silver
Jes Extender
Gold
Jes Extender
Platinum
169.00€ 189.00€ 199.00€ 199.00€ 269.00€ 749.00€
Laatikko Kartonki Mahonki Alumiini
Mahonki Mahonki Mahonki
Perusyksikkö 1 1 1 1 1 1
Kaksitoiminen Etukappale 1 1 1 1 1 1
Silikoniletku 1 1 1 1 1 1
Mukavuushihna 1 1 1 1 1 1
5cm Venytystangot 2 4 4 4 4 4
2,5cm Venytystangot 2 2 2 2 2 2
Suojatyyny 1 1 1 1 1 1
Avaimet - 2 2 2 2 2
1,25cm Venytystangot - - 2 2 2 2
Sideharso - - - 1 1 1
Pehmuste Etukappaleeseen - - - 1 1 1
Velcro-hihna - - - - 1 1
Valmistajan Takuu 1 Vuosi 2 Vuotta 2 Vuotta 5 Vuotta Elinikäinen Elinikäinen


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (95% pohjautuen 4 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.74% pohjautuen 219 )

 • * Penisten pidentäjien ferrari ;) Erinomainen tuote, erinomainen palvelu.
 • * Yllättävän mukava käyttää. Hintaa tällä tuotteella on mutta tuo elinikäinen takuu sai minut sijoittamaan. Kyllä leikkaus silti tulisi hintavammaksi.
 • * Hyvä palvelu ja luotettava toimitus. Tuote tuli nopeasti ja ensisilmäyksellä vaikuttaa todella laadukkaalta.
 • * Onhan tämä melko hintava, mutta muissa nettikaupoissa hintaa oli vieläkin enemmän joten tilasin täältä.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi