Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

iDerma

LED Matalan tason laserterapiamaski

Yhteenveto

Löydä ihonhoidon tulevaisuus ainutlaatuisen iDerma-maskin avulla! Tämä vallankumouksellinen maski valjastaa Derma Pulse™ -teknologian voiman ja yhdistää sen patentoituun suunnitteluun muodostaen ainutlaatuisen matalan tason laserterapiaa (LLLT) käyttävän laitteen. Sano hyvästit rahan tuhlaamiselle kalliisiin voiteisiin, jotka yltävät vain ihon pintaan; iDerman 128 turvallista LED-valoa, joilla on vaihtelevat aallonpituudet, pystyvät tunkeutumaan syvälle ihoon auttaakseen todella uudistamaan sen ulkonäön.

 • Kädet vapauttava, kivuton LED LLLT -laite
 • Patentoitu Derma Pulse Technology™ -teknologia
 • Ihanteellinen finneille, rypyille, ihohuokosille ja ihon sävylle
 • Kaikille sekä miesten että naisten ihotyypeille
 • 128 punaista ja infrapuna- LED-valoa
 • Käytä kolmesti viikossa vain 8 minuutin ajan

Elämme teknologian ja lukemattomien jokapäiväistä elämäämme helpottamaan suunniteltujen laitteiden aikakautta, joten iDerma on kehitetty edistämään ihonhoitoasi, mutta samalla viimeisintä mukavuutta ja kätevyyttä tarjoten. Käyttääksesi laitetta tarvitset ainoastaan 8 minuuttia, joiden aikana voit yksinkertaisesti istua alas, rentoutua ja antaa laitteen tehdä kaiken työn puolestasi. Liity niiden miesten ja naisten joukkoon, jotka tuovat ihonhoitonsa 21. vuosisadalle iDerma: n avulla!

 • ISO
 • Kliinisesti todistettu
 • CE-sertifioitu

Mitä matalan tason laserterapia (LLLT) tarkoittaa?

Tunnustetut organisaatiot, kuten National Institute of Health ja NASA löysivät ensimmäisinä matalan tason laserterapian (LLLT), eli valoa lähettävien diodien valoterapian (LED-LLLT), joka on edistyksellinen tekniikka, joka toimii käyttämällä matalatasoisia valoa lähettäviä diodeita (LED) ihon pinnalla. Nämä LED-valot käyttävät erityisia ja huolellisesti valittuja aallonpituuksia, jotka pyrkivät tunkeutumaan kivuttomasti syvälle ihon kerroksiin parantaakseen sen ulkonäköä. Useimmat LLLT-laitteet käyttävät kahden eri tyyppisiä valoja; punaiset valot auttavat stimuloimaan elastaania ja kollageenia, ja infrapunavalot auttavat stimuloimaan uudistumista. Sinistä ja keltaista voidaan myös käyttää, mutta punainen ja infrapunavalo valitaan usein, sillä niiden sanotaan tunkeutuvan syvemmälle ihoon.

iDerma-maski

iDerma :a, joka on erityisesti suunniteltu NASA:n ensimmäiseksi kehittämiä huippuinnovaatioita hyväksikäyttäen, voidaan pitää eräänä edistyneimmistä nykyisin saatavilla olevista ihonhoidon teknologioista. Vaikka onkin olemassa teknisiä kauneudenhoitolaitteita, joita voidaan kirjaimellisesti käyttää päästä varpaisiin saakka, hyvälaatuisen tuotteen löytäminen kasvojen ihon hoitoon voi olla hankalaa. Tämän vuoksi kehitettiin iDerma.

iDerma-maski kehitettiin uraauurtavaa, patentoitua maskin suunnittelua, sekä johtavaa Derma Pulse™ -teknologiaa käyttäen, ja se on ainutlaatuinen laite, joka valjastaa matalan tason laserterapian (LLLT) ihon ulkonäön parantamiseksi. Se käyttää edistyksellistä 128 punaista ja infrapuna- LED-valoa, joilla on erityinen 660nm allonpituus, ja jotka on tarkoin sijoiteltu, ja se on todellinen hyppäys eteenpäin ihonhoitoteknologian alalla. Vihdoinkin voimme jättää taaksemme lukemattomien, kalliiden emulsioiden ja voiteiden kerrostamisen ainoastaan ihon pinnalle, tai kalliin ajan tuhlaamisen yksinkertaisiin, kädessä pidettäviin LLLT-järjestelmiin; vallankumouksellinen iDerma-laite voi tunkeutua syvälle ihon kerroksiin, ja koska se vapauttaa kädet, ja peittää koko kasvojen alueen, se on nopea, yksinkertainen ja rentouttava tapa hoitaa ihoasi.

iDerma :n edut

Patented Derma Pulse Technology™
Tämä teknologia valjastaa sekä näkyvän punaisen valon että infrapuna- LED-valon todella voimakkaaksi yhdistelmäksi, kun useimmat laitteet käyttävät niistä vain yhtä. Suurin osa LLLT-laitteista käyttää myös vain 1-30 LED-valoa, mutta iDerma-maski hyödyntää peräti 128 punaista ja infrapunavaloa!
Kustannustehokas
iDerma-laitteen osto on kertaluontoinen investointi. Tämä saattaa olla enemmän alkuun kuin jokin huippukasvovoiteistasi, mutta jos lasket yhteen kaikki kalliit voiteet ja kauneushoitolakäyntisi, saatat huomata, että pitkällä aikavälillä tämä laite antaa parempaa vastinetta rahalle kuin ensin ajattelit.
Turvallinen käyttää
iDerma-maski on kivuton ja turvallinen pitkäaikaiseen käyttöön. Tämän varmistamiseksi siihen kuuluvat suojalasit silmille, ja se on suunniteltu pidettäväksi turvallisen ja mukavan välimatkan päässä kasvojen ihosta. Lisäksi, LED-valot huolestuttavat monia, mutta koska ne eivät tuota lämpöä, ne eivät koskaan ylikuumenna tai polta ihoa.
Kattaa koko alueen
Koska maskiin kuuluu ainutlaatuinen, patentoitu koko kasvot peittävä osa, joka käyttää 128 erilaista diodia, se on tehty ulottumaan koko kasvoille, joten sinun ei tarvitse huolestua jonkin kohdan unohtamisesta, kuten muiden muotoiltujen laitteiden kanssa. Tämän lisäksi, koska se voi kattaa koko kasvot kerralla, se voi todella säästää aikaa pienempiin laitteisiin verrattuna.
Vapauttaa kädet
Kädessä pidettäviä laitteita käyttäessäsi joudut olemaan koko ajan huolissasi jonkin alueen unohtamisesta tai valon jakautumisesta kasvoille epätasaisesti. Lisäksi joudut huolehtimaan kipeytyvästä käsivarrestasi. iDerman kätevän suunnittelun ansiosta tämä ei ole enää ongelma, joten voit istua alas ja rentoutua, ja antaa maskin toimia ja tehdä kaiken työn puolestasi.
Säädettävä päänauha
iDerma on erityisesti suunniteltu mukavaksi ja helposti päällä pidettäväksi. Yksi tapa, jolla tämä on saatu aikaan, on sen säädettävä päänauha. Sen voi helposti asettaa eri pään muotoihin sopivaksi, joten se käy täydellisesti kaiken kokoisille naisille ja miehille. Sen ensiluokkaista mukavuutta tavoittelevaa suunnittelua korostaa se, että siinä on jopa käyttäjäystävällinen pehmuste, joka on valmistettu elastisesta vaahtokumista.
Automaattiajastin
Voidaksesi yksinkertaisesti istua alas ja rentoutua käyttäessäsi iDerma-laitettasi, maskiin kuuluu kätevä automaattiajastin, jonka ansiosta LED-valot sammuvat automaattisesti jokaisen 8 minuutin session päättyessä. Tämä tekee rentoutumisesta entistäkin helpompaa laitetta käytettäessä, sillä sinun ei enää tarvitse tuijottaa kelloa koko hoidon ajan!
Takuu
Koska uskomme, että iDerma on korkeinta mahdollista laatua, ajattelemme myös, että jokainen asiakkaamme rakastaa sen käyttöä. Todistaaksemme, kuinka paljon luotamme laitteeseen, ja jotta voit ostaa omasi huolettomin mielin, tarjoamme kahden vuoden takuun jokaiselle iDerma-laitteelle, jotta voit olla täysin varma ostoksestasi.

Mitä tuote sisältää?

 • iDerma-maski
 • Silmäsuoja
 • Virtalähde
 • Käyttöohje

Käyttöohjeet

Aloita asettamalla maski päähäsi, ja säädä sen hihna mukavaksi. Pitäen maskin yläasennossa, aseta silmäsuojus silmillesi. Laske tämän jälkeen maski alas kasvojen päälle. Voit nyt käynnistää iDerma-laitteen, istua alas ja rentoutua sen aloittaessa toimintansa. Laite sammuu automaattisesti kahdeksan minuutin session lopuksi.

Turvallinen ja helppo käyttää

iDerma-maski on valmistettu korkealaatuisia materiaaleja ja teknologiaa käyttäen täydellisen käyttöturvallisuuden takaamiseksi. Kaikkeen sen suunnittelusta ja valmistuksesta aina käyttöön asti on kiinnitetty huomiota parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Laitteen teknologiaa käyttivät ensimmäiseksi sellaiset organisaatiot kuin NASA, ja iDerma-laite on CE-sertifioitu, mikä tekee siitä täysin turvallisen käyttää. Laite sisältää myös suojalasit silmille, samoin kuin pehmustetun hihnan lisämukavuutta varten. Sen mukana tulee myös kätevä käyttöohje, jonka lukemista laitteen toiminnan ja käytön ymmärtämiseksi suosittelemme laitetta ensi kertaa käytettäessä, kuten minkä tahansa laitteen ollessa kyseessä.

iDerma-maski on kajoamaton ja kivuton laite, jota voi käyttää jopa herkälle iholle. Laitteen käytössä ei ole liiallisen altistuksen tai kasvaneen valoherkkyyden riskiä, joten voit mennä ulos aurinkoon sitä käytettyäsi (tietenkin aurinkovoiteen kanssa!). Toisin kuin monia ihonhoitolaitteita, iDermaa ei tarvitse pitää pois päältä käytön jälkeen, joten se on valmiina heti session jälkeen. Lisäksi, sen käyttö voi olla jopa hyväksi muiden ihonhoitotuotteiden rinnalla, ja tehdä niistä entistä hyödyllisempiä ihollesi, joten se soveltuu ihanteellisesti käytettäväksi lempikosteusvoiteesi kanssa.

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

60.00% pohjautuen 2 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Kaverini suositteli tällaista hoitoa, koska kylällä ei ollut kosmetologia joka moisen voisi suorittaa tilasin laitteen. Laite tuli nopeasti kotiovella ja odotan tuloksia innokkaaana.

N Niina
Verified Purchase

Kasvot punottaa tosi helposti lämpötilanvaihtelusta, olen kokeillut erilaisia voiteita ja mikään ei oikein auta. Kokeilin nyt vaihteeksi tällaista laitetta, en vielä osaa sanoa onko vaikutus mimmoinen. Tuote tuli kotiin nopeasti.

R Ritva

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä