Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

 iGrow matalan tason laserkypärä hiustenlähdön hoitoon LLLT
 iGrow matalan tason laserkypärä hiustenlähdön hoitoon LLLT

iGrow Hair Growth Laser System

Laserkypärä - LLLT pienteholaserhoito

Yhteenveto

iGrow on upouusi, vallankumouksellinen hiustenkasvua tehostamaan kehitetty hiuslaser -järjestelmä. IGrow hiuslaser stimuloi hiustuppia ja auttaa kadonneita hiuksia kasvamaan takaisin. Tämä patentoitu kypärä käyttää turvallista ja tehokasta LLLT pienteholaserhoitoa stimuloimaan hiustupen solujen toimintaa. Uuden iGrow pienteholaserkypärän avulla voit saada paksummat ja täyteläisemmät hiukset.

 • Stimuloi solujen toimintaa hiustupissa
 • Paksummat, täyteläisemmät ja terveemmän näköiset hiukset
 • Kliinisesti tutkitettu LLLT pienteholaser-teknologia
 • Turvallinen, tehokas ja helppokäyttöinen
 • Sopii sekä miehille että naisille
 • Varustettu kuulokkeilla ja iPod/Mp3-käyttöliittymällä
 • Vahvistaa hiustuppia
 • 20 minuutin hoitosessioita omalla kotisohvalla
 • 6 kuukauden takuu valmistajalta

Hiusten laserhoito laserkypärän avulla on helppoa ja vaivatonta, yksi hoitokerta vie vain 20 minuuttia. Laserkampaan verrattuna hoidettava alue saadaan käsiteltyä nopeammin ja tehokkaammin. Hiusten matalatehoinen LLLT laserhoito on oivallinen valinta hiustenlähtöön ja kaljuuntumiseen.

 • ISO
 • Kliinisesti todistettu

Etsimäsi tuote ei ole enää saatavilla, valitse jokin alla olevista vaihtoehdoista.

EHKÄISEE

hiustenlähtöä uuden kliinisesti tutkitun matalatehoisen hiusten laserhoidon avulla

PARANTAA

hiusten terveyttä ja ulkonäköä — paksummat hiukset vain muutaman hoitosession jälkeen

STIMULOI

hiustuppia ja päänahkaa tehostaen hiusten takaisinkasvua

TEHOKAS

Lukuisat kliiniset tutkimukset todistavat iGrow-hiuslaserin tehokkuuden. Hiusten paksuus on kasvanut yli 90 % laitteen käyttäjistä. Naispuolisista käyttäjistä useimmat saivat jopa 37% aiempaa enemmän hiuksia.
TURVALLINEN KÄYTTÄÄ

iGrow on LLLT pienteholaseria käyttävä hiusten laserhoitolaite, jonka toimivuuden ovat testanneet maailman parhaat kaljuuntumisen asiantuntijat. iGrow-hiuslaser on helppokäyttöinen hoitomenetelmä kotikäyttöön. Unohda päänahkaa ärsyttävät kemikaalit ja vaihda ne tähän turvalliseen ja tehokkaaseen menetelmään.
NÄE TULOKSIA NOPEASTI

iGrow-hiusten laserhoitokypärä käyttää useiden eri teknologioiden yhdistelmää saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen hiustesi terveydelle. Koe uusi elämä täynnä itsevarmuutta!

MIKÄ ON IGROW?

Hiustenlähdön alkamiseen vaikuttaa monia asioita. Vaikuttavia tekijöitä ovat stressi, geenit, elämäntavat ja vitamiinien/mineraalien puutostilat. iGrow kypärä käyttää hyvin tutkittua matalantason LLLT laserterapiaa, joka auttaa stimuloimaan hiustenkasvua valobiomodulaation avulla. iGrow kypärä antaa sinulle juuri sopivan valon aallonpituuden ja annostuksen, joiden avulla hiustenkasvua saadaan stimuloitua turvallisesti ja tehokkaasti. Kliiniset tutkimukset iGrow laiteelle ovat antaneet viitteitä hiustenkasvun tehostumisesta. Naisilla hiustenkasvu tehostui 37% ja miehillä 35%.

MITEN IGROW VAIKUTTAA HIUKSIISI?

MITEN IGROW-TEKNOLOGIA TOIMII?

iGrow on maailman ensimmäinen kannettava hiusten laserhoitolaite. Laite käyttää SLEDien ja korkealaatuisten laserdiodien yhdistelmää stimuloimaan hiustuppia. Tämä ainutlaatuinen laserkypärä tuottaa terapeuttista valoa kliinisesti tehokkaaksi todetulla 655 nanometrin aaltopituudella ja vaikuttaa koko päänahkaan parantaen hiuslaatua kaikilla alueilla.

iGrow-laitteessa on 5 yksilöllistä ohjelmaa, joiden avulla voit personalisoida hoitosessiot omien tarpeidesi mukaan.

iGrow-laserkypärää on helppo ja mukava käyttää sen langattomuuden ansiosta. iGrow sisältää myös mp3-soittimen, jonka ansiosta voit kuunnella lempimusiikkiasi hoitosessioiden aikana.

NÄKYVIÄ JA KESTÄVIÄ TULOKSIA

iGrow-laitteen tehokkuus on kliinisesti todettu ja perustuu professori Endre Mesterin tutkimustuloksiin oikeanlaisen valon vaikutuksesta hiusterveyteen. Vuosien tutkimuksen jälkeen iGrow-tiimi on onnistunut kehittämään teknologian, joka yhdistää LLLT pienteholaserhoidon ja LED-punavalohoidon tehokkaimpien tulosten saavuttamiseksi.

1 to 8 weeks 2 to 3 months 3 to 5 months 5 months and up
1 to 8 weeksiGrow käyttäjät huomaavat hiuspohjansa parantuneen. Hiuksista tulee terveemmät, kiiltävämmät ja helpommin kammattavat jo ensi viikkojen aikana. 2 to 3 monthsEnsimmäisten kuukausien aikana jopa 90% käyttäjistä huomaa hiustenkasvun parantuneen. Hiukset paksunevat ja niistä tulee vahvemmat. 3 to 5 monthsLukuisten kliinisten tutkimusten mukaan näkyviä tuloksia on odotettavissa 3 - 5 kuukauden aikana. Hiukset näyttävät huomattavasti terveemmiltä. Hoidon jatkaminen pidempään parantaa hoitotulosta. 5 months and up Suosittelemme lämpimästi, että jatkat hiusten laserhoitoa pidempään. Hoitotulokset tasaantuvat yleensä 9 kuukauden käytön jälkeen, jonka jälkeen on tärkeää muistaa myös ylläpitävä hoito

iGrow laitteen mukana tulevat lisävarusteet

 • IGROW (LLLP) laserkypärä
 • kaukosäädin laserkypärään
 • 3.5mm audiokaapeli
 • ohjekirja
 • adapterit virtapistokkeille EU, US ja UK
 • virtalähde ja kaapeli

IGROW-HIUSTEN LASERHOITOLAITTEEN OSAT

MITEN IGROW-KYPÄRÄÄ KÄYTETÄÄN?

iGrow on suunniteltu helppoon ja turvalliseen kotikäyttöön. Langaton laite on suunniteltu helpottamaan liikkumista samalla kun hoidat hiustenlähtöä kotonasi.

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi iGrow-laserhoitoa tulisi käyttää ainakin kahdesti viikossa, mutta ei peräkkäisinä päivinä, jotta päänahka ehtii levätä. On tärkeä pitää ainakin yksi välipäivä hoitosessioiden välillä.

Aloittaaksesi hoitosession voit valita itsellesi sopivimman ohjelman, asettaa laitteen päähäsi ja vain rentoutua ja antaa sen tehdä työnsä.

1

Kiinnitä kypärän kuulokkeiden kaapeli kaukosäätimeen

2

Yhdistä virtajohto iGrow-kypärän kaukosäätimeen.

3

Kytke pistorasiaan

4

Avaa sisäänvedettävät kuulokkeet ja aseta iGrow-kypärä päähäsi

5

Aseta kypärä mukavasti päähäsi. Varmista, että kuulokkeet peittävät korvasi. Kuulokkeiden vasemmalla puolella on L-kirjain ja oikealla R-kirjain.

6

Mikäli tarpeellista, asettele otsapantaa kunnes kypärä on sopivan tiukka.

7

Paina virtanappia iGrow-kaukosäätimessä kytkeäksesi laitteen päälle.

8

Näytöllä lukee nyt viesti ‘Select Program’, ‘Valitse ohjelma’.

9
10

Voit nyt kytkeä mp3-soittimen, iPodin tai muun laitteen iGrow-kypärään. Jos et halua kuunnella mitään, voit normaalisti katsoa televisiot tai keskustella.

11

Jos haluat riisua iGrow-kypärän ennen hoitosession loppua, laitteen toiminta pysähtyy itsestään. Jos myöhemmin halaut jatkaa sessiota, aseta iGrow takaisin päähäsi ja paina ‘start/pause’-painiketta.

12

Kun hoitosessio on ohi, viesti ‘Session Complete’ lukee näytöllä.

13

Paina kaukosäätimen on/off-painiketta kytkeäksesi laitteen pois päältä. Irrota virtajohto pistorasiasta. Aseta iGrow, johdot ja tarvikkeet kypärän mukana tulevaan laatikkoon säilytykseen.

IGROW-LAITTEEN HOITO

iGrow-hiusten laserhoitolaite on suunniteltu kestämään vuosia ilman ongelmia. Jos laite tarvitsee puhdistusta, suosittelemme seuraavaa menettelyä:

IRROTA AINA IGROW-LAITE PISTORASIASTA ENNEN SEN PUHDISTAMISTA

Älä käytä asetonia tai muita liuottimia puhdistamaan iGrow-laitettasi, sillä ne saattavat vahingoittaa LED- ja laserdiodeja.

Käytä pehmeää mikrokuituliinaa laitteen pinnoilla puhdistaaksesi sen. ÄLÄ KÄYTÄ puhdistusaineita laitteen puhdistukseen. Älä paina laitteen sisäpintaa pyyhkiessäsi sitä, sillä paine saattaa vahingoittaa diodeja.

iGrow Hair Growth Laser System on varustettu “6 kuukauden rahat takaisin -takuulla”.

Mitä tämä merkitsee sinun tapauksessasi?

Takuu tarkoittaa, että saat hyvityksen jos et ole tyytyväinen saamiisi tuloksiin. Rahat takaisin -takuu on voimassa, kun ostat iGrow Hair Growth Laser Systemin, ja käytät sitä säännöllisesti vähintään kuuden (6) kuukauden ajan.

Kuinka “6 kuukauden rahat takaisin -takuu” toimii?

 • Lähetä laite takaisin varastoomme Croydoniin, kustantaen lähetyskulut
 • Lähetä meille kaikki käyttökokemuksesi yksityiskohdat, kuten kuinka usein olet käyttänyt laitetta, ja kuinka pitkän aikaa yksittäiset käyttökerrat ovat kestäneet

Kun iGrow Hair Growth Laser System on toimitettu perille varastoomme ohjeiden mukaisesti, palautamme sinulle 80% alkuperäisestä hinnasta.

Jos sinulla on kysyttävää ota yhteys asiakaspalveluumme. Henkilökuntamme antaa sinulle kaikki palautusprosessia varten tarvitsemasi tiedot.

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä