ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Skin Doctors Instant Eyelift - Raikastava & Tasoittava seerumi - 10ml nestepullo
Skin Doctors Instant Eyelift - Raikastava & Tasoittava seerumi - 10ml nestepullo
Skin Doctors Instant Eyelift - Raikastava & Tasoittava seerumi - 10ml nestepullo
Skin Doctors Instant Eyelift - Raikastava & Tasoittava seerumi - 10ml nestepullo

Skin Doctors Instant Eyelift

Virkistävä & Siloittava seerumi

Yhteenveto

Kauneuden on sanottu olevan katsojan silmässä - jos se on totta, on varmasti myöskin totta, että silmät ovat kaunein osa kasvojamme! Siitä huolimatta, ne katoavat helposti, jos niitä ympäröivä iho on turvonnut ja ryppyinen. Skin Doctors ymmärtää luonnollisen toiveen parantaa tällaista tilannetta, ja onkin luonut vallankumouksellisen seerumin nimeltä Instant Eyelift.

  • Pyrkii kiristämään ja kiinteyttämään silmänalusia
  • Innovatiivinen koostumus yhdistelee kauneutta ja tiedettä
  • Iho tuntuu välittömästi virkistyneeltä
  • Vaikuttaa jopa kahdeksan tuntia
  • Hygieeninen pumppupullo
  • Ei sisällä parabeenejä

Jotkut meistä voivat huomata käyttävänsä yhä enemmän ja enemmän peitepuikkoa, vaikka tämän hankalan, ilmeikkään ja liikkuvan alueen peittäminen voikin olla vaikeaa. Jos tunnet itsesi yhä huolestuneemmaksi silmiesi alla olevasta ihosta, Skin Doctors:in Instant Eyelift -seerumi voi olla täydellinen ratkaisu. Nerokkaat, aktiiviset aineet on yhdistelty ja pakattu kätevään ja hygieeniseen pumppupulloon, ja tuote pyrkii tyydyttämään toiveesi silmiesi loiston palauttamisesta.

Sielun peili

Silmiämme on pitkään pidetty elintärkeänä tekijänä kasvojemme viehätysvoimalle, ja niitä on kuvattu sellaisena aina muinaisesta runoudesta moderneihin elokuviin asti. On syy siihen, miksi meikkiteollisuus on investoinut vahvasti tuotteisiin, jotka parantavat pinnallisesti näiden kiiluvien jalokivien ulkonäköä. Mutta kun ne peittyvät väsyneeseen, ryppyiseen ja turvonneeseen ihoon, tuntuu helposti siltä, että aika on vaatinut veronsa. Meikkisutiin tarttuminen on houkutteleva vaihtoehto, mutta se huonontaa usein tilannetta, eikä se sitä paitsi ole vaihtoehto monille meistä. Monet meistä varmasti toivovat, että voisimme tarttua tuotteeseen, joka voisi poistaa vuosien vaikutuksen yhdellä pyyhkäisyllä, eikö vain?

Instant Eyelift Skin Doctors :ilta

Jos on olemassa yksi yritys, joka on nostanut rimaa ihonhoidon suhteen markkinoilla perustuen tutkimukseen ja innovaatioihin, se on varmasti Skin Doctors Cosmeceuticals - ja tämä sisältää Instant Eyelift :in. Tämä asiantuntevasti valmistettu seerumi käyttää hyväkseen merkittävää ymmärrystä eri ihoalueiden erilaisista tarpeista, ja käyttää innovatiivisia aktiivisia aineita ajan hermolla olevassa koostumuksessaan. Se säästää sinulta ammattilaisten tapaamisen ajan ja vaivan, sillä voit ottaa asian omiin käsiisi hoitaaksesi aluetta, josta olet eniten huolestunut. Tämä valaiseva seerumi vaikuttaa varmasti vahvasti siihen, mitä peilikuvasi saa sinut tuntemaan!

Ainesosaluettelo

Vesi (Water), Sodium Silicate, Carbomer, Hyaluronic Acid, Serum Albumin, Dextran Sulfate, DMDM Hydantoin, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid.

Käyttöohjeita

Instant Eyelift on suunniteltu suosikkituotteeksesi silmien elvyttämiseen! Käytettyäsi valitsemaasi Skin Doctors :in puhdistusainetta kasvojesi pesemiseen, ja kuivattuasi ihosi, ravista Eyelift-pakkausta voimakkaasti ja pumppaa pieni pisara sormenpäihisi. Pyyhkäise sitä puoliympyrän muotoisella liikkeellä silmänalusalueelle. Levittämisen jälkeen, katso suoraan eteenpäin ja vältä kasvojesi liikuttamista muutaman minuutin ajan.

Ohjeita

Skin Doctors pyrkii saavuttamaan ihonhoidon korkeimman kaliiberin tuotteillaan, joita ovat inspiroineet intensiiviset tutkimukset ja syvä tietämys ihon tarpeista. Kuitenkin, ennen kuin käytät mitään iholle tarkoitettua tuotetta ensimmäistä kertaa, sinun tulisi aina tarkistaa huolellisesti ainesosaluettelo mahdollisten henkilökohtaisten allergioiden varalta. Tätä seerumia ei missään tapauksessa tule käyttää herkälle, ärtyneelle tai vahingoittuneelle iholle.

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(43)
4 Tähteä
(28)
3 Tähteä
(3)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

89.60% pohjautuen 74 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Erinomainen tuote silmäpussien poistoon!

C Customer M
Verified Purchase

Saa nopeasti meikin ja ilmeen näyttämään freesiltä. Minulle tulee helposti silmäpussit ja siksi tämä on välttämätön tuote.

T Tuire S
Verified Purchase

Tuote ihan ok, toimitus nopeaa.

T Tuire S
Verified Purchase

Ilman tätä tuotetta en pärjäisi!

T Tuire S
Verified Purchase

Tämä tuote auttoi eroon ärsyttävistä silmäpusseistani. Olen ollut aina tyytyväinen skin doctorsin tuotteisiin

H Hilla
Verified Purchase

Annan täydet 5 tähteä

m mimmi
Verified Purchase

Hyvä voide. Levitän joka aamu ennen meikkaamista

T Tiina Johansson
Verified Purchase

Todella nopeatehoinen seerumi

V Vilma
Verified Purchase

suosittelen

C Carita
Verified Purchase

after a late night at work this gives my eyes a lift and i look as fresh as ever. this is a must have in my bag

N Denise Little

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä