ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Jalkasieni

Oletko koskaan joutunut kärsimään varpaiden välissä piilevästä jalkasienestä? Jos vastauksesi on kyllä, on kokemus varmasti unohtumaton, etkä toivo sen koskaan enää toistuvan! Jalkasieni eli jalkasilsa vaivaa monia meistä. Tämä yleinen - mutta samalla melko kiusallinen - vaiva tarkoittaa jalasta, tavallisesti varpaiden välistä löytyvää sieni-infektiota. Jalkasienen aiheuttaa usein jalkojen runsas hikoilu sekä hautominen vaikkapa treenien aikana. Varpaiden väli tulehtuu, ja iho saattaa paikoin halkeilla. Pahimmillaan vaiva voi johtaa myös kynsisienen muodostumiseen.

Moni urheilija ennaltaehkäisee infektion syntymistä erilaisten spray-tuotteiden avulla. Jalkasienituotteet voivat olla myös tooppisesti käytettäviä voiteita. Jos tahdot ehkäistä ikävää sieni-infektiota, tutustu valikoimaamme ja valitse itsellesi parhaiten sopiva tuote jo tänään!

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Jalkasieni eli jalkasilsa on yleinen jalassa oleva sieni infektio, joka esiintyy varpaiden välissä. Usein aiheuttaja on jalkojen hikoilu ja hautominen, jota voi tapahtua esimerkiksi harjoittelun aikana. Yleensä jalkojen väli on tulehtunut ja iho voi halkeilla. Jalkasieni ei ole kovinkaan vaarallinen vaiva, mutta se voi olla erittäin kiusallinen ja se voi johtaa myös kynsisienen muodostumiseen. Monet urheilijat käyttävät erilaisia spray tuotteita jalkasieneen. Tarjolla on monenlaisia tuotteita ja voiteita varpaiden välien sieneen, voit myös kokeilla miten muut tooppiset voiteet toimivat kohdallasi.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.