ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Karvanpoisto valoimpulssilla - Poista karvat kivuttomasti

Useimpien meistä arki on nykyään kiireistä, ja ihokarvojen poisto kauneussalongissa voi tuntua sekä aikaa vievältä että hintavalta. Onneksi on olemassa monia tehokkaita tuotteita, joiden avulla voit poistaa ihokarvat kätevästi oman kotisi mukavuudessa. ShytoBuy tarjoaa monipuolisen valikoiman korkealaatuisia karvanpoistotuotteita sekä miehille että naisille. Voit vähentää ja poistaa ihokarvoja vartalolta ja kasvoista pysyvästi ja ilman ikäviä ihottumia tai sisäänkasvaneita karvoja!

Ihokarvojen poisto

Ihokarvojen kasvu on luonnollinen tosiasia, jota ei voi välttää. Nykyisin monet naiset ja jotkut miehet kuitenkin poistavat ihokarvoja aktiivisesti lukuisista eri syistä. Karvattoman ihon saavuttamiseksi he käyttävät vuosia sheivaten, nyppien ja vahaten karvoja, mutta lopputulokset ovat väliaikaisia. Perinteiset metodit eivät ole täysin hyödyttömiä - eiväthän ne muuten olisi pysyneet suosittuina niin pitkään. Viime vuosina on kuitenkin tapahtunut läpimurtoja, joiden ansiosta uudentyyppiset karvanpoistotuotteet ovat tehokkaampia kuin koskaan. Nykyisin on mahdollista poistaa karvoja pitkäkestoisemmin oman kodin mukavuudessa!

Väliaikaisen ja pysyvän karvanpoiston ero

On monia keinoja poistaa karvoja kasvoilta ja vartalolta, ja jokaiseen keinoon liittyy omat hyvät ja huonot puolensa. Keinot voidaan suurpiirteisesti jakaa kahteen ryhmään: väliaikaiset ja pysyvät karvanpoistometodit. Moni uskoo edelleen, että karvanpoisto pysyvästi vaatii kalliita laitteita tai että väliaikainen karvanpoisto vahingoittaa ihoa. Nykyisin tällaiset ajattelumallit ovat kuitenkin lähinnä harhaluuloja. Alla on lisätietoa eri karvanpoistotavoista, jotta voisit helpommin päättää, mikä sopii parhaiten juuri sinulle.

Epilaattori

Väliaikainen karvanpoisto

Jos karvasi kasvavat takaisin vain muutaman päivän sisällä niiden poistosta, käytät niiden poistamiseen väliaikaista metodia. Suosituimpia tällaisia metodeja ovat vahaaminen, sheivaaminen, sokerointi ja depilaatiovoiteet. Jotkut keinot voivat auttaa vähentämään karvojen määrää ajan kuluessa, mutta eivät yhtä tehokkaasti kuin pysyvät karvanpoistokeinot. Väliaikainen karvanpoisto on uusittava hyvin säännöllisesti, mutta monet keinot ovat kuitenkin erittäin tehokkaita ihon muuttamiseen sileäksi ja karvattomaksi. Väliaikaiset karvanpoistokeinot ovat usein edullisia ja helppokäyttöisiä. Toisaalta ne voivat olla kivuliaita ja aiheuttaa ihoärsytystä tai sisäänkasvaneita karvoja. Jos olet tottunut poistamaan karvoja väliaikaisilla keinoilla, mutta ne aiheuttavat edellämainitun kaltaisia oireita, voisit ehkä hyötyä pysyvän karvanpoiston kokeilemisesta.

Pysyvä karvanpoisto

Pysyvästä karvanpoistosta tulee varmaankin monen mieleen ensimmäiseksi laser- tai elektrolyysihoito. Vaikka nämä menetelmät ovat hyvin tehokkaita ja pitkävaikutteisia, niiden tekemiseen vaaditaan koulutettu ammattilainen, mikä aiheuttaa usein korkean hintalapun. Tämän vuoksi on kehitetty IPL (Intense Pulsed Light) ja HPL (Home Pulsed Light)-teknologiat, jotka tarjoavat laserhoitoa vastaavat lopputulokset helppokäyttöisemmin. IPL- ja HPL-laitteet käyttävät erityyppistä valoa, joka soveltuu myös itsehoitoon kotona. Jatkuvaan vahaamiseen ja sheivaamiseen kyllästyneet voivat saada suuren helpotuksen arkeen näistä pysyvistä ja kivuttomista karvanpoistoteknologioista.

