ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Hiustenlähtö

Kauniit ja vahvat ja hiukset siintävät monien unelmissa, ja tuuheat, kiiltävät hiukset mielletään nuoruuden, viehätysvoiman ja terveyden merkiksi. Tästä syystä hiusten oheneminen saattaakin olla kova kolaus itsetunnolle. Naisten hiustenlähtö on yleinen, mutta tuskastuttava ongelma. Hiustenlähdön syitä on erilaisia: miehillä kaljuuntuminen voi johtua geeniperimästä, kun taas naisilla hiustenlähtöön voi vaikuttaa hormonitasapaino. Myös muilla tekijöillä, kuten stressillä tai erilaisilla sairauksilla saattaa olla vaikutusta hiusten terveyteen. Vaikka hiustenlähtö ei ole vaarallista, voi se aiheuttaa häpeää ja itsetunto-ongelmia.

Onneksi hiustenlähtöä voidaan nykyisin ehkäistä ja hoitaa todella tehokkaasti. Naisten hiustenlähtöön tai hiusten ohenemiseen on monia syitä - mutta niinpä on apukeinojakin. ShytoBuyn valikoimasta löydät monipuolisesti luonnollisia tuotteita, jotka voivat auttaa sinua palauttamaan hiuksiisi elinvoimaa ja tuuheutta.

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Kauniit vahvat ja volyymia uhkuvat hiukset on kaikkien unelmissa, hiustenlähtö ja kaljuuntuminen alkaa yleensä hiusten harventumisella sekä hiusten ohentumisella. Hiustenlähdön syitä voi olla monia, miehillä kaljuuntuminen voi olla pitkälti kiinni geeneistä ja naisilla hiustenlähtöön voi vaikuttaa hormonitasapaino. Myös muut tekijät kuten stressi ja terveydentila voi vaikuttaa hiusten terveyteen. Hiustenlähtö voi olla pelottava kokemusta ja se voi aiheuttaa suurta huolta ja murhetta päivittäiseen elämään. Sekä kaljuuntumiseen että hiustenlähtöön on tarjolla monenlaisia valmisteita. Olipa valintasi hiusravinne , hiusvitamiini, shampoo, hoitoaine, seerumi tai matalan tason laserlaite voit olla varma että hiustesi elinvoima piristyy ja voit sanoa hyvästi oheneville hiuksille.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.