Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Ilmavaivat

Vaikka satunnaiset ilmavaivat ovat osa täysin normaalia ruoansulatusta, saattavat liialliset suolikaasut aiheuttaa pieruja, jotka johtavat noloihin tilanteisiin töissä tai julkisilla paikoilla. Suolikaasujen pidättäminen on monelle kiusallisen tuntuinen ja epämiellyttävä vaiva. Suolikaasujen syy johtuu ruoansulatuksen normaalista toiminnasta, ja lisäksi ilman nieleskely ruokailun yhteydessä voi vaikuttaa niiden muodostumiseen. Myös tietyt ruoka-aineet lisäävät kaasujen muodostumista. Markkinoilta löytyy onneksi erilaisia lisäravinteita, joita kannattaa käyttää ruokavalion ohella silloin, jos liiallinen kaasunmuodostus aiheuttaa toistuvia ongelmia. Myös ikävää hajua suodattavat alushousut voivat olla hyvä valinta.

Jokainen päästelee ilmoja pihalle aina silloin tällöin, mutta joillekin ihmisille siitä voi tulla krooninen ongelma, jolloin kaasuja vapautuu jopa 15 - 20 kertaa päivässä. Tämä voi olla erittäin kiusallista ja ahdistavaa, etenkin sosiaalisissa tilanteissa. Jatkuvat ilmavaivat voivat helposti pilata itseluottamuksen.

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Ilmavaivat ovat osa normaalia ruoansulatusta, mutta välillä suolikaasujen iso määrä saa aikaan ikäviä pieruja. Ilmavaivat ja pahanhajuiset pierut voivat aiheuttaa noloja tilanteita töissä tai julkisilla paikoilla. Välillä se voi olla hauskaa, mutta suolikaasujen pidättäminen voi olla hyvinkin kiusallista ja tuntua erittäin epämiellyttävältä. Suolikaasuja aiheuttaa normaali ruoansulatuksen toiminta ja myös ilman nieleskely ruokailun yhteydessä voi vaikuttaa suolistokaasujen muodostumiseen. Myös nautituilla ruoka-aineilla on vaikutusta suolistokaasujen muodostumiselle, tietyt ruoka-aineet lisäävät suolistokaasujen muodostumista. Suolistokaasuja varten on suunniteltu erilaisia ravintolisiä, joita kannattaa kokeilla lisätä osaksi ruokavaliota. Myös pierun hajua suodattavat alushousut ovat oiva valinta, jos haluat pitää sala pierut omana tietonasi.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.