ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Ilmavaivat ja vatsan turvotus - Syyt ja oireiden lievitys

Jokainen päästelee ilmoja pihalle aina silloin tällöin, mutta joillekin ihmisille siitä voi tulla krooninen ongelma ja kaasuja vapautuu jopa 15 - 20 kertaa päivässä. Tämä voi olla erittäin kiusallista ja ahdistavaa, etenkin sosiaalisissa tilanteissa. Jatkuvat ilmavaivat voivat helposti pilata itseluottamuksen.

Syyt ilmavaivoihin

Ilmavaivat ovat jotain, mitä meillä kaikilla joskus on, mutta joillain enemmän kuin toisilla. Voi olla monia eri syitä, miksi joskus ilmavaivoja on enemmän kuin toisinaan. Yleisimmät syyt ilmavaivoihin ovat se, mitä syömme ja miten syömme. Jos et pureskele ruokaasi perusteellisesti ennen nielemistä, voit niellä ylimääräistä ilmaa, mikä kerääntyy vatsaan. Vatsan turvotuksen hoito vaatii ennaltaehkäisyä. Purukumi, pavut ja tupakointi ovat myös merkittäviä syitä, mitä tulee ilman nielemiseen. Tärkein syy ilmavaivoihin ovat hiilihydraatit, joita on vaikea sulattaa. Hiilihydraatit lisäävät bakteereja paksusuolen suolistossa edistäen uuden kaasun muodostumista, mikä lopulta johtaa vatsassa olevaan ilmaan ja ilmavaivoihin. Vatsan turvotus hoito on mahdollista, opi tunnistamaan vaivoja aiheuttavat ruoat.

Vatsan turvotus hoito ja ennaltaehkäisy - Ilmavaivoja aiheuttavat ruoat

Joillain ihmisillä on vaikeuksia sulattaa maitotuotteita kun taas joillain ihmisillä ne aiheuttavat mahakaasuja. Tämä johtuu siitä, että kaikkien keho reagoi eri tavoin eri elintarvikkeisiin. Selvittääksesi, mitkä elintarvikkeet aiheuttavat sinulla vatsan turvotusta ja ilmavaivoja, kiinnitä huomiota siihen mitä syöt ja mitä oireita koet ennen kaasuuntumista. Kun olet todennut, mitkä elintarvikkeet aiheuttavat vatsaoireitasi, on aika rajoittaa niiden syömistä ja hoitaa vatsan turvotus.

Miksi ilmavaivat haisevat pahalle?

Mahakaasut koostuvat typestä, hapesta, hiilidioksidista, vedystä ja metaanista. Nämä kaasut ovat yleensä hajuttomia, mutta voivat muuttua pahanhajuisiksi, kun niihin lisätään muita kaasuja. Alla on mainittu syitä haiseviin ilmavaivoihin:

  • Kun kaasut jäävät ruoansulatuskanavaan pitkäksi aikaa
  • Kun syödään elintarvikkeita , jotka sisältävät paljon rikkiä, kuten kananmuna, kukkakaali ja muut kaalilajit, sipuli, liha, valkosipuli ja juusto.
  • Laktoosi on maitosokeria. Kun meillä ei ole tarpeeksi laktaasi-enstyymejä, jotka ovat tarpeen hajottamaan laktoosia, jotka maito ja maitotuotteet jättävät ruoansulatuskanavaamme pahanhajuisia kaasuja aiheuttavien bakteerien syötäväksi.
  • Tiukat vaatteet, vyöt ja alusvaatteet lisäävät painetta vatsassa ja vaikuttavat ilman kulkemista kehossamme normaaliin tapaan aiheuttaen loukkuun jäänyttä ilmaa ja röyhtäilyä.

Vatsan turvotus hoito - vapauta ilma!

Useimmat ihmiset pitävät sitä erittäin kiusallisena, kun suolistoon tai suuhun kertyy ilmaa, sillä se voi tapahtua milloin tahansa, myös sosiaalisessa tilanteessa. Voi olla kiusallista myöntää, että se olit sinä, joka vapautit kaasut, joten monet yrittävät pidättää sitä, kun läheisyydessä on muita ihmisiä. Tämä on kuitenkin todella huono idea, sillä kertynyt kaasu voi aiheuttaa päänsärkyä, vatsakipua, lihassärkyä tai jopa myrkyttää kehoa. Vatsan turvotus hoito onnistuu kuitenkin helposti vapauttamalla kaasut elimistöstä.

Miten käsitellä ilmavaivoja?

Liialliset ilmavaivat, kuten mikä tahansa muu sairaus, ei edellytä diagnoosia. Jos potilas päästelee paljon kaasuja, hänellä on ilmavaivoja. Tiedät nyt, että suurin ilmavaivojen aiheuttaja saattaa olla ruokavaliosi. Mutta jos sinun on vaikea luopua lempiruoistasi kaasujen vuoksi, meillä saattaa olla ratkaisu sinulle. ShytoBuy auttaa sinua välttymään kiusallisilta hetkiltä valikoimallaan ilmavaivojen pahoja hajuja suodattavilla tuotteillaan.

My Shreddies

My Shreddies voi antaa sinulle mahdollisuuden vapauttaa kaasuja aina, kun sitä tarvitset, sillä ne suodattavat ilmavaivoja. Nämä vallankumoukselliset alushousut sisältävät aktiivihiilisuodattimen, joka suodattaa pois ilmavaivojen pahaa hajua. Näin voit luottaa siihen, että kukaan ei haista vapauttamiasi ilmoja. Näitä ainutlaatuisia alushousuja on saatavilla neljää eri mallia: pikkuhousut ja maxi-housut naisille sekä bokserit miehille. Kaikissa malleissa on aktiivihiilisuodatin takana ja ne on valmistettu mukavan pehmeästä materiaalista. Ne eivät ole paksummat kuin normaalit alusvaatteet ja ovat myös täysin huomaamattomat, joten päästellä höyryjäsi kenenkään huomaamatta.

Jaa