ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Hiustenhoitotuotteet ongelma hiuksille - Parempi hiuskunto

Hiustenlähtö ja ohenevat hiukset nähdään usein väistämättömänä osana ikääntymistä - suuri osa ihmisistä uskoo, ettei ole keinoa estää tätä turhauttavaa ja itsetuntoa heikentävää kehitystä. Vaikka tämä saattoi olla totta aiemmin, teknologiset läpimurrot ovat mahdollistaneet sen, että ihmiset voivat nykyään edistää hiusten terveyttä tehokkaasti ja turvallisesti jopa oman kotinsa mukavuudessa. ShytoBuy-valikoimasta löydät kätevät hoitotuotteet hiusterveyden parantamiseen ja ylläpitämiseen.

Miksi hiustenhoito on tärkeää?

Hiustenlähtö aiheuttaa monille ihmisille itsetunnon heikkenemistä ja jopa henkistä pahoinvointia. Vaikka hiustenlähtö yleistyy iän karttuessa, se saattaa vaivata joitakin ihmisiä jo nuorena. Erityisesti ennenaikainen hiustenlähtö voi aiheuttaa todellisen kolauksen itsetunnolle. Paksut, vahvat ja kiiltävät hiukset antavat hyvän ensivaikutelman - ja hyvien ensivaikutelmien arvoa ei voi kiistää. Hiusten oikeaoppinen hoitaminen auttaa ehkäisemään hiusten vaurioitumista ja hiustenlähtöä myös myöhemmällä iällä. Kun huomaat, että hiuksesi ovat alkaneet ohentua tai hiusraja vetäytyä taaksepäin, kannattaa oireiden hoito aloittaa mahdollisimman pian. Sen sijaan, että velloisit itsesäälissä, kannattaa tutustua valikoivissamme oleviin hiustenhoitotuotteisiin, joista löydät varmasti juuri sinulle sopivan avun.

Miten hoidat hiuksiasi ja päänahkaa

Terveillä hiuksilla tarkoitetaan puhtaita, kiiltäviä ja vahvoja hiuksia. Hiukset koostuvat keratiinista, joka on erittäin kestävä skleroproteiini. Jokainen hiussuortuva kasvaa hiustupeksi kutsutusta juuresta, joita sijaitsee ihmisen päänahan alueella. Hiustupet tuottavat talia, joka on luonnollinen kosteuttaja. Talintuotannon voimakkuus määrittelee, ovatko hiuksesi kuivat vai helposti rasvoittuvat. Hiuksiin liittyvät ongelmat johtuvat usein talintuotannon ongelmista, mutta niiden taustalla voi olla myös muita syitä. Onneksi ShytoBuy-sivustolta löydät tuotteita, jotka auttavat ongelmaan kuin ongelmaan luonnollisesti mutta tehokkaasti.

Hilse

Pienet valkoiset hilsehiukkaset, joita voi ilmestyä hiusten pintaan ja olkapäille, ovat itse asiassa silkkaa kuollutta ihoa. Hilseilyn syitä ei täysin tunneta, mutta oire voi johtua esimerkiksi ihoärsytyksestä tai ihon pinnassa olevasta sienestä. Hilseily ei kuitenkaan voi tarttua eikä se aiheuta terveydelle vaaraa. Tästä huolimatta hilseily voi haitata elämää, koska se tuntuu ikävältä ja herättää helposti negatiivista huomiota. Hilseilevää päänahkaa voit hoitaa hilseshampoolla ja hoitoaineilla, jotka sisältävät esimerkiksi salisyylihappoa, sinkkiä tai seleenisulfidiä. Kokeile myös hieroa päänahkaa shampoopesun yhteydessä muutaman minuutin ajan.

Hauraat hiukset

Katkeilevatko ja hamppuuntuvatko hiuksesi helposti harjauksen yhteydessä? Nämä ovat tyypillisiä hauraiden hiusten merkkejä. Hauraiden hiusten terveys on jostain syystä heikentynyt. Ongelman taustalla voi olla esimerkiksi liiallinen altistuminen auringolle tai liian vähäinen hoitoaineen käyttö. Myös yksipuolinen ruokavalio voi aiheuttaa hiusten haurastumista - tällöin proteiinin lisääminen ruokavalioon voi tehdä ihmeitä. Voit syödä proteiinipitoisempia ruokia tai käyttää hoitoaineita, jotka ravitsevat hiuksia suoraan. On olemassa hoitotuotteita, jotka elvyttävät hauraita hiuksia keratiiniproteiinien avulla.

Ohenevat hiukset

Yleisin syy hiustenlähtöön on hormoni nimeltä dihydrotestosteroni eli DHT. DHT:n aiheuttama hiustenlähtö tunnetaan lääketieteellisellä nimellä androgeeninen alopecia, ja se aiheuttaa hyvin usein miestyyppistä hiustenlähtöä. Jo ennen varsinaista kaljuuntumista DHT aiheuttaa hiusten ohenemista, joka voi etenkin miehillä johtaa hiusten menettämiseen. Naisilla hiusten oheneminen voi johtua useista syistä, mukaan lukien DHT-hormonista. Vaikka DHT:ta esiintyy elimistössä aina pieniä määriä, joidenkin ihmisten karvatupet ovat yliherkkiä sen vaikutukselle, mikä johtaa androgeeniseen hiustenlähtöön.

Hiustenlähtö

Keskimäärin ihmiset menettävät noin 100 hiussuortuvaa päivässä. Kun hiuksia lähtee tätä enemmän, on kyseessä hiustenlähtö. Geeniperimän lisäksi kaksi yleisintä syytä hiustenlähtöön ovat stressi ja ruokavalio. Myös hiusten liian kovakourainen käsittely suoristusraudalla, kihartimella tai kuumalla hiustenkuivaajalla voivat polttaa hiuksia ja vahingoittaa niiden juuria. Kun olet selvittänyt syyn hiustenlähdön taustalla, on valikoimissamme lukuisia tuotteita, joista voit saada avun tehokkaaseen hiustenhoitoon ja hiustenlähdön hillitsemiseen.

Niksejä yleisten hiuksiin liittyvien ongelmien hoitoon

Alla on lyhyt esittely yleisistä hiuksiin liittyvistä vaivoista ja keinoista niiden hoitoon kotikonstein.

Hormonaalinen hiustenlähtö

Joidenkin ihmisten geeniperimä aiheuttaa suuren todennäköisyyden hiustenlähdölle. Miehillä herkkyys DHT-hormonin aiheuttamalle hiustenlähdölle on voimakkaasti periytyvää.

Geneettiseen hiustenlähtöön on olemassa reseptilääkkeitä, mutta voit hoitaa sitä myös DHT:n tuotantoa hillitsevällä ja hiustenkasvua tehostavalla shampoolla tai hoitoaineella.

Ikääntymisen aiheuttama hiustenlähtö

Hiustenlähtö on yleistä sekä miehillä että naisilla, kun ikää tulee mittariin. Hiustenkasvu alkaa hidastua ja hiusten oheneminen yleistyä jo noin kolmekymppisenä. Valitettavasti ikääntymiselle ei voi mitään - mutta hiustenlähtöä voi kuitenkin ehkäistä.

Ikääntymiseen liittyvää hiustenlähtöä voit hoitaa esimerkiksi trioxidil-hoitoaineilla ja jopa hiustensiirtoleikkauksella.

Ravintoaineiden puutoksista johtuva hiustenlähtö

Kuten kaikki muutkin kehonosat, hiukset tarvitsevat ravintoaineita pysyäkseen terveitä. Äkillinen laihtuminen, raudan puute tai yksipuolinen ruokavalio voivat kaikki aiheuttaa hiustenlähtöä. Usein hiukset muuttuvat tällöin myös hauraiksi ja katkeilevat helposti.

Syö tasapainoista, terveellistä ruokaa, joka sisältää runsaasti proteiinia, rautaa ja sinkkiä. Kokeile hiuksia ravitsevia valmisteita, kuten TRX2-ravintolisää.

Hiustenhoitotuotteet, jotka sopivat kaikkiin elämäntyyleihin

ShytoBuy-valikoima sisältää monipuolisesti hiustenhoitotuotteita, jotka ovat erittäin helppokäyttöisiä ja sopivat osaksi arkeasi ilman ylimääräistä vaivannäköä. Tarjoamme fantastisen valikoiman shampoita, vaahtoja, lisäravinteita ja hoitolaitteita. Tarvitsit sitten pienteholaserkypärää tai luonnollisesti hiusten kasvua tehostavaa shampoota, löydät sen valikoimastamme! Jos haluat lisäravinteen, jonka voit helposti ottaa osaksi päivittäistä ruokavaliotasi ja joka tarjoaa hiuksillesi niiden kipeästi kaipaamia elintärkeitä ravintoaineita, TRX2 voi olla juuri etsimäsi tuote! Jokainen voi löytää valikoimastamme itselleen sopivan tuotteen, jonka avulla hyvä hiustenhoito sujuu vaivattomasti. Hiustenhoito on erittäin tärkeää sekä nykyhetkeä että tulevaisuutta ajatellen. Jos pidät nyt hyvää huolta hiuksistasi, voit nauttia niiden terveestä tuuheudesta pidempään.

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa