• klarna
    Luotettavat maksutavat

    Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

  • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

    Luotettavat ja nopeat toimitustavat

  • Asiakkaan tietoturva

    Tietosi ovat meillä turvassa

Hoida peräpukamat kotikonstein

Jos haluat aloittaa peräpukamiesi hoidon luonnollisella tavalla omassa kotonasi, ja haluat välttää lääkärillä käynnin, tulet varmasti pitämään tästä artikkelista. On olemassa joitain helppoja ratkaisuja, jotka voivat auttaa sinua pääsemään eroon ikävistä peräpukamista nopeasti ja tehokkaasti.

Koetko peräpukamiesi vuoksi ahdistusta ja levottomuutta, sillä et ole pystynyt poistamaan tätä kiusallista vaivaa lopullisesti? Apu voi kuitenkin löytyä lähempää, kuin osasit kuvitella. Näillä luonnollisilla elintarvikkeilla ja helpoilla vinkeillä voit nujertaa tämän kiusallisen vaivan mukavasti omassa kotonasi.

Omenaviinietikka
Omenaviinietikkaa on yleisesti pidetty tehokkaana luonnollisena hoitona peräpukamiin. Ota pala puhdasta pumpulia ja kostuta se omenaviinietikkaan. Sivele peräpukamia kostealla pumpulilla. Tunnet todennäköisesti aluksi kirvelyä, mutta ei ole syytä huolestua, kirvely häviää ajan kanssa. Jos olet herkkäihoinen, sinun kannattaa laimentaa etikkaa vedellä. Omenaviinietikan käyttäminen vähentää tulehdusta sekä ärsytystä. Voit myös sekoittaa 3tl etikkaa veteen ja juoda sen, mikäli hapan maku ei haittaa sinua.
Tea Tree öljy
Toinen erinomainen kokonaisvaltainen ainesosa, joka hoitaa peräpukamien aiheuttamaa ongelmaa on tea tree öljy. Tämä öljy tarjoaa erinomaisia antibakteerisia ja tulehdusta parantavia ominaisuuksia. Öljyn jatkuva käyttö auttaa myös ajan myötä vähentämään turvotusta.
Mangostanin mehu
Mangostani on osoittanut parantavan peräpukamia tehokkaasti. Ota pala puhdasta puuvillaa ja liota sitä nesteeseen ja levitä hoidettavalle alueelle. Juo tätä mehua säännöllisesti ja se voi pienentää peräpukamia ja poistaa ne lopulta kokonaan.
Aloe Vera
Aloe Vera on erinomainen hoito peräpukamiin. Se sisältää paljon tulehdusta parantavia ominaisuuksia. Jos huomaat tulehduksen peräaukossasi, voit leikata Aloe Vera kasvin palasiksi ja levittää siitä saatua geeliä peräsuoleen helpottaaksesi kipua. Aloe Veraa voi ottaa myös sisäisesti, ja se toimiikin yhtenä peräpukamien hoitoon kehitettyjen HemaPRO kapseleiden vaikuttavana aineena.
Ruokavalio
Tee muutoksia ruokavalioosi ja elämäntapoihisi. Tämä prosessi jo itsessään taistelee peräpukamia vastaan nopeasti ja tehokkaasti. Syö erilaisia tuoreita hedelmiä, kauraa ja viljatuotteita. Ne tarjoavat sinulle kuituja pitäen suolistosi toimivana. Sen lisäksi, juo vähintään 8 lasia vettä päivässä. Se on omiaan auttamaan pehmentämään ulostetta.

Muut itsehoitokeinto peräpukamiin

Ulkoisten peräpukamien hoitoon suositellaan yleensä myös erilaisia voiteita. Luonnollinen HemaPro peräpukamavoide lievittää pukamia ja auttaa nujertamaan tulehduksen. Voidemainen pukamavoide on oiva apu kun tilanne on akuutti ja kaipaat nopeaa helpotusta.