Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Ihotulehdus voi olla paikallinen ihottuma

Terveet elämäntavat ja vaihteleva ruokavalio voivat auttaa kehosi immuunijärjestelmää nujertamaan ihotulehdukset. Jos kuitenkin huomaat kehollasi ihotulehduksen merkkejä, ihotulehdukset ja niiden oireet mahdollista hoitaa tehokkailla hoidoilla. Yleisiä ihotulehduksia ovat esimerkiksi hiivasieni, jalkasieni, silsa ja herpes.

Ihotulehdukset vaihtelevat virusinfektioista sieni- ja bakteeritulehduksiin. Jos et ole varma ovatko kärsimäsi oireet ihotulehduksen aiheuttamia, käynti lääkärillä voi auttaa sinua ongelman diagnosoimisessa sekä asianmukaisen hoitokeinon valitsemisessa. Monissa tapauksissa ihotulehdus voidaan hoitaa lääkärin vastaanotolla tai klinikalla. Joissakin tapauksissa sinun on jatkettava hoitoa säännöllisesti itse. Ihotulehdukset hoidetaan usein joko suun kautta otettavalla lääkityksellä tai paikallishoidoilla. Jos kärsit vakavasta ihotulehduksesta, kuten sukupuolielinten syylistä tai herpeksestä, sinun tulisi kysyä neuvoa lääkäriltäsi ja hankkia asianmukainen hoitomenetelmä.

Monet hoitamatta jätetyt ihotulehdukset, kuten silsa ja syyhy, voivat aiheuttaa vakavampia terveysriskejä. Mitä pitempään infektio jätetään hoitamatta, sitä näkyvämpi ja epämukavampi siitä tulee. Muista aina tarkistaa ihotulehduksen hoitoon valitsemasi tuotteen ainesosat varmistaaksesi, ettet ole allerginen millekään niistä.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi