Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Intimate Organics

Rajaa hakua

Toimintansa alusta lähtien, vuodesta 2008, Intimate Organics on noudattanut yksinkertaista filosofiaa varmistaen, että kaikki sen ylelliset tuotteet valmistetaan sertifioiduista orgaanisista uutteista. Intimate Organics tarjoaa ennennäkemätöntä luonnollista ja seksuaalista nautintoa, jota ei löydä mistään muualta.
Toimintansa alusta lähtien, vuodesta 2008, Intimate Organics on noudattanut yksinkertaista filosofiaa varmistaen, että kaikki sen ylelliset tuotteet valmistetaan sertifioiduista orgaanisista uutteista. Intimate Organics tarjoaa ennennäkemätöntä luonnollista ja seksuaalista nautintoa, jota ei löydä mistään muualta.

Lanseerauksestaan alkaen Intimate Organics on vakiinnuttanut itsensä ylivoimaisena seksuaaliterveystuotteiden tuotemerkkinä. Tämän on tehnyt mahdolliseksi ne erinomaiset ainesosat, joita on käytetty heidän jokaisessa valmistamassaan tuotteessa.

Intimate Organics tietää, että luonto on monissa tapauksissa se oikea vaihtoehto. Heidän tuotteista et löydä ainuttakaan kosmetiikka- ja lääketeollisuudessa tyypillisesti käytettävää yhdistettä. He eivät käytä Parabeeneja, jotka ovat kokoelma kemikaaleja, jotka ihon läpäistyään, voivat käyttäytyä kuin estrogeenit ja edesauttaa hormoneihin liittyviä sairauksia. Mistään heidän tuotteesta et löydä synteettisistä mentolia, jonka tiedetään ärsyttävän useimpien naisen intiimialueita. ALUM, mikä voi häiritä emättimen luonnollista PH-tasapainoa tai aspartaami, joka voi alentaa kehon immuniteettia tartunnoille ja viruksille, eivät myöskään ole löydettävissä mistään Intimate Organics valikoiman tuotteesta.

Sen sijaan Intimate Organics –tuotteet koostuvat eri ainesosistaan, kuten goji marja -uuteesta, Aloe-uutteesta ja sitruunaruoho-uuteesta. Niiden tuotteet ovat koottu Yhdysvaltojen Maatalousministeriön (USDA) Hallituksen sertifioimilla orgaanisilla uutteilla, joista yksikään ei ole testattu eläimillä ja ovat myös täysin vegaaniystävällisiä.

Intimate Organics ymmärtää, että asiakkaan tunteminen on avain menestykseen, ja he myös tietävät, että koulutetut kuluttajat pyrkivät tekemään terveellisempiä ostopäätöksiä. Tämä kuluttajien tarpeiden huomiointi on johtanut siihen, että Intimate Organics on rakentanut suuren joukon uskollisia ja tyytyväisiä asiakkaita. Heidän palkitut tuotteet ovat suoraa seurausta heidän innovatiivisista ideoistaan.

Intimate Organicsin tavoitteena on tarjota luonnollisia ratkaisuja miehille, naisille ja pariskunnille tyydyttämään erilaisia seksuaalisia halujaan. Heidän tuotteet voivat saada sinut tuntemaan itsesi seksikkäämmäksi sekä tuomaan lisäpotkua seksielämääsi. Ne tarjoavat sinulle mielenrauhan siitä, että tuotteet, joita käytät eivät ole vain miellyttäviä vaan on myös terveellisiä. Kaikki Intimate Organics tuotteiden aineosat testataan Intertekin toimesta varmistaen niiden tehokkuus ja puhtaus. Heidän ainutlaatuinen lähestymistapansa tuotteiden tuottamiseen on mahdollistanut tavoittamaan jopa niitä ihmisiä, joita ovat muuten olleet varovaisia altistamaan kehonsa vastaavanlaisiin intiimeihin tilanteisiin auttaen heitä pitämään mielen levossa.

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi