Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Intiimihygienia

Tiesitkö, että intiimialueen ph-tasapaino on erilainen kuin kehosi muilla alueilla? Tästä syystä toiset ovatkin sitä mieltä, että liian usein tapahtuva pesu ja erityisesti vääränlaisten pesuaineiden - kuten tavallisen suihkusaippuan - käyttö voivat aiheuttaa erilaisia vaivoja, kuten intiimialueen kutinaa tai kuivumista. Intiimihygieniaa voi edistää myös käyttämällä hengittäviä alusvaatteita, esimerkiksi puuvilla on hyvä materiaali ja huolehtii siitä, etteivät paikat pääse hautumaan. Intiimihygieniatuotteet ovat kuitenkin kasvavassa määrin edistyksellisiä, ja ph-tasapainosta huolta pitäviä sekä samalla kosteuttavia puhdistusaineita löytyy markkinoilta jo runsain mitoin.

Valikoimastamme löydät sekä miehille että naisille tarkoitettuja tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti intiimihygieniasta huolehtimista varten. Valitse itsellesi parhaiten sopiva tuote, ja pidä intiimialue terveenä sekä puhtaan raikkaana.

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Intiimiterveyteen on tarjolla kasvava valikoima pesuaineita, puhdistusaineita ja kosteuttavia tuotteita. Intiimialueiden ph-tasapainon on hieman erilainen, kuin muissa kehon osissa tästä syystä onkin positiivinen asia. Intiimialueen pesuun on tarjolla monenlaisia shampoo ja geeli tuotteita, joiden avulla saat intiimialueen raikkaan puhtaaksi. Löydät valikoimastamme tuotteita sekä miesten että naisten intiimialueen puhdistamiseen.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.