Vahaaminen on suosittu tapa poistaa ihokarvoja

Laser, IPL ja HPL pysyvään karvanpoistoon

Sana “laser” voi kuulostaa pelottavalta, mutta se tarkoittaa yksinkertaisesti karvojen poistoa valon tai laserin avulla, ja on nykyään kehittynyt turvalliseksi sekä yleisesti käytetyksi metodiksi. Maailman lähes jokaisella kadulla on hoitola, joka tarjoaa tätä tehokasta keinoa päästä eroon ei-toivotuista ihokarvoista. Teknologia hyödyntää optista energiaa ja perustuu selektiivisen fototermolyysin teoriaan.

Monikaan ihminen ei tiedä laserin, IPL:n ja HPL:n eroa. Näillä kolmella on kaksi yhteistä tekijää: ne poistavat karvoja pysyvästi ja hyödyntävät valoa. Siinä missä laseria voivat käyttää vain koulutetut ammattilaiset, HPL-laitteet on kehitetty nimenomaan kotihoitoon. Toisin kuin laserteknologia, IPL-teknologia hyödyntää valopohjaista laseria, joka hoitaa ihoa hellävaraisemmin. HPL puolestaan on erityisesti kotikäyttäjille kehitetty ekstraturvallinen IPL-laite.

Mitä karvanpoistomenetelmiä on saatavilla?

Mikä karvanpoistomenetelmä sopii minulle?

Menetelmä Toistettava Pysyvä Kipu Edut Haitat
Ajelu/ Sheivaus Ihokarvat voi poistaa ajelemalla Päivittäin/Viikoittain Ei Minimaalinen
Lyhyellä aikavälillä edullinen
Helppo ja nopea
Kivuton
% Pitkällä aikavälillä kallis
% Toistettava lähes päivittäin
% Kova ja kutiseva lopputulos
% Voi aiheuttaa ihoärsytystä
% Voi aiheuttaa sisäänkasvaneita karvoja
Karvojenpoistovoide Ihokarvat voi poistaa ajelemalla Viikottain Ei Minimaalinen
Lyhyellä aikavälillä edullinen
Ei toistettava niin usein kuin ajelu
Helppo ja nopea
Kivuton
Pehmeä lopputulos
% Pitkällä aikavälillä kallis
% Tehtävä viikoittain
% Voi aiheuttaa ihoärsytystä
Vahaus Ihokarvat voi poistaa ajelemalla Viikoittain/Kuukausittain Ei Maksimaalinen
Ei toistettava niin usein kuin ajelu
Pehmeät tulokset
Hyvät tulokset
% Kallis
% Kivulias
% Suunniteltava etukäteen
% Käsittely kestää kauemmin
% Voi aiheuttaa ihoärsytystä
Epilaattori Ihokarvat voi poistaa ajelemalla Kuukausittain Ei Maksimaalinen
Ei tarvitse toistaa usein
Pitkällä aikavälillä edullinen
Pehmeä lopputulos
Hyvä lopputulos
% Kallis kertamaksu
% Suunniteltava etukäteen
% Käsittelykerta vie kauan aikaa
HPL - laserlaite Ihokarvat voi poistaa ajelemalla Kuukausittain Ei Minimaalinen
Pysyvät lopputulokset
Pitkällä aikavälillä edullinen
Pehmeä lopputulos
Kivuton
Hyvä lopputulos
Ei sisäänkasvaneita karvoja
% Kallis kertamaksu
% Suunniteltava etukäteen
% Käsittelykerta vie kauan aikaa

Mitä muita ihonhoitotuotteita on markkinoilla?

