ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Anti-ageing

Tervehtikö peilistä jälleen uusi harakanvarvas? Tai huomasitko viime viikkojen stressin kerääntyneen kulmakarvojen välisiin ryppyihin? Iho on herkkä elin, joka reagoi nopeasti sekä sisäisiin että ulkoisiin muutoksiin. Vuosien kuluessa ihmisen iho ohenee ja veltostuu, ja seurauksena peilistä katsovat aikaisempaa väsyneemmät kasvot. Vaikka rypyt ja uurteet kuuluvat elämään ja ilmestyvät ennen pitkää jokaiselle, voivat ikääntyvän ihon tuotteet yhdessä terveellisten elämäntapojen sekä ihoystävällisten rutiinien kanssa viivyttää niiden saapumista.

Iho on elimistön suurin elin, ja rakastaa ravinteikasta ruokaa sekä riittävää unta. Ihonhoidon aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä, ja ikääntyvän ihon tuotteet kuten seerumit, voiteet, puhdistustuotteet, laitteet ja ravintolisät voivat auttaa ehkäisemään ryppyjen sekä uurteiden ilmeentymistä. Pidä huolta ihostasi, ja tutustu valikoimaamme jo tänään!

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Ikääntymisen merkit eli rypyt alkavat hahmottua iholle sen mukaan kun elinvuosia tulee lisää. Osassa ihmisiä nämä muutokset voivat aiheuttaa huolia - yleisiä merkkejä ovat erilaiset rypyt ja juonteet iholla. Iho myös väsyy ikääntyessä, sen elastisuus vähenee ja iho ohenee - saaden ihon näyttämään näin väsyneeltä. Tästä syystä ihoa olisi hyvä hoitaa ja hemmotella säännöllisesti. Ikääntyneelle iholla ja sen estämiseen on saatavilla monenlaisia voiteita, seerumeita, saippuoita, puhdistustuotteita ja laitteita. Näiden tuotteiden avulla saat ihoosi uuttaa elinvoimaa ja loistoa.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.