ShytoBuy.fi

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Skin Doctors Ingrow Go

120 ml Seerumi | Kuorinta sisäänkasvaneille karvoille

Karvanpoisto on sekä miesten että naisten kauneudenhoidon kantava voima - pehmeä iho ja huoliteltu ulkonäkö ovat elintärkeitä itsevarmuudelle! Toimilla, joilla siihen pyrimme on kuitenkin seurauksia, ja sisäänkasvaneita karvoja ilmestyy usein juuri sinne, minne vähiten niitä haluamme. Ingrow Go -emulsio on Skin Doctor :in vahva uusi lähestymistapa, jolla on vallankumouksellisia kuorivia ominaisuuksia, joita voidaan kohdistaa erityisesti sinne missä ne ovat tarpeen, helpottaen itsepintaisten karvojen poistoa.

  • Pyrkii auttamaan sinua sisäänkasvaneiden karvojen poistamisessa
  • Vahva ihoa pehmeyttävä emulsio
  • Neljä voimakasta aktiivista ainetta
  • Stimuloiva, virkistävä tunne
  • Yksinkertainen ja helppo käyttää
  • Ei sisällä parabeenejä

Voimakkaasti kuoriva, pehmentävä tuote on nyt saatavilla normaaleja karvanpoistorutiinejasi täydentämään. Lähestymistavaltaan nopea ja helppo Skin Doctors Ingrow Go pyrkii auttamaan sekä ennen että jälkeen karvojen sisään kasvun ilmenemistä, jotta voit hankkiutua eroon noista vaikeista ja ärsyttävistä pikku harmeista. Vain pienellä kostutetun pumpulipallon pyyhkäisyllä voit levittää sitä alueille, jotha aiheuttavat sinulle eniten huolta.

22.99
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Kivinen tie sileään ihoon

Karvanpoistosta on tullut olennainen osa monen henkilökohtaista kauneudenhoitoa, ja sen saavuttamiseen on monia keinoja. Satunnaiset epämiellyttävät kokemukset, kuten kutiava ihottuma, punoitus ja pelätyt sisäänpäin kasvavat karvat vaikuttavat kuitenkin mahdottomilta välttää. Näistä viimeisintä tapahtuu, kun karvan pää kasvaa sivulle päin tai taipuu takaisin ihomme sisään. Vaikka tämä onkin periaatteessa harmitonta, kohdalle todennäköisesti ilmestyy pieni patti, jossa karvan pää on usein näkyvissä. Yleisin tapa selvitä tästä on ollut pinsettien käyttö, joka ei ainoastaan vie aikaa, vaan myös sattuu! Eikö olisi parempi lähestyä asiaa mukavammalla ja miellyttävämmällä tavalla?

Ingrow Go Skin Doctors :ilta

Skin Doctors hyödyntää tieteellistä osaamistaan ihon toiminnasta ja siitä, kuinka emulsiosta voi olla hyötyä, auttaakseen sinua pääsemään eroon mahdollisesti kivuliaista, epäviehättävistä sisäänkasvaneista karvoista. Se vahva menetelmä käyttää aktiivisia aineita, joilla ymmärretään olevan kuorivia vaikutuksia, sekä kosteuttavia, suojaavia ja pehmentäviä ainesosia. Nostamalla pois kuolleet solut ihon ongelma-alueelta, Ingrow Go pyrkii vapauttamaan karvan, antaen sen nousta ylös poistamista varten. Ingrow Go :n käyttäminen epämukaviin patteihin tyytymisen asemesta voi olla reittisi pehmeään, sileään ja ihanan kosketeltavaan ihoon.

Suojaa

Suojaa
Isopropyylialkoholi pyrkii puhdistamaan ihon nopeasti liasta, joka tukkii sen, suojaten punoittavalta iholta ja ei-toivotuilta epäpuhtauksilta, jotka peittävät ihon ja pitävät karvat sen sisällä.

Kosteuta

Kosteuta
Propyleeniglykoli tunkeutuu ihon kerroksien läpi välittäen intensiivistä kosteutta. Tämä auttaa ihoa pehmeytymään, jotta karvat voidaan poistaa.

Rauhoita

Rauhoita
Asetyylisalisyylihappo on täydellistä käytettäväksi herkistyneellä, herkällä ja tulehtyneella iholla, erityisesti karvojen ajamisen, epiloinnin, vahaamisen tai muun karvanpoiston jälkeen.

Kuori

Kuori
Glykolihappo auttaa kuorimaan hiomalla ja kiillottamalla, auttaen ihon luonnollista uudistumista. Kun kuollut iho on poistettu, karvat voi nostaa pois helpommin.

Ainesosaluettelo

Isopropyl Alcohol, Water (Aqua), Acetyl Salicylic Acid, Glycerin, Glycolic Acid, Propylene Glycol, Triethanolamine.

Ingrow Go :sta nauttiminen

Tätä innovatiivista ainetta voi käyttää sekä päivää ennen karvojen ajelua, epilointia tai sähköistä karvanpoistoa että sen jälkeen. Kastele pumpulipallo Ingrow Go :lla noin 12 tuntia ennen karvanpoistoa tai sen jälkeen, ja levitä kohtuullisesti asianmukaiselle alueelle. Kun aine on imeytynyt, käytä valitsemaasi vartalolle tarkoitettua kosteusvoidetta. Saadaksesi eniten irti tuotteesta käytä sitä säännöllisesti jatkuvan karvanpoistomenetelmäsi osana.

Ingrow Go - Ohjeita

Emulsion ainesosilla, jotka hyödyntävät ensiluokkaisia, innovatiivisia ja arvostettuja raaka-aineita, ei ole mitään tunnettuja sivuvaikutuksia. Siitä huolimatta, aina aloittaessasi uuden ihonhoitotuotteen käytön suosittelemme, että luet huolellisesti sen ainesosaluettelon henkilökohtaisten allergioiden varalta. Varo käyttämästä heti karvanpoiston jälkeen - varmista että odotat, että iho on ensin palautunut.

Lue lisää
Skin Doctors Ingrow Go 120 ml Seerumi | Kuorinta sisäänkasvaneille karvoille

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(9)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

87.69% pohjautuen 13 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Minulla kerran tulehtui sisäänkasvanut karva ja parantuminen tuntui olevan kovin hidasta. Siitä lähtien olen pitänyt huolen sheivauksen jälkihoidosta.

T Tuuli
Verified Purchase

Ihosta tulee ihana pehmeä

M Marina
Verified Purchase

Edullinen vaihtoehto laserhoidoille. Ystäväni kävi hoitamassa sisäänkasvaneet karvansa eräällä klinikalla. Oli melko hintavaa mutta toimi hyvin. Minä sen sijaan päätin kokeilla ensin Ingrow gota, sillä tiesin skin doctors tuotteiden olevan hyviä. Tulokset ovat mielestäni samat kuin ystäväni laserhoidoilla ja säästin suuren summan ;) Ystävääni hieman harmittaa ettei ensin kokeillut tätä

J Jessika
Verified Purchase

Levittyy hyvin miellyttävän kevyt koostumus

e elsa
Verified Purchase

Ihoni ärsyyntyy aina kun ajelen ihokarvojani etenkin herkemmiltä aluelta. Ostin tämän ja olen todennut ärsytyksen häviävän.

S Siiri-26
Verified Purchase

Parempi kuin muut kokeilemani tuotteet.

L Leena
Verified Purchase

Skin Doctorsin tuotteet sopivat minun herkälle iholle tosi hyvin. Voisin suositella muillekin herkkäihoisille tätä tuotesarjaa

T Taika J.
Verified Purchase

Tulokset näkyvät nopeammin kuin uskoin ja ihoni ei ole enää punoittava ja kutiava

C Carita
Verified Purchase

silkkiset sääret :) :)

O Oona, Oulu
Verified Purchase

Kiitos!!

M Mirva Leino
Verified Purchase

Sheivaus jättää mulle aina ikävät näpyt, kaikkea on tullut kokeiltua. Saa nähdä miten tämä vaikuttaa. Ystäväni suositteli tätä tuotetta ja tulokset ovat lupaavia. Kannattaa kokeilla

H Helena
Verified Purchase

Fitness harrastus vaatii välillä aika aktiivista sheivaamista ennen kisoja ja näppyjä ei saa näkyä. Tämän avulla olen saanut tähän mennessä parhaat tulokset.

P Pinja
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös