• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Instant Teeth Whitening KIT

10 Valkaisumuottia | Hampaiden valkaisumuotit 10kpl
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Esitäytetyt iWhite hampaiden valkaisumuotit tekevät hymystäsi ainutlaatuisen. Se sisältää 10kpl esitäytettyjä hampaiden valkaisumuotteja, joiden avulla hampaasi voivat valkaistua jopa kahdeksan sävyä, vahingoittamatta ikeniä tai hammaskiillettä. Suosittelemme tilaaman myös iWhite hammastahnan ja suuveden, joiden avulla maksimoit hampaidesi hyvinvoinnin.

 • iWhite esitäytetyt hammasmuotit valkaisee hampaita jopa 8 sävyn verran
 • Saat kauniimman ja huolitellumman hymy
 • 10kpl hammasmuotteja
 • Korjaa värimuutoksia, plakkia ja kariesta
 • Sopii myös herkille hampaille

Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen iWhite hampaiden valkaisu voi tuoda sinulle astetta kirkkaamman hymyn ja valkoisemmat hampaat. Näiden kolmen tuotteen päivittäinen käyttö pitää hampaasi valkoisena pidempään ja voi estää plakin ja hammaskiven muodostumista. iWhite hampaiden valkaisu -tuotteiden tehokkuus ja yhteensopivuus on testattu, ja tuotteella onkin paljon tyytyväisiä asiakkaita.

Esitäytetyt iWhite hampaiden valkaisumuotit

Esitäytetyt hammasmuotit sisältävät hampaiden valkaisuun kehitettyä ainetta, joka tehokkaasti mutta hellävaraisesti valkaisee hampaasi. iWhite hampaiden valkaisu voi valkaista hampaasi jopa kahdeksan sävyn verran. Pakkaus sisältää 10kpl esitäytettyä iWhite-hammasmuottia. On suositeltavaa myös tilata iWhite-hammastahna ja suuvesi, joiden avulla voit parantaa päivittäistä suuhygieniaasi ja saada entistä terveemmät ja valkoisemmat hampaat.

Tarvikkeet

iWhite sarja koostuu esitäytetyistä valkaisumuoteista, joiden käyttäminen on todella helppoa ja vaivatonta.

*Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.


iWhite Hampaiden valkaisumuotit

iWhite hampaiden valkaisu pakkaus sisältää kymmenen esitäytettyä hammasmuottia, jotka voivat valkaista hampaitasi jopa kahdeksan sävyä. Ne toimivat käyttämällä ftalimido-peroksi-kapronihappoa ja bioaktiivisia kiteitä. Tuote on 100 prosenttisen turvallinen eikä vahingoita hampaita tai ikeniä. Sen teho on tieteellisesti testattu ja voit nähdä tuloksia jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Käytä muotteja vain 20 minuuttia joka päivä. Näin saat hyvän pohjan muille iWhite hampaiden valkaisu sarjan tuotteille.


Kauniin hymyn salaisuus

Kauniin hymyn salaisuus piilee hampaissa. Geeniperimä vaikuttaa voimakkaasti hampaiden väriin - aivan kuin hiusten ja ihon, myös hammasluun väri vaihtelee ihmiskohtaisesti. Täysin terveetkin hampaat voivat olla sävyltään kellertävät. Jos haluaisit kuitenkin valkaista hampaita ja saavuttaa häikäisevämmän hymyn, iWhite-tuotteet voivat tarjota luonnonmukaisen avun.

Miksi hampaat värjääntyvät?

On monia tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa hampaiden värjääntymistä. Iän myötä hampaiden pintaan kertyy pinttynyttä likaa, jota on mahdoton poistaa pelkästään hampaita harjaamalla. Syöminen ja juominen aiheuttavat väistämättä lian kertymistä hampaisiin. Hammaskiille suojaa hampaita hapokkaiden elintarvikkeiden aiheuttamalta rapistumiselta. Ajan myötä hammaskiille alkaa kuitenkin kulua ja menettää kykynsä suojata hampaita. Hapokkaiden juomien, kuten kahvin, teen ja limsojen, juominen nopeuttaa tätä kehitystä ja ohentaa hammaskiillettä entisestään.

Hampaiden värjääntyminen on normaalia, mutta voi tuntua kiusalliselta ja heikentää itsetuntoa etenkin hymyillessä. Värjääntymisen syyt voidaan jakaa sisäisiin ja ulkoisiin. Ymmärtämällä värjääntymisen syyt on hampaiden kellastumista helpompi ehkäistä ja hoitaa.

Ulkoinen värjääntyminen

Ulkoista värjääntymistä tapahtuu, kun hammaskiilteen ulkopinta värjääntyy tiettyjen elintarvikkeiden vaikutuksesta. Monet juomat kuten kahvi ja limsat, tupakoiminen sekä huono hammashygienia voivat aiheuttaa värjäävien partikkelien kertymistä hampaisiin ajan mittaan.

Sisäinen värjääntyminen

Sisäisestä värjääntymisestä puhutaan kun hampaan sisäinen rakenne eli hammasluu tummuu tai kellastuu. Sisäinen värjääntyminen tapahtuu usein hampaiden ollessa vielä kehitysvaiheessa, mutta sitä voi tapahtua myös myöhemmin elämän aikana. Monet eri tekijät voivat aiheuttaa hammasluun sisäistä värjääntymistä, mukaan lukien tietyt lääkkeet ja elimistön ongelmat.

Siinä missä hammaskiilteen ulkoista värjääntymistä on yleensä helppo valkaista tehokkaasti, hammasluun sisäinen värjäytyminen on usein sitkeämpää ja saattaa vaatia plastiikkakirurgiaa, mikäli toiveena on sädehtivän valkoinen hammasrivi.

Miten voin ehkäistä hampaiden värjäytymisen?

Voit ehkäistä hammaskiilteen ulkoista värjäytymistä noudattamalla hyvää hammashygieniarutiinia. Harjaa hampaat kahdesti päivässä. Huuhtele suu vedellä aterioiden ja värjäävien juomien, kuten kahvin, viinin ja colajuomien nauttimisen jälkeen. Vältä ruokia ja juomia, jotka värjäävät hampaita, ja korvaa ne muilla vaihtoehdoilla.

Vaikka tekisit parhaasi, et välttämättä voi kokonaan estää hampaiden värjäytymistä. Säännöllinen harjaaminen ja hammaslangan käyttö ovat parhaita tapoja ehkäistä värjäytymistä. Jos haluat kuitenkin päästä kokonaan eroon väritahroista hampaissa, sinun kannattaa kokeilla tehokasta ja turvallista hampaiden kotivalkaisua. Hampaiden kotivalkaisutuotteiden avulla voit saavuttaa säteilevämmän hymyn!

Miten hampaiden valkaisu toimii?

Kaunis hymy on terve ja paljastaa puhtaat hampaat sekä raikkaan hengityksen. Monet hampaita valkaisevat hoidot perustuvat hampaiden luonnollisen värin vaalentamiseen ilman hampaiden pinnan vaurioittamista. Hampaiden väri ei välttämättä muutu kokonaan, mutta niiden väri vaalenee. Kotivalkaisutuotteista on tullut yhä suositumpia, koska ne ovat helppokäyttöisiä ja edullisempia kuin plastiikkakirurgia. Enää ei tarvitse mennä hammaslääkärin vastaanotolle valkaisemaan hampaita, koska voit vain hyödyntää helppokäyttöisiä tuotteita oman kotisi mukavuudessa!

Miten hampaiden valkaisu kotona toimii?

Läpimurrot teknologiassa ja tutkimuksessa ovat mahdollistaneet kätevien kotona käytettävien valkaisutuotteiden ja hoitojen kehityksen. Niiden käyttöön ei tarvita erikoisasiantuntemusta, vaan kuka tahansa voi seurata helppoja ohjeita. Tuotteisiin lukeutuvat valkaisuliuskat, geelit, valkaisukynät ja valkaisumuotit, kuten iWhite. Tehokas hoito voi yhdistellä eri tuotteita saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Ihmisten on nyt helppo päästä eroon keltaisista hampaista ja muista värjäymistä kotikäyttöisten valkaisutuotteiden avulla. ShytoBuy tarjoaa monipuolisen valikoiman hampaiden valkaisutuotteita, joiden avulla voit palauttaa hampaidesi säteilevän valkoisuuden mahdollisimman vähällä vaivalla!

Miten hampaiden kotivalkaisu toimii?

Luonnollinen lähestymistapa - Ensimmäinen askel kohti valkoisempaa hymyä on elämäntapojen korjaaminen. Harjaa hampaat fluorihammastahnalla lisätäksesi niiden kiiltoa. Syö porkkanoita ja omenoita, jotka tehostavat suun luonnollisen puhdistusaineen eli syljen tuotantoa. Lopeta tupakointi ja rajoita teen, kahvin, punaviinin sekä värjäävien limsojen juomista hampaiden suojelemiseksi. Nämä arjen valinnat voivat auttaa sinua saavuttamaan puhtaammat, valkoisemmat hampaat.

Oil pulling eli “öljypurskuttelu” on myös luonnollinen hampaita valkaiseva hoito, joka vähentää haitallisten bakteerien määrää suussa ja parantaa suun terveyttä. Tämä vanha mutta toimiva keino hyödyntää luonnollista öljyä, jonka purskuttaminen suussa suuveden tapaan auttaa torjumaan bakteereita. Suosittuja öljyjä oil pullingiin ovat auringonkukkaöljy, seesamiöljy ja oliiviöljy - mutta ylivoimaisesti suosituin on kookosöljy. Muinaista oil pulling-tekniikkaa hyödynnetään nyt myös moderneissa tuotteissa, kuten Coconut Splash-vedessä, joka puhdistaa hampaita ja suuta luonnollisen neitsytkookosöljyn ja piparmintun avulla.

Hampaiden plastiikkakirurgia

Jos tarvitset pikaisemman avun, useimmat hammashoitolat tarjoavat hampaiden plastiikkakirurgiaa. Hammaslääkärit käyttävät valkaisuaineita, jotka kirkastavat hampaita. Tämän metodin avulla on mahdollista saavuttaa merkittävästi valkoisempi hammasrivi, mutta halutun lopputuloksen vaatii yleensä useit hoitokertoja ja voi tulla erittäin kalliiksi. Hammaslääkärien käyttämät valkaisumetodit sisältävät yleensä kemiallista valkaisua, mikä voi aiheuttaa myös ikäviä sivuvaikutuksia, kuten ihoärsytystä ja allergisia reaktioita suun ja nielun alueella. Lääketieteellisiin toimenpiteisiin liittyy aina riskinsä, vaikka ne ovatkin tehokkaita.

Vaihtoehtoinen ratkaisu on valkoisten pinnoitusten asettaminen hampaisiin, jolloin voit saada Hollywood-hymyn vain parissa tunnissa. Tämä hoito on tehokas, mutta yleensä myös äärimmäisen kallis - toimenpiteet maksavat usein viisinumeroisia summia.

Kotikäyttöiset hammasvalkaisutuotteet

Oletko tehnyt elämäntaparemontin mutta haluat vieläkin valkoisemman hymyn? Tuntuvatko kemiallisen valkaisun tai pinnoitteiden riskit ja hintalaput liian korkeilta? Älä lannistu, koska on olemassa myös tehokkaita tapoja valkaista hampaita kotona! Kotikäyttöiset hammasvalkaisutuotteet ovat turvallisia ja verrattain edullisia tapoja saavuttaa sädehtivä hymy..

ShytoBuyn iWhite-tuotteet eivät sisällä haitallisia kemikaaleja eikä niillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Niiden avulla voit nauttia edullisesta, turvallisesta ja hellävaraisesta hampaiden valkaisusta oman kotisi mukavuudesta. Ei ole mitään tarvetta kuluttaa tuntikausia hammashoitolassa tai jonottaa erikoislääkärille, kun haluat eroon värjääntyneistä hampaista!

Miten valitsen sopivan tuotteen hampaiden valkaisuun?

Valitse hampaita valkaiseva tuote, joka tuntuu oikealta ja sopii elämäntapaasi. Kaikki ShytoBuyn iWhite-tuotteet on kehitetty tarjoamaan merkittäviä tuloksia ilman plastiikkakirurgiaan liittyviä riskejä tai rahanmenoa, jotta voit nauttia upeasta hymystä ja kohentuneesta itsetunnosta ilman häiriötä päivittäiseen rutiiniisi!

Turvallinen käyttää

iWhite hampaiden valkaisumuottien käyttö on helppo ottaa osaksi hampaiden hoidon rutiineja. Valkaisumuotteja käytetään 20 minuutin ajan. Esitäytön takia niiden käyttäminen on todella helppoa ja vaivatonta - aseta vain muotti paikalleen ja odota, että vaikutusaika on ohi. Suosittelemme yhdistämään hoidon iWhite- hammastahnaan ja -suuveteen, joita voidaan käyttää päivittäin. iWhite-tuotteiden yhteensopivuus on testattu varmistaen, että ne eivät vahingoita hampaitasi tai ikeniäsi.