Ihokarvojen poistoon tarkoitetuista tuotteista ei nykyään ole pulaa. Vanhanaikaisten höylien rinnalle on noussut laaja kirjo erilaisia tuotteita, jotka soveltuvat erityisesti tietyille ihoalueille tai ihotyypeille. Osa tuotteista on pintavaikutteisia, osa taas juurivaikutteisia. Pintavaikutteiset ihonhoitotuotteet leikkaavat karvoja ihon pinnalta, kun taas juurivaikutteiset poistavat ne juuresta lähtien. Tässä lyhyt esittely yleisimmistä metodeista.

Ihokarvojen ajelu eli sheivaus

Karvojen ajelu - Terät ja höylät ovat nopein, helpoin ja edullisin tapa poistaa ihokarvoja. Niiden vaikutus on kuitenkin väliaikainen. Ajelu on pintavaikutteinen metodi, joka leikkaa karvoja niin läheltä ihon pintaa kuin mahdollista. Jos et ajele erittäin varovasti, se voi aiheuttaa sisäänkasvaneita ihokarvoja ja haavaumia. Ihoärsytyksen välttämiseksi käytä aina terävää höylää ja ajele karvat suihkussa tai kylvyssä.

Vahaaminen - Vahaaminen on kivulias mutta naisten keskuudessa yleinen tapa poistaa karvoja. Karvaisten ihoalueiden päälle levitetään lämmintä vahaa, minkä jälkeen karvat vedetään irti hiustupesta kangas- tai paperiliuskaa käyttämällä. Vahaaminen soveltuu erityisesti ihmisille, joilla on tummat tai karkeat ihokarvat. Vahaaminen on tehokas mutta kivulias tapa poistaa karvoja.

Karvojenpoistovoide - Karvoja poistavat voiteet, jotka tunnetaan myös nimellä depilaatiovoiteet, sisältävät ainesosia, jotka tuhoavat karvoja ihon pinnalta. Niitä käytetään yleensä yksinkertaisesti levittämällä voide halutulle ihoalueelle ja pyyhkimällä voide sekä irronneet ihokarvat pois tietyn ajan kuluttua. Karvojenpoistovoiteet ovat yksinkertainen ja melko kivuton tapa päästä eroon ihokarvoista.

Karvojen kasvua hillitsevä suihke - Karvojen kasvua hillitsevät suihkeet ovat uusi ja tehokas tapa hidastaa hiusten luonnollista kasvua. Ne voivat myös tehdä kasvavista hiuksista vaaleampia, ohuempia ja huomaamattomampia. Suihkeet pohjana on ainutlaatuinen sekoitus luonnollisia entsyymejä, jotka myös ravitsevat ihoa ja tekevät siitä pehmeämmän sekä sileämmän.

Karvojenpoisto on myös miesten juttu

Modernissa yhteiskunnassa yhä useammat miehet haluavat myös poistaa ihokarvojaan. Miehet eivät välttämättä halua poistaa kaikkia ihokarvojaan, vaan pikemminkin ohentaa karvapeitettä selässä, rintakehällä ja raajoissa. Markkinat ja kysyntä ovat muuttuneet, eikä sukupuolella enää ole juurikaan merkitystä karvanpoiston suhteen. Laser-karvanpoisto on myös miehille soveltuva keino pitää rintakehä, selkä ja käsivarret karvattomina pitkäkestoisesti. Myös karvanpoistovoiteet sopivat karvaisemmille miehille, jotka haluavat ohentaa karvojen tiheyttä vartalolla.

Mikä karvanpoistotekniikka sopii parhaiten juuri sinulle?

Kun harkitset karvanpoistotekniikkaa, mieti erityisesti sitä, mikä metodi sopii parhaiten omalle ihotyypillesi. Monelle karvanpoisto on yksi elämän ikävistä mutta pakollisista askareista. Uudet mullistavat teknologiat ovat kuitenkin tehneet karvojenpoistosta aiempaa nopeampaa, miellyttävämpää ja pitkävaikutteisempaa. ShytoBuy-valikoimista löydät monipuolisen valikoiman sekä hieman perinteisempiä että erittäin moderneja tapoja poistaa ihokarvoja, karvanpoistovoiteista IPL-valohoitolaitteisiin.

Lue myös nämä