Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Instant Teeth Whitening Hammastahna 75ml Hammastahna | Valkaiseva hammastahna

Tuotemerkki iWhite

9.00€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

iWhite hammastahnan mikrokiteet kirkastava hampaitasi palauttaen niiden luonnollisen valkoisuuden, vapauttaen hampaasi värimuutoksilta. Se puhdistaa hampaasi kolmitehoisesti ja soveltuu päivittäiseen käyttöön. iWhite Instant valkaiseva hammastahna auttaa sinua saamaan valkaisemaan hampaitasi huipputehokkaasti. Sen tehokas resepti antaa sinulle säteilevän valkoisen hymyn. iWhite Instant valkaiseva hammastahna on kliinisesti testattu ja valmistettu 100% luonnollisista ainesosista, joten se ei ärsytä ikeniä tai aiheuta sivuvaikutuksia.

  • Mikrokiteet kirkastava hampaitasi palauttaen niiden luonnollisen valkoisuuden
  • Saa hymysi näyttämään valkoisemmalta ja kauniimmalta
  • Tuntuu miellyttävältä herkillekin hampaille
  • Taistelee kellastumista, hammaskiveä ja reikiä vastaan
  • Taistelee värimuutoksia vastaan: puhdistaa hammaskiveä ja tahroja hampaista
  • Pakkauksen koko 75 ml

iWhite hammastahnan päivittäinen käyttö auttaa vahvistamaan hampaiden kiillettä ja ylläpitämään kirkkaampaa hymyä. Aloita iWhite Instant-hoito ja voit hymyillä kauniimmin kuin koskaan ennen! iWhite Instant-hammastahna tarjoaa tuloksia nopeasti. Keltaiset läikät ja hammaskivi katoavat hammastahnan luonnollisten ainesosien avulla ennen kuin huomaatkaan. Jos haluat hymyillä säteilevästi päivästä toiseen, iWhite Instant valkaiseva hammastahna tarjoaa avun nopeasti ja turvallisesti.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Hammastahna
Koko: 75 ml

iWhite Instant valkaiseva hammastahna on tutkitusti tehokas tuote

iWhite Instant valkaiseva hammastahna on suunniteltu erityisesti valkaisemaan hampaita tehokkaasti ja turvallisesti. Se sisältää luonnollisia ainesosia, kuten vehnäproteiinia, eikä ärsytä ikeniä. Toisin kuin muut samankaltaiset tuotteet, iWhite-hammastahna sisältää ainesosaa nimeltä Perossicaproice Phtalimido (PAP). PAP valkaisee hampaita ärsyttämättä ikeniä.

iWhite Instant valkaiseva hammastahna toimii kahdella eri tavalla: se palauttaa hampaiden luonnollisen värin sekä ehkäisee kellastumista ja hammasvaurioita. iWhite hammastahnan kristallit auttavat hampaita palautumaan luonnolliseen väriinsä, kun taas natrium ja natrium-pyrofosfaatti ehkäisevät kellastumista ja reikiä. iWhite hammastahna toimii tehokkaasti mutta hellävaraisesti, eikä ärsytä ikeniä.

iWhite Instant hammastahnan valkaisemistehokkuus on laajamittaisesti testattu ja sertifioitu. Käyttämällä tuotetta päivittäin voit valkaista hampaitasi jopa 8 sävyastetta. iWhite hammastahna myös suojaa ikeniäsi ientulehdukselta.

iWhite hammastahna on turvallinen käyttää

Valmistajan tekemät kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että iWhite valkaiseva hammastahna toimii tehokkaasti ja turvallisesti. Vaikka sinulla olisi vihlomiselle arat hampaat, voit käyttää iWhite-hammastahnaa huoletta. Tämä tuote ei sisällä vetyperoksidia, joten se ei ärsytä hampaita tai ikeniä. Vihdoin kaikki voivat nauttia valkaisevan hammastahnan vaikutuksista! Lyhyen käytön jälkeen voit jo huomata näkyviä tuloksia. Noin kuukauden käytön jälkeen hymysi säteilee valkoisena!

Miten käytän iWhite hammastahnaa?

iWhite hammastahnaa käytetään kuten tavallista hammastahnaa:

  • Purista pieni määrä hammastahnaa hammasharjan päälle. Liian suuri annos ei tehosta hammastahnan vaikutusta vaan päinvastoin. Jos käytät liikaa hammastahnaa, se vaahtoaa liikaa, jolloin joudut sylkemään sen pois ennen kuin se on ehtinyt vaikuttaa tehokkaasti.
  • Harjaa hampaat pyörivin liikkein, ei vaakatasoisesti. Harjaa kaikki hampaat perusteellisesti.
  • Siirry hampaasta toiseen noin 15 sekunnin harjaamisen jälkeen. Puhdista myös kieli suutulehdusten välttämiseksi. Parhaat lopputulokset saavutat, kun käytät harjaamisen jälkeen vielä valkaisevaa suuvettä.

Miten tilaan hammastahnan

Tilaaminen ShytoBuy:ta on yksinkertaista, kätevää ja vaivatonta. Lisää tuotteet ostoskoriin ja seuraa sivulle tulevia ohjeita. Jos kaipaat neuvontaa tilauksen tekemiseen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos kaipaat nopeaa toimitustapaa valitse UPS pikatoimitus ja saat tuotteen 24h tunnin kuluttua tilauksesta.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi