Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Jade Roller Beauty Fad on täällä pysyä ja tässä miksi

Mikä on Jaderulla?

Jaderullan käyttö kasvojen alueella on Kiinasta peräisin oleva ihonhoitotekniikka, joka on tunnettu jo vuosisatojen ajan. Useiden sukupolvien ajan jaderullausta käytettiin poistamaan negatiivista ja haitallistaa energiaa ihosta, ja samalla tasapainotettiin hoidettavan ‘chi’-energiaa. ‘Chi’-energia tarkoittaa elämänvoimaa tai elämänenergiaa, josta huolehtiminen on yksilön kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta tärkeässä asemassa. Nykyisin jaderullaus tunnetaan jadekiven viileän sekä sileän pinnan ansiosta ihoa hierovana miellyttävänä hoitotekniikkana.

Jaderulla on varustettu - yllätys yllätys - kauniin vihreällä jadekivellä, joka tunnetaan sen rauhoittavista ja ihoa ravitsevista vaikutuksista!

Jaderullauksen hyödyt kauneudenhoidossa

Jadesta valmistettu kasvorulla on ylellinen kauneudenhoitotuote, jonka tarjoamista hyödyllisistä vaikutuksista ei kannata jäädä paitsi!

Jadekivellä varustettu kasvohieroja auttaa ensinnäkin lisäämään verenkiertoa kasvojen alueella. Miksi tämä on sitten niin tärkeää? Veri sisältää kaikki elimistömme tarvitsemat tärkeät ravinteet - eivätkä kasvot ole mikään poikkeus! Tehokas verenkierto auttaa tuomaan kasvoille tervettä hehkua, samalla kun se tukee ihovaurioiden ehkäisemistä ja korjaamista. Tämä vahvistaa ja ravitsee ihoa, ja voi tarjota apua silloin, kun kasvojen turvotus ja silmäpussit häiritsevät. Parantunut verenkierto tehostaa lisäksi ihovoiteiden ja seerumien imeytymistä.

Seerumeista puheen ollen - jos tahdot saada parhaat tulokset, yhdistä jaderullan sekä virkistävän anti age -seerumin käyttö. Pääset helpoimmalla kun hankit yhdessä ja samassa paketissa Eco Masters Jaderullan, Gua Sha -lastan ja C-vitamiiniseerumin. Luultavasti tunnet C-vitamiinin lukuisat terveyshyödyt jo entuudestaan, mutta tiesitkö, että se sisältää anti age -ainesosia, jotka tarjoavat iholle nuorekasta hehkua? Jaderullaus yhdessä seerumin kanssa voi siis auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä, ja torjumaan ryppyjen ja uurteiden ilmestymistä sekä mustia silmänalusia.

Kasvohieronta jaderullauksen avulla tarjoaa myös muita kauneushyötyjä. Toisin kuin monet kauneudenhoitokeinot, jaderullaus voi todella parantaa oloasi! Jaderulla on pieni vihreä kasvohieroja, joka auttaa rentouttamaan ja silottamaan ihoa jo sellaisenaan, ilman seerumin käyttöä. Kasvorullaus on hemmotteluhetki, joka tukee kasvojen ja kaulan alueen lihaksien rentoutumista, ja parantaa mielialaa. Voit nauttia rauhallisesta olosta, ja tuntea itsesi valmiiksi päivän koitoksiin.

Kuinka käytän jaderullaa tehokkaasti?

Olemme luoneet pienen oppaan, jonka avulla jaderullan käyttö onnistuu keneltä tahansa! Aloita puhdistamalla kasvot. Näin ihosi on valmiina vastaanottamaan kaikki kasvorullauksen hyödyt!

Hiero iholle hellävaraisin pyörivin liikkein 5-10 tippaa C-vitamiiniseerumia.

Käytä kasvorullan suurempaa päätä, ja aloita hoito kasvojen keskiosasta. Rullaa hitaasti ja hellävaraisesti kohti kasvojen reunoja ja hiusrajaa. Rullaa huolellisesti koko kasvojen alue posket, leukalinja ja otsa mukaan lukien.

Käytä edelleen rullan suurempaa päätä. Aloita rullaus leuan alta, ja jatka hitaasti ja kevyesti sivusuunnassa kohti korvia sekä alaspäin kohti solisluuta.

Käytä jaderullan pienempää päätä. Aloita silmän sisänurkasta, ja rullaa hellävaraisesti sivulle silmäluomia pitkin. Toista käsittely myös silmän alapuolella.

Hoidon päätyttyä puhdista kasvorulla saippualla tai antibakteerisella geelillä. Pyyhi jaderulla pehmeällä ja kostealla liinalla, ja anna sen ilmakuivua täysin ennen säilöön laittamista.

Kuinka usein kasvorullaa kannattaa käyttää?

Vaikka jaderullan käyttö tuntuisi houkuttelevalta jokaisen päivän jokaisena tuntina, suosittelemme sen käyttämistä kolmesti viikossa, 5-10 minuuttia kerrallaan.

Puhdistus- & säilytysvinkit

Kuten jo todettua, jaderulla kannattaa puhdistaa saippualla tai antibakteerisella geelillä huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. Näin saat kasvohieronnan kaikki kauneushyödyt, eikä kasvoillesi kulkeudu haitallisia epäpuhtauksia. Pyyhi kasvorulla puhdistuksen jälkeen kostealla pyyhkeellä, ja anna sen kuivua kauttaaltaan.

Jos jaderulla on ollut käyttämättömänä muutaman päivän ajan, puhdista siihen kerääntynyt pöly ennen rullan käyttöä - muuten saatat huomata, että kasvojesi hehku on toivottua tomuisempi!
Jos tahdot maksimoida kasvorullauksen kauneushyödyt, säilytä jaderulla jääkaapissa tai pakastimessa. Näin jokainen käyttökerta tarjoaa iholle myös virkistävää ja kasvojen turvotusta ehkäisevää kylmähoitoa.
Nyt tiedät, miksi rullailu kannattaa lisätä viikottaiseen kauneusrutiiniin. Miellyttävä ja rauhoittava kasvohieronta jaderullan avulla voi rentouttaa oloasi ja kohentaa mielialaa, ja vieläpä täysin luonnollisesti! Seerumin käyttö jaderullauksen yhteydessä voi ehkäistä ikääntymisen merkkejä ja tuoda iholle nuorekasta hehkua. Mitä siis vielä odotat?

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa