ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Ihonhoito - Rutiinit joilla saat ihosi taas hehkumaan

Iho on elimistösi suurin elin, joten sinun tulisi pitää siitä hyvää huolta syömällä terveellisesti ja nukkumalla riittävät yöunet. Yleisen uskomuksen vastaisesti, ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa säännöllistä ihonhoitoa. Voit saada raikkaan ja nuorekkaan ihon käyttämällä laadukkaita luonnon omia ainesosia sisältäviä ihonhoito tuotteita.

Iho on meidän suurin elimemme ja ensisijainen suoja ulkoiselta lialta ja bakteereilta. Aikuisen ihmisen iho on pinta-alaltaan yhteensä lähes 2 neliömetriä. Koska iho on sinulle niin tärkeä, me ShytoBuylla olemme koonneet muutamia vinkkejä siitä, miten voit parhaiten hoitaa ihoasi niin sisältä kuin ulkoapäin saaden ihosi loistamaan.

Miten saan hyvän ihon?

Hyvä ihonhoito on kaiken A ja O saadaksesi kauniin ihon. Puhdista ja kosteuta ihoasi päivittäin. Kaikki ihmiset, käyttivät sitten meikkiä tai ei, saavat ihoonsa likaa ja bakteereja ilmassa leijuvista epäpuhtauksista ja hiukkasista. Kun likaa pääsee liikaa ihohuokosiin ja tukkii niistä, voi se aiheuttaa näppylöitä ja huonon ihon. Siksi on tärkeää huolehtia ihosta ja pestä se kahdesti päivässä, kerran aamulla ja kerran illalla, pesuaineella, joka ei kuivata ihoa. Muista kosteuttaa ihoa pesun jälkeen, jotta se ei pääse kuivumaan.

Käytä aina ihotyypillesi sopivia ihonhoitotuotteita. Jos sinulla on rasvainen iho, tarvitset kevyitä ja tai vain kosteuttavia ihonhoitotuotteita, kun taas kuivalle iholle kannattaa käyttää rikkaampia voiteita. Jos sinulla on sekaiho, joka on yleisin ihotyyppi, voit käyttää useimpia tuotteita. Jos et tiedä ihotyyppiäsi, voit kysyä apua ihotautilääkäriltä, apteekista tai kauneussalongista ja kysyä, minkälaisia tuotteita sinun tulisi käyttää ihollasi.

Normaalin ihonhoito rutiinin lisäksi sinun tulisi myös säännöllisesti kosteuttaa ihoa tehohoidolla, joista intensiivisimmät levitetään kasvolle tunti ennen nukkumaanmenoa. Kehosi korjaa toimintojaan öisin klo 23-4 välisenä aikana, joten intensiivisten ihonhoito tuotteiden käyttö ennen nukkumaanmenoa tehostaa vaikutuksia ja tuottaa parempia tuloksia. Tämän lisäksi suosittelemme laittamaan naamion tai käyttämään kuorintavoidetta noin kerran viikossa poistaaksesi kuolleita ihosoluja ja puhdistaaksesi ihosi syvemmältä. Tätä ei suositella tehtäväksi päivittäin, sillä se voi kuivattaa ihoa ja ärsyttää ihon pH-tasapainoa.

Terveys näkyy ihollasi. Vältä stressiä, sillä se antaa veronsa iholle. Uni on erityisen tärkeää ihon elpymiselle. Jos nukut liian vähän, se näkyy nopeasti ihollasi, erityisesti silmien alla. Tumma ja eloton iho merkki huonosti nukutusta yöstä. Yritä saada noin 8 tuntia unta per yö, ja näet eron ihollasi. Voidaan siis sanoa, että uni on yksinkertainen, tehokas ja edullinen ihonhoitotuote.

Miten minun tulisi huolehtia silmieni ympärysihosta?

Ohuin iho miellä on silmien ympärillä. Siksi pitää olla erityisen varovainen käyttäessä ihonhoitotuotteita silmien iholla, sillä se on erityisen herkkä. Kun peset kasvojasi, tulisi sinun olla erityisen hellä käsistäsi, kun ylität silmien ympärysihon. Lisäksi sinun tulisi käyttää erityistä silmänympärysvoidetta, joka on kehitetty silmien ohuelle ja herkälle iholle. Tavallinen kasvovoide tai -rasva voi olla liian rasvainen ja raskas silmänympärykselle.

Hyvä ruokavalio iholle?

Hyvä ihonhoito ei yksistään riitä antamaan sinulle kauniin ihon, vaan sinun tulee myös syödä hyvin ja terveellisesti. Noudattamalla terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota parannat mahdollisuuksiasi saavuttaa kauniin sileä iho. Rasvainen ruoka ja transrasvat aiheuttavat usein näppylöitä ja epätasaisen ihon. Syö runsaasti kasviksia, hedelmiä ja kuituja, jotka sisältävät antioksidantteja ja toruvat vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat ihon ennenaikaista vanhenemista. Et voi saada liikaa vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka saavat ihosi loistamaan.

Vesi on myös ihonhoitotuote! Anna ihollesi kosteutta sisältäpäin juomalla runsaasti vettä. Vesi auttaa myös sisältäpäin puhdistamaan ihoa jätteistä ja myrkyistä. Vältä tupakointia ja alkoholia, sillä ne jättävät merkkinsä ihoon ja aiheuttavat myös ihon ennenaikaista vanhenemista. Tupakoitsijoilla on usein karkea ja ryppyinen iho ja se saavat helposti myös keltaisen sävyn iholleen. Unohda savukkeet ja saat terveemmän ihon.

Mitkä ihonhoitotuotteet minun tulisi ostaa?

Osta ihonhoitotuotteet, jotka sopivat omalle ihotyypillesi sekä tuotteita, jotka eivät kuivata ihoa. Voi olla vaikea tietää, mikä ihotyyppi sinulla on. Jos kuitenkin ihosi on aina kuiva, sinulla on kuiva iho. Jos ihosi tulee helposti rasvaiseksi ja kiiltäväksi, on sinulla rasvainen iho. Jos sinulla on sekä kuivia että rasvaisia alueita, olet todennäköisesti sekaihoinen. Saavuttaaksesi kauniin ja tasapainoisen ihon, on tärkeää, että käytät oikeanlaisia ihonhoitotuotteita.

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa