ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Ihon vaalennus

Kukapa ei haluaisi kauniisti hehkuvaa ihoa, ja tasaista ihon sävyä? Terve iho saa meidät näyttämään nuorekkailta ja elinvoimaisilta. Liiallinen melaniini voi kuitenkin aiheuttaa ihon liikapigmentaatiota sekä tummia läiskiä, jotka johtuvat tavallisesti liian runsaasta altistuksesta auringon UV-säteilylle. Tummat läikät voivat kuulua myös ihon normaaliin ikääntymisprosessiin. Mutta mitä näille läiskille, epätasaiselle ihonsävylle tai arville voi tehdä? Markkinoilta löytyy lukuisia ihon tasaisuuteen keskittyviä tuotteita, joista suosituimpia ovat erilaiset saippuat ja voiteet. Lisäksi tarjolla on myös seerumeita, geelejä, kapseleita sekä laitteita.

Välillä iho kaipaa pientä tasausta. Olipa syynä liiallinen auringonotto tai tummat täplät iholla, voit kokeilla erilaisia hoitotuotteita, joiden avulla voit saavuttaa kauniin ja tasaisen ihon.

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Kukapa ei haluaisi tasaisen kaunista ihonväriä ja ihonsävyä, terve iho saa meidät näyttämään nuorekkailta ja elinvoimaiselta. Ihoon tulee tummia läiskiä liikapigmentaation takia, joka johtuu liiasta melaniinista. Tummia läiskiä aiheuttaa yleensä liiallinen altistus UV säteilylle tai sitä alkaa esiintyä normaalin ikääntymisen seurauksena. Askarruttava kysymys on miten tummia läiskiä, ihon epätasaista väriä, arpia ja muita sävymuutoksia tulisi kohdella? Tarjolla on monia ihonsävyyn ja tasaisuuten keskittyviä tuotteita, joista suosituimpia ovat erilaiset saippuat ja voiteet. Tarjolla on myös erilaisia seerumeita, geelejä, kapseleita ja laitteita - katso mikä näistä sopisi sinulle parhaiten.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.