Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Ingrow Go

Voide sisäänkasvaneille karvoille

Skin Doctors

22.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Kuori sisäänkasvaneille ihokarvoille altis iho Skin Doctors Ingrow Gon avulla. Tämä helppokäyttöinen tuote soveltuu sekä miehille että naisille, jotka haluavat löytää helpotuksen parranajon, höyläyksen ja vahauksen aiheuttamiin iho-ongelmiin. Ingrow Go on pakattu 120 ml kokoiseen pulloon ja sitä voidaan käyttää useilla kehon alueilla, esimerkiksi säärissä, kainaloissa, kasvoilla ja missä tahansa, missä sisäänkasvaneita ihokarvoja esiintyy.

  • Helppokäyttöinen ja tehokas koostumus
  • Lievittää sisäänpäin kasvaneiden karvojen ärsytystä
  • Sopii hyvin herkille alueille, esim. bikirajaan
  • Sopii hyvin kasvojen alueelle parranajosta aiheutuneiden näppyjen hoitoon
  • Auttaa vähentämään sisäänkasvaneita karvoja jo 24 tunnissa
  • Edesauttaa sileän ihon saavuttamista

Jokainen haluaa sileän ja seksikkään ihon, mutta joskus parranajo ja vahaaminen aiheuttavat ihokarvojen sisäänkasvua. Skin Doctors on kehittänyt turvallisen ja helppokäyttöisen ratkaisun tähän kivuliaaseen ja ihoa ärsyttävään ongelmaan. Ingrow Go voidaan annostella suoraan sisäänkasvaneille ihokarvoille, ja sen avulla voit saada sileän ihon päästä varpaisiin.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Kosteusemulsio
Koko: 120 ml

Skin Doctors Ingrow Go

Ingrow Go on luonnollinen tuote, joka lievittää sisäänpäin kasvaneiden karvojen ärsytystä. Sinun tarvitsee vain levittää tuotetta vanulapun avulla vaurioituneelle ihoalueelle 12 tuntia parranajon tai vahauksen jälkeen. Sisäänkasvaneet ihokarvat voivat olla rumia ja kivuliaita, mutta älä anna niiden enää häiritä sinua. Skin Doctors Ingrow Go on valmistettu huolella valituista raaka-aineista, joiden ansiosta voit taas esitellä ihoasi.

Mihin tuotetta voi käyttää?

Tuote sopii sekä miehille että naisille, ja sitä voidaan käyttää melkein koko kehon alueella, joissa sisäänkarvaneita ihokarvoja ilmenee, esimerkiksi säärissä, kainaloissa ja bikinirajojen läheisyydessä. Ingrow Go lievittää sisäänpäin kasvaneiden karvojen ärsytystä.

Miten tuotetta käytetään?

Tuotetta voidaan käyttää valitulle ihoalueelle useita kertoja päivässä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään tuotetta 12 tuntia parranajon tai vahauksen jälkeen. Levitä tuotetta vaurioituneelle alueelle vanulapun avulla.

Mitä tuote sisältää?

Skin Doctors Ingrow Gon neljä tärkeintä aineosaa:

  • Isopropanoli – tämän aineen aktibakteeriset ominaisuudet auttavat puhdistamaan tukkeutuneita ja tulehtuneita ihohuokosia.
  • Glykolihappo – tämä hellävarainen, ihoa kuoriva aine vähentää sisäänkasvaneiden ihokarvojen aiheuttamaa ihon punoitusta ja poistaa kuivia ihosoluja.
  • Propyleeniglykoli – kosteuttaa ihoa.
  • Asetyylisalisyylihappo – vähentää sisäänkasvaneiden ihokarvojen aiheuttamaa turvotusta.

Täydellinen aineosaluettelo: isopropyylialkoholi, vesi, asetyylisalisyylihappo, glyseriini, glykolihappo, propyleeniglykoli ja trietanoliamiini.

Onko Skin Doctors Ingrow Golla sivuvaikutuksia?

Allergisten reaktioiden varalta suosittelemme tutustumaan ainesosaluetteloon ennen tuotteen käyttöä. Olemme myyneet tuotetta jo jonkin aikaa emmekä ole saaneet käyttäjiltä valituksia siihen liittyen. Käytä tuotetta ohjeen mukaisesti.

Miten tilaan tuotteen?

Skin Doctors Ingrow Gon tilaaminen ShytoBuy-verkkokaupasta on helppoa, turvallista ja vie vain muutaman minuutin. Älä odota enää, vaan hanki itsellesi sileä ja karvaton iho klikkaamalla ’Lisää ostoskorin’!


Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi