Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Jes Extender Gold Standard Peniksen venytys

Jes Extender

269.00€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Jes Extender Gold Standard tuo todellista luksusta peniksen pidentämiseen. Tämä laadukas peniksen pidentäjä on päällystetty 24-karaatin kullalla ja sitä voidaan käyttää milloin vain - päivällä tai yöllä - lisäämään peniksen pituutta ja ympärysmittaa ilman monimutkaisia ja epämiellyttäviä leikkauksia.

 • Kliinisesti testattu kasvattavan peniksen pituutta ja ympärysmittaa
 • Huomaamaton ja helppokäyttöinen
 • Klassinen mahonki-kotelo
 • Ylellinen 24-karaatin kullalla päällystetty design
 • Voidaan käyttää milloin tahansa - päivällä tai yöllä
 • Auttaa suoristamaan peniksen kaarevuutta
 • Voi edistää suurempaan ja paremmin erektioon
 • Elinikäinen valmistajan takuu

Jes Extender Gold tuo mukanaan joukon lisävarusteita, kuten tyylikkään mahonki-kotelon, varaosapakkauksen, pidennyspakkauksen ja Velcro-hihnan sekä kahdeksan jatkotankoa, jotka auttavat sinua seuraamaan peniksesi kasvua. Lisäksi saat käyttömukavuutta lisäävän tyynyn, joka tuo lisää luksusta laitteeseen.

Lue lisää

Mikä on Jes Extender Gold?

Jes Extender Gold on ensiluokkainen peniksen pidentäjä, joka käyttää kliinisesti testattua vetomenetelmää kasvattaakseen peniksen pituutta ja ympärysmittaa luonnollisesti. Tämä fantastinen tuote tulee 24-karaatin kultaisella pinnoitteella ja se sisältää myös erilaisia lisäosia lisäämään sen arvoa. Tämä uskomaton tuote on yksi suosituimmista miesten pidennyslaitteista markkinoilla, jolloin voit lisätä peniksen kokoa luonnollisesti ja huomaamattomasti, tarvitsematta varata aikaa lääkärille. Jes Extender Gold on Jes Extender Originalin päivitetty versio, joka tarjoaa samalla fantastisia etuja, kuten paremman käyttömukavuuden, lisää tyyliä ja erinomaisia lisävarusteita.'Easy to use with our ergonomic design''Comfortable to wear, any time anywhere'

Kuinka se toimii?

Jes Extender Gold on suunniteltu tukemaan elimistön luonnollista kykyä kasvaa kokoa jatkuvan ja lempeän fyysiseen paineen alla käyttäen vuosisatoja vanhaa vetotekniikkaa auttaen varovasti venyttämään penistä. Vähitellen tämä lisää solujen määrää penikseen, jolloin penis saa lisää pituutta ja ympärysmittaa. Tämä fantastinen tuote sisältää kahdeksan jatkovartta, joiden avulla voit seurata peniksesi kasvua. Lisäksi tämä ylellinen malli tulee kauniissa mahonkisessa kotelossa, joka sisältää kaikki mitä turvalliseen ja huomaamattomaan peniksen pidennykseen tarvitset.

Miksi kannattaa ostaa Jes Extender Gold?

On monia syitä miksi kannattaa ostaa tämä upea pakkaus. Jotkut miehet ostavat Jes Extender Gold peniksen pidennyslaitteen yksinkertaisesti lisätäkseen kokoa tai parantaakseen seksuaalista suorituskykyään, kun taas toiset käyttävät sitä lisäämään itseluottamustaan tai parantamaan Peyronien tautia eli peniksen käyristymää. Oli syy mikä tahansa, Jes Extender Gold on erinomainen tuote kaikille, jotka haluavat lisää kokoa penikseen ylellisesti.

Jes Extender on loistava siinä, mihin se on tarkoitettukin, mutta lisäksi se erottuu joukosta kattavan lisävarustevalikoimansa ansiosta. Kaikki varaosat, lisätangoista mukavuutta lisäävään tyynyyn, sisältyvät tähän tuotteeseen.

Kuinka pian voin nähdä tuloksia?

Tulokset vaihtelevat henkilöittäin, kuten kaikissa peniksen pidennyslaitteissa, mutta monet käyttäjät ovat huomanneet näkyviä tuloksia jo muutaman ensimmäisen viikon käytön jälkeen. Parhaan tuloksen saamiseksi suosittelemme, että käytät laitetta kolmesta kuuteen kuukauteen. Ensin saatat huomata vaikutuksen parantuneessa erektion voimakkuudessa. Pitkällä ja säännöllisellä käytöllä huomaat myös peniksen pituuden ja ympärysmitan kasvaneen.

Onko sitä turvallista käyttää?

Jes Extender Gold Standard on valmistettu korkealaatuisista lääketieteellisistä materiaaleista, sekä pinnoitettu 24-karaatin kullalla, joten se on markkinoiden ylellisin ja turvallisin tapa lisätä peniksen kokoa. Säännöllisellä käytöllä, tämä peniksen pidentäjä auttaa lisäämään kokoa ilman kiusallisia ja epämukavia leikkauksia.

Miten käytän sitä?

Jes Extender Gold on helppokäyttöinen ja täysin turvallinen. Vaikka se saattaa näyttää monimutkaiselta, tämä laite on todella yksinkertainen käyttää. Se koostuu kolmesta pääosasta: runko, tangot ja etukappale. Aseta runko peniksen juureen ennen kuin asetat tangot vastaamaan peniksesi pituutta. Tämän jälkeen aseta etukappale ja hihna penikseesi ja olet valmis aloittamaan peniksesi koon kasvattamisen.

Mitä saan minun Jes Extender Gold pakkauksessani?

Tyylikäs mahonkikotelo sisältää laitteen lisäksi myös monia muita hyödyllisiä varusteita, kuten kahdeksan jatkotankoa, mukavan pehmusteen etukappaleeseen, sideharson, hihnan ja pehmeän Velcro-kiinnityshihnan.

Miten tilaan oman Jes Extender Gold peniksen pidentäjän?

Jes Extender Gold peniksen pidentäjän tilaaminen ShytoBuylta on helppoa, turvallista ja huomaamatonta. Tarjoamme erilaisia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja. Sinun tarvitsee vain painaa ”Lisää ostoskoriin” -painiketta ja voit aloittaa ostamisen jo tänään!

Jes Extender
Light
Jes Extender
Original
Jes Extender
Titanium
Jes Extender
Silver
Jes Extender
Gold
Jes Extender
Platinum
169.00€ 189.00€ 199.00€ 199.00€ 269.00€ 749.00€
Laatikko Kartonki Mahonki Alumiini
Mahonki Mahonki Mahonki
Perusyksikkö 1 1 1 1 1 1
Kaksitoiminen Etukappale 1 1 1 1 1 1
Silikoniletku 1 1 1 1 1 1
Mukavuushihna 1 1 1 1 1 1
5cm Venytystangot 2 4 4 4 4 4
2,5cm Venytystangot 2 2 2 2 2 2
Suojatyyny 1 1 1 1 1 1
Avaimet - 2 2 2 2 2
1,25cm Venytystangot - - 2 2 2 2
Sideharso - - - 1 1 1
Pehmuste Etukappaleeseen - - - 1 1 1
Velcro-hihna - - - - 1 1
Valmistajan Takuu 1 Vuosi 2 Vuotta 2 Vuotta 5 Vuotta Elinikäinen Elinikäinen


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (84.44% pohjautuen 9 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.74% pohjautuen 219 )

 • * Mietin tämän ja hopeisen välillä, mutta olen tyytyväinen valintaani.
 • * Tämä vetotekniikka todella toimii, oma penikseni on kasvanut jo parisen senttiä. Laite on myös erittäin mukava käyttää. ei valittamista lainakaan.
 • * Olen käyttänyt erästä toista penislaitetta mutta se tuntui todella epämukavalta. Jes extender näytti aluksi hieman pelottavalta mutta oeln kuullut niin paljon hyvää tästä että päätin kokeilla. Tämä tuntuu todella miellyttävältä pitää esim boksereiden alla. Laadukas tuote
 • * Tää on kyllä jo aika luksusta
 • * Kivuton ja helppo tapa pidentää penistä. Suosittelen
 • * Aika hintava... mutta penis on niistä asioita, joissa en tingi ;)
 • * Mianio vempain
